Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-GLOF תוסיף לרשימה גם אנטנת כריש,בקליות מושחרות(שמיועדות לערסים היותר כבדים).

יש גם את חובבי הישורות ה"רייס-ערס" אותם ערסים שינסו הכל כדי לגדוש את הערסמוביל האטמוספרי שלהם בטורבו סיני בשקל תשעים.(זאת כמובן אחרי שעשו הסבה מאוטומט לידני)

turboy

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי זה שהן נראות טוב? אני יכול להמליץ על אופטיקה הלפרין - גם זול וגם יגרום לך לחשוב שוב...

בקשר לנראות לא רע... זה כבר סיפור אחר :).

אתם סתם מגזימים, לדעתי בעיקר בגלל שלא היה בארץ את דגם ה EVO אז השיפורים נראים לכם "שלא במקום".

ביחס לשנתון, לעיצוב בזמנו ולתמורה למחיר, מה רע ברכב הזה? , או בזה?

ורק שנזכר איך המקור נראה:

Mitsubishi_Lancer_Evolution_IV_(CN9A)_-_White.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסופר לאנסר היום שולטת אצל הערבים שחושבים שהם ערסים וגם רוצים לחשוב שהם נוהגים גם ברכב ספורט וגם ברכב פאר.

אני רואה אצלהם ב3 שנים האחרות כמויות של סופר לאנסר כולם צבועות מחדש או לבן נוצץ או יש כמה בודדים בצבעים מצחיקים.

וכולם עם גנט ניקל זול ועם מערכת (ויש כאלה שבאמת משקיעים במערכת שמע שהיא יותר יקרה פי3 מהאוטו),

וכולם עושים גם החלקה מאחורה לסמלים וגם מקדימה מחליקים את הסמל ועושים כאילו הארכה למכסה מנוע שירד קצת על הפנסים הקדמיים והכי חשוב 4חלונות כהים 100%+ החלון האחורי(או וילון אחורי) וגם "השיפור מנוע" שהוא פילטר פתוח זול.

ויש בודדים שהם משקיעים קצת ומתקינים אגזוז זרימה חופשית "לחץ" ומחילים לעשות סיבובים ברחובות.

אבל זה נחמד לראות אותם בכפרים, תכנסו בערב לאיזה כביש ראשי כמו בסכנין ותראו איזה מופעים מוטוריים הם עושים(כולל דריפטים)

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
מה עם המרצדס S-CLASS של הערסים בעלי הממון ?:lol: (שרוצים להיות קצת שונים מעדר הBMW)

אני חושב שהערסים תמיד ישארו עם הונדה, היום זה הונדה אקורד לערסים שבצעירותם החזיקו בסיויק שפיץ.

לא יודע מה ראית אבל ערסים לא מסתובבים ב-S קלאס וגם לא בעלי הממון שבהם.

פורסם

סופר לאנסר כמו שאתה מתאר ניתן למצוא הרבה גם בקרב ערסים יהודים. :wink:

מעבר לזה, רואים שאתה לא מבין כלום בג'אנר, אם החלון האחורי יהיה 100% כהה, איך יראו את הרשת שבחלון האחורי ?:wink:

ראבאק, מישהוא יכול להסביר לי את הקשקוש הזה? שלא לדבר על למתוח את הרשת על המכסה מנוע.:loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלנו כל "השיפורים" האלו

נקראים "מהיר וערבי"

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אתם אוהבים לזלזל, אבל בזמנו הסופר לאנסר הייתה נראית מאוד "עתידנית" ויפה. אני עדיין חושב שמדובר ברכב נאה.

אני מאוד אוהב את הצורה שלו ובמיוחד נחמד לראות את המושקעות מביניהן שעברו צביעה מחדש, החלקה של סמלים ושינוי ג'אנטים.

בסה"כ אם זה נעשה בטוב טעם, אין סיבה שלא לאהוב את זה.

פורסם
האמת זאת לא תחנת דלק אמיתית אם לא חונה בא לאנסר משופרת.

ממנה יוצאים חבורת ווחשים שנכנסת לחנות ושודדת באיומי סכין/שברי בקבוק וודקה זולה/מוזיקה של אבי ביטר את המתדלק המסכן.

turboy

פורסם

אם כל דבר יעשה בטוב טעם, לא תהיה שום סיבה שלא לאהוב כלום. זה בדיוק העניין, לערס המצוי אין טעם, או היכרות עם הפתגם "כל המוסיף גורע".

גם היא פעם נראתה עתידנית.

פורסם
לדעתי מיהרתם מדי לעבור למזדה 3.

היום מה שהולך זה מזדה לנטיס 323 ברמת גימור LX, עם ג'נט סיני של שני שקל, צבע שמפניה, חלונות שחורים ,

ניקלים במקומות מיותרים , לעתים גם פנסי ערפל לא קשורים על הפגוש הקדמי.

הערסים היותר אמידים אכן מצויידים במזדה 3 אבל זה עדיין לא חדר מספיק לשוק.

יש גם תופעה מקבילה למזדה 3 של יונדאי גטס פשע , כנראה לערסים מתחילים .

מצויידות באותו איבזור שציינתי למזדה 3 / לנטיס.

:mm_yeah:

בהחלט 323 עם מדבקות Mazda על כל הרכב כדי להזכיר לנו על איזה רכב מדהים הוא נוהג, מדבקה לא קשורה לכלום של דולפינים על כל השמשה האחורית, מראה פנורמית ברחוב מטר כאילו הוא מחנה סמי-טריילרים ברוורס וג'אנטים תוצרת צ'אנג צ'ונג. ערסים עניים אוהבים 323 ישנה במיוחד מרכב hatchback (עם פנסים הנפתחים) הרבה פוזה במעט כסף.

פורסם

לדעתי המעומדות הן שברולט קוואליר ואיביזה טורבו מתחילת שנות ה 2000.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עוד ערסמוביל די נפוץ - אאודי A4 דור ראשון.

עם תופסות של ניקלים וחצאיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם כל דבר יעשה בטוב טעם, לא תהיה שום סיבה שלא לאהוב כלום. זה בדיוק העניין, לערס המצוי אין טעם, או היכרות עם הפתגם "כל המוסיף גורע".

גם היא פעם נראתה עתידנית.

טעות ענקית!

מי שחושב שזה בלי טעם, לא מבין שיש פה תת-תרבויות שמבינות ומתייחסות לסמלים בצורה שונה מזו שאנחנו רגילים אליה.

זה שאנחנו חושבים שזה בלי טעם זה לא אומר כלום כי דווקא בשבילם זה מסמל משהו שאנחנו לפעמים אפילו לא יכולים להבין.

כן, בשבילי כל הערסמובילים האלו לא שונים מMR HANKEY על גלגלים אבל זוהי רק דעה.

מה שהם עושים הוא לגיטימי, גם אם הוא כואב לנו מאוד בעיניים.

הבעיה העיקרית שלי היא עם הנהיגה שלהם, אבל זה כבר עניין אחר.

• תוכן חדש...