Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופר-לנסר, בהפרש עצום, לפחות באל-קודס,

החוט המקשר בין ערסים יהודים לערסים ערבים.

הונדה סיוויק שייכת לעבר.

לדעתי הסופר-לנסר דווקא אוטו נאה למראה,

עם פרופורציות מוצלחות. הבעיה היא שהוא מאוד נפוץ

ולכן לא גורם לשום התרגשות או סיבובי ראשים.

תכל'ס, הערסמוביל ה-א-ו-ל-ט-י-מ-ט-י-ב-י הוא בכלל דייהטסו מאטריה,

לרכב הזה יש פוטנציאל אדיר ל-PIMP MOBILE. (זה לא יקרה בגלל שהוא לא מספיק נפוץ)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הונדה סיווק,כבר פאסה.

לא ראית עונדות חדשות (סדאן 1800) עם מסגרות כרום מסביב לפנסים וחלונות? ברחוב בו אני גר יש כמה כאלה.

פורסם

אני עם באגירה בעניין הסופר לנסר. אמנם את השנייה פחות אהבתי אך דגמים עם 'שיפורים' כגון הדוגמא הראשונה שהבאת, הם לטעמי ואני חושב שהרכב ניראה מאוד נחמד.

פורסם
ביג'ו,

תסא בחוס רוצים דבר אותך... לא מרביץ,רק דבר... בלי ידיים...ביגו', תסא בחוץ (נא לקרוא במבטא גרוזיני כבד).

:lol: גדול!

אגב, הזכיר לי את הפרסומת הזו של "הוט" :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=AwZT-EMD8K0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נ.ב.

אחי נשוי (באושר!) לגרוזינית והמשפחה שלהם ממש לא כזו, הכל מיתוס :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

יש היום כל כך הרבה ערס מובילים שכבר ניתן למצוא כל רכב מכל דגם שעבר "פימפ מי ערס"

לפי דעתי זה הולך ככה:

קינדרגרדן ערס - הערס המתחיל, בד"כ מתגלגל לו די בלחץ וממש לא בנחת ב205\106\306,סופר לנסר\אימפרזה גראנד ליאונה\איביזות ישנות ועוד רכבים ישנים כאלה ואחרים שדי זולים היום כבר.

היי סקול ערס - אחרי שריסק\מכר\נגנבה הערסמוביל הישנה והמרופטת, הגיע הזמן לעבור למשהו קצת יותר מענין כגון: מאזדה 323\323F\גולף\בורות ישנות\206\הונדה סיוויק שפיץ ושאר הרכבי ליסינג לשעבר.

אקדמיק ערס - פה הם כבר השתכללו והבינו שלא רק להונדה ומאזדה יש אחלה ערס מובילים (יפנמשפחתומטיות, למי שזוכר) BMW מתחילת שנות ה2000-סוף ה90 מאוד נאות, וגם כבר לא כאלה יקרות, איתן המאזדה 3 והאימפרזות (GT,R,2.0) שיצאו לאורך השנים, ואלה שבאמת עבדו קשה והרוויחו קצת יותר גם קנו 318 חדשות יותר, ואפילו אקורד נכנסת פה לתמונה.

מאסטר ערס - פה הוואו הגדול, לא מספיק להם יותר הונדות וסובארו וטויוטות ופז'ו ושאר כאלה, הגיע הזמן לביג גאנז ולהתגלגל עם סדרה 5 חדשה, ואלה שבאמת מתפנקים הם בעלי הX5-6 סדרה 7 וכמובן מה אם לא... STI!

*הערס שנמאס לו מ4 גלגלים - הולך ורוכש לו TMAX חדש ויפהפה (אני אישית מאוד אוהב אותם למרות הערסיזם)

ונהנה מקטנוע ספורטיבי ננוח, נראה טוב וכמובן חסכון בדלק לעומת רכב. וגם חסכון מהמוזיקה הזעוותית שלהם, כי פה אין מקום לסאבים מוגזמים, שירים ערביים, משה פרץ ודודו אהרון.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בשנים האחרונות כבר אי אפשר לקבוע ,יצא לי לראות ערס על דייהטסו שרייד ויצא לי לראות גם ערס על M3, היום כבר אי אפשר לדעת, במיוחד בנתניה :)

מי שכתב פאביה ,אהבתי ,קבל ח"ח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למען האמת משהו קרה בשנים האחרונות. ניגמרו הערס מובילים. פעם היו עונדות, קולט, איביזות ולנסר עם ספויילרים, ג'נטים נוצצים, מדבקות, כונסי אוטו דיפו, אגזוזי זרימה חופשית רועמים (בשפת העם: אגזוז "לחץ"). היו מכוניות צבעוניות ובולטות.

היום, לאן שאני לא מסתכל, כל המכוניות ניראות כימעט אותו הדבר. אף אחד לא הופך את הרכב שלו לבולט.

Vw GTI, גם גולפים האלה כבר נכחדים. מעבר לזה אין פולקסווגן ערסמוביל, זו קטגורייה מיוחדת, יש לנו את דגמי הערסוואגן.

צודק ב-99%. רוב המכוניות ככה, חוץ מאלה של בני המיעוטים (פוליטיקלי קורקט). לבדואים בנגב יש מכוניות שצועקות "שימו לב" מקילומטר. אבל לדעתי ערביי מזרח ירושלים לוקחים אותם ובגדול. איביזות, גולפים, הונדות, הכל הולך וכל רכב עם "ניקלים", חצאיות, פנסים קדמיים כחולים, אולטרא בתוך ומתחת לרכב. כל מה שתעלו על הדעת...

דרך אגב, למה כל הערסים נוהגים עם כובע מצחייה לבן?!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
יש היום כל כך הרבה ערס מובילים שכבר ניתן למצוא כל רכב מכל דגם שעבר "פימפ מי ערס"

לפי דעתי זה הולך ככה:

קינדרגרדן ערס - הערס המתחיל, בד"כ מתגלגל לו די בלחץ וממש לא בנחת ב205\106\306,סופר לנסר\אימפרזה גראנד ליאונה\איביזות ישנות ועוד רכבים ישנים כאלה ואחרים שדי זולים היום כבר.

היי סקול ערס - אחרי שריסק\מכר\נגנבה הערסמוביל הישנה והמרופטת, הגיע הזמן לעבור למשהו קצת יותר מענין כגון: מאזדה 323\323F\גולף\בורות ישנות\206\הונדה סיוויק שפיץ ושאר הרכבי ליסינג לשעבר.

אקדמיק ערס - פה הם כבר השתכללו והבינו שלא רק להונדה ומאזדה יש אחלה ערס מובילים (יפנמשפחתומטיות, למי שזוכר) BMW מתחילת שנות ה2000-סוף ה90 מאוד נאות, וגם כבר לא כאלה יקרות, איתן המאזדה 3 והאימפרזות (GT,R,2.0) שיצאו לאורך השנים, ואלה שבאמת עבדו קשה והרוויחו קצת יותר גם קנו 318 חדשות יותר, ואפילו אקורד נכנסת פה לתמונה.

מאסטר ערס - פה הוואו הגדול, לא מספיק להם יותר הונדות וסובארו וטויוטות ופז'ו ושאר כאלה, הגיע הזמן לביג גאנז ולהתגלגל עם סדרה 5 חדשה, ואלה שבאמת מתפנקים הם בעלי הX5-6 סדרה 7 וכמובן מה אם לא... STI!

*הערס שנמאס לו מ4 גלגלים - הולך ורוכש לו TMAX חדש ויפהפה (אני אישית מאוד אוהב אותם למרות הערסיזם)

ונהנה מקטנוע ספורטיבי ננוח, נראה טוב וכמובן חסכון בדלק לעומת רכב. וגם חסכון מהמוזיקה הזעוותית שלהם, כי פה אין מקום לסאבים מוגזמים, שירים ערביים, משה פרץ ודודו אהרון.

אם אני לא שומע את חווה אלברשטין,מאיר אריאל ולינקין פארק אני ערס?

או אם אני תלמיד תיכון שחסך לעצמו בין 7 ל10 אלף שקל וקנה מאזדה 323F אני ערס?

חבל שלא לקחת את כל המכוניות הזולות והכללת אותן. איזה אוטו אני צריך לקנות בתקציב הזה בשביל שלא יחשבו שיש לי ערסמוביל?

אחד הדיונים הכי מגעילים שקראתי פה.

• תוכן חדש...