Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין בושה היום... S-Class -> ערס. :-(

רגע, ואם אני עם C-Class בלבד (אך עם קסנון + מערכת משופרת שמשמיעה רוק אלטרנטיבי) זה הופך אותי לערס מתלמד/ערסון צעצוע?

אין כזה דבר אוטו של ערסים, יש ערסים שיש להם אוטו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמעט כל רכב (חוץ מסטיישן, מיני-ואן ודומיהם) יכול להיות "ערסמוביל" או איך שתרצו לקרוא לזה, יש כמה קטגוריות שהרכב צריך לעמוד בהם. שיהיה בצבע שחור, גנטים מעל "16", קסנון חובה, ניקלים בכל מקום אפשרי, מערכת שכולם ישמעו שאתם מגיעים, סאן-רוף כדי שתוכלו להוציא את הידיים כשאתם מגיעים, כמובן גם את הטרנד האחרון פסים של לד מתחת לפנסים הרגילים, וכמובן אחד הדברים הכי חשובים שיהיה מעל 1.6 רצוי גיר רגיל (לא חובה) עם אגזוז לחץ. אם שכחתי משהו אתם מוזמנים להוסיף.

פורסם

ואחרי זה אומרים שהמזרחים גזעניים כלפי האשכנזים.

יוצא לי לראות הרבה יותר אשכנזים מתנהגים כמו ערסים מאשר מזרחיים, אבל הם לא שומעים דודו אהרון אז הם לא ערסים, נכון?

פורסם

דיברנו גם על השמוקים בטויוטה קורולה של אלביט, שהם רובם אשכנזים מנוהגים כמו ערסים.

אלביט זה משהו מיוחד. אפילו על רכבים שלהם יש מדבקות כדי להזהיר את הסובבים. כתוב אצלהם: "באלביט נוהגים אחרת".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מסקנה:

רכב עם תוספות, מוזיקה בווליום, חבישת כובע קסקט וחלונות מושחרים לא הופכים אף אחד לערס לא משנה מה יגידו פה כמה חבר'ה שעברו טראומות בילדותם מאנשים שענו להגדרות אלו.

מה שהופך אדם לערס זוהי התנהגותו הברוטאלית, החוצפנית ורמת האינטליגנציה הנמוכה שלו, כל דבר אחר הוא גזעניות מביישת.

תוספות לרכב ,סוג מוזיקה והווליום שאתה שומע קשורים אך ורק לטעם האישי שלך ולאהבה שלך למוזיקה.

מי שאוהב מוזיקה משקיע במגבר,סאב וקומפוננט ולא בשביל לשמוע בווליום שמציעה מערכת OEM סטנדרטית.

אוקיי, אז בכל זאת למה עם חלונות פתוחים ? פשוט מאד, יש אנשים שלא אוהבים מזגן או שהמזגן לא מתאים באותו רגע(נעים בחוץ!!) וזכותם לפתוח חלון מבלי לוותר על ההנאה מהמוזיקה שהם שומעים וזו זכותם המלאה. חלונות שחורים? רק מי שעשה חלונות שחורים ברמה גבוהה יודע כמה זה משפיע על טמפ' הרכב ולטעמי גם אסטטי מאד- כל רכב ורמת ההשחרה המתאימה עבורו- ולא אני לא מסתיר שום דבר מאחור! מספיק עם סטיגמות של ילדה בת 3 עם קוקיות. חבישת קסקט בסיוויק, לעזאזל למה חבר פורום צריך להצדיק את רצונו בחבישת קסקט ?! זכותו המלאה! חוץ מזה שמי שהסתכל-השימשה הקידמית של הסיויק 08' מתארכת לכיוון הגג מה שגורם לכניסת שמש מוגברת בחלק הקידמי(לאלה שטענו שהסיבה לא מוצדקת כביכול).

להמשיך לנפח את השרשור הזה בטענות סרק לא יהפכו אותם לנכונות ולא אותנו לאנשים טובים יותר, אף אחד לא חייב לרצות איזה פלצן אחר שמחליט שחלונות שחורים וכמה ניקלים זה לערסים. לטעמי אני עושה, נקודה!

מה שמוזר שדווקא ציבור שנחשב איכותי במדינת ישראל הוא ציבור בעל הממון הרב אבל מאלה שעושים את זה עם חליפה ומבט מורם, מה שמוזר שרוב הרכבים המצויינים בשרשור מצריכים הרבה כאלה בכיס וברשותם בעיקר "לערסים", ואני מבדיל בין ערסים לבין פושעים שעושים את כספם במירמה.

לסיכום:

** אין ערס מוביל במדינת ישראל, יש רכב שאהוב ברובו גם על ציבור לא איכותי במיוחד. הבולטים בהם הוא הונדה אקורד,במוו 3-7. מה שלא מעיד שכל מי שבחר ברכבים אלו(בחירה מעולה) הוא אדם נחות/ערס/טיפש. בכל זאת כנראה שלערסים יש טעם לא רע בבחירת רכבים.

אני איתך, מילה במילה!

פורסם

לא מבין מה הבעיה, במשך שנים נהגתי על 323F , עם ג'אנטים קלים ולא מאוטו דיפו, וילון אחורי של מאזדה כי ככה אני אוהב, ריפודים תואמים לצבע של הרכב ומערכת באלפי שקלים.. אבל, לא שמעתי מזרחית אלא אלקטרו לפני שכל עולל החליט שהוא יודע מה זה, חוץ מדבר אחד, תמיד הייתי חמוש.

אחרי זה איביזה שחורה בלי ג'אנטים ובלי שטויות אבל איך שהיא עפה..(כשהיא כבר נסעה..)

והערס מוביל האחרון הייתה סופר לאנסר ידנית!! בצבע "שנהב" לבן עאלק, מדוגמת עם אותו איבזור כמו במאזדה בתוספת אגזוז פרי פלואו וצמיגים בחתך נמוך, מערכת משודרגת עוד יותר ופאסון, ועדיין אלקטרו...

היום, שאני כבר לא רווק, אני נהנה ממוזיקה בווליום גבוה בחלונות סגורים ורק כשאני נוהג לבד.

חוצמזה, אני כל כך שונא את הגרוטאה מהעבודה, שאפילו נקיון (בחינם) היא עוברת פעם בחודש עד חודש וחצי.

אז מה?! אני ערס?

כמו שאמרו קודמי, יש כאלה, לא משנה איזה רכב יהיה להם, יש להם סט אפ קבוע של אביזרים שהם חייבים להתקין..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

השירשור ניהיה דבילי לחלוטין , אני לא אוהב ערסים ובטח שלא את צורת ההתנהגות שלהם אבל הסטיגמות שיש פה לאנשים זה דיי עצוב , אשכרה אנשים ראו ערס אחד נוהג ברכב מסוים וישר הכלילו "רכב של ערסים " . מה הצעד הבא?

אגב אני לובש דיזל וטומי הילפיגר / נאוטיקה / ראלף לורן , זה אומר שאני ערס? אם כן אז מצוין :-)

פורסם

אני בן 17 וחצי אוקראיני נוסע על סובארו 98 לבנה עם השחרה מאחורה וכולם אומרים שאני נירא כמו בדואי.

זה לא קשור מאיפה אתם או איזה מוזיקה אתם שומעים כול אחד והראש שלו אצלי סובארו זה מגיל קטן שזה ה ר כ ב....

ולדעתי כול האלה עם השחרה מאוחרה ששומעים מזרחית ואוהבים לעשות פוזות עם הרכב בשכונה ליד אנשים בסוף שומעים אליהם בחדשות שהם עשו תאונה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
אין כזה דבר אוטו של ערסים, יש ערסים שיש להם אוטו...

אני רוצה לראות ערס שיעשה פוזות על פיאט מולטיפלה למרות שזה רכב נהדר. רכבים מסויימים מושכים ערסים כמו שחרא טרי מושך זבובים. הונדה סיוויק למשל. לפני מספר שבועות היה דיון בפורום יעוץ רכישת רכב על בחור שמעדיף לרכוש סיוויק מפורקת שנת 94 במקום פונטו שנת 2002. הרבה אנשים חושבים במונחים של פוזה ולא מונחים של פרקטיות ובטיחות. האנשים האלה בדרך כלל ערסים. אז כן, בהחלט יש רכבים של ערסים.

אגב, שנים לא ראיתי ערסים על ידני. יותר מידי עבודה. ערסים לא אוהבים לעבוד.

פורסם

אחד השרשורים הכי מצחיקים שהיו בפורום. אני פשוט על הרצפה, יש כאן כמה הודעות שקראתי פעמיים, מהתענוג.

ערס בחיים לא יגיד שהוא ערס, בטח לא כאן בפורום. תראו בעצמכם שלמרות שיש לנו כאן את כל הטיפוסים, עם כל הציוד בהתאם לטייפקאסט (כובע/חלונות/ניקלים/ג'אנטים/סאב/השלם את החסר), אין כאן אחד שיגדיר עצמו ערס. למה? זה נורא פשוט. ערס זה יחסי. חוץ מי.ל. שהוא הטופ דוג של השכונה אז אין לו בעיה להגיד שהוא ערס (סתם, האמת שאפילו הוא מיתמם ומתייפייף), כל השאר מסתכלים מסביב ואומרים "אני קטן אני, זה ביז'ו ערס, אני בסדר, יחסית".

לאשכנזי הצהוב (סתם סטיגמה לצורך דיון) כל מזרחי ששמוע איל גולן נראה ערס, ולהוא ששומע איל גולן רק אלה ששומעים עופר לוי. למי ששומע עופר לוי רק אבי ביטר הם ערסים, ולהוא ששומע אבי ביטר אלוהים כבר יעזור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

1.אתמול במהלך זיפזופ משועמם, נפלתי על תוכנית טראש מזעזעת על "יום בחייו של אבי ביטר" אז במהלך התוכנית הוא לקח את הרכב שלו לסוחר והתחיל לחפור לו במח שחצי מדינת ישראל תשמח לשלם כל מחיר על רכב שהיה בבעלותו והכי אוהבים אותו בשטחים ובקהילה ההומו-לסבית!!!:shock:

אבי, יש לך משהוא שאתה רוצה לספר לנו?

שנשלח לך אולי את גל אוחובסקי?

2.

ערס בחיים לא יגיד שהוא ערס, בטח לא כאן בפורום. תראו בעצמכם שלמרות שיש לנו כאן את כל הטיפוסים, עם כל הציוד בהתאם לטייפקאסט (כובע/חלונות/ניקלים/ג'אנטים/סאב/השלם את החסר), אין כאן אחד שיגדיר עצמו ערס.

יש פה חברה שאפילו לא מבינים שבמילון אבן שושן, בצמוד להגדרה של ערס, יש תמונה שלהם ליד האוטו שלהם!:lol:

3. שכחנו מאפיין נוסף שפופולארי בקרב ערסים, חולצת T עם צווארון V עמוק וכיתוב על החולצה בכסף נוצץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השירשור ניהיה דבילי לחלוטין , אני לא אוהב ערסים ובטח שלא את צורת ההתנהגות שלהם אבל הסטיגמות שיש פה לאנשים זה דיי עצוב , אשכרה אנשים ראו ערס אחד נוהג ברכב מסוים וישר הכלילו "רכב של ערסים " . מה הצעד הבא?

אגב אני לובש דיזל וטומי הילפיגר / נאוטיקה / ראלף לורן , זה אומר שאני ערס? אם כן אז מצוין :-)

ראלף לורן מקורי או ראלף לורן מהשוק 3 ב100 ? (רעלף לורן...)

:)

באמת מה הקטע של החולצות עם הכיתוב בזהב/כסף+ נצנצים? זה ממש גיי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...