Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקניתי את הרכב שלי, אסטרה GSI (נבלות בלאט), היא הייתה עם חלונות שחורים אחורה+קדימה.

אחרי ההעברת בעלות, הגעתי עם המוכר לרכב להוציא את הדברים שלו, לקחתי מפתח והורדתי את המדבקות הכהות של ה- "אני מעביר ראשים של חזירים ולא רוצה שיראו מטעמי כשרות".

לדעתי לאור המיתון, אחת המועמדות היא דייהו רייסר- מדבקות, סופית אגזוז, דיבורית עם אור כחול "הקרנות" - כי אסור ניאונים, קסנונים, פילטר פתוח.

נ.ב

ג'י טי אי יא יאי

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה בחתימה שאתה גם נוהג במיצובישי לאנסר!

:lol::lol::lol::lol::lol:

מחר בבוקר אני אתאושש מהתקף הצחוק אז אני אענה לך.

בסדר אז תישארו אם הסטיגמות ותחשבו שאתם יודעים הכל,כי אנשים לא ניקבעים לפי איך שהם ניראים ולפי מה הם לובשים או על מה הם נוהגים או מה הם שומעים,אני יכול להגיד לך שתיצתרך עזרה ''הערס'' ישר יעזוב הכל ויבוא לעזור לך בעוד שהאשכנזי ימצא לך איזה סיפור בישביל שהוא ישב בבית

אמממממ.......... (חושב).............. כן!

אז תחשוב שוב כי כמו שאמרתי לבאגירה בנאדם לא נמדד לפי מה הוא לובש איך הוא ניראה על מה הוא נוהג ומה הוא שומע...

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

למה אתה מגונן על ערסים ותוקף את האשכנזים?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בסדר אז תישארו אם הסטיגמות ותחשבו שאתם יודעים הכל,כי אנשים לא ניקבעים לפי איך שהם ניראים ולפי מה הם לובשים או על מה הם נוהגים או מה הם שומעים,אני יכול להגיד לך שתיצתרך עזרה ''הערס'' ישר יעזוב הכל ויבוא לעזור לך בעוד שהאשכנזי ימצא לך איזה סיפור בישביל שהוא ישב בבית

אז תחשוב שוב כי כמו שאמרתי לבאגירה בנאדם לא נמדד לפי מה הוא לובש איך הוא ניראה על מה הוא נוהג ומה הוא שומע...

מצד שני, אולי ה-"אשכנזי" יוכל לסייע לך בבחינה בלשון.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

יש כאן פספוס אחד שורשי ומהותי - אולי אחד מאלה ה"מואשמים" כערסים (ולא חסרים כאן כאלה בשרשור) מוכנים לנסות ולהסביר מה זה ערס? אולי זה בכלל אנחנו שלא מבינים?

האם יש קשר בין השחמת חלונות/ניאונים/כובע נייק/תכשיט זהב בולט/ג'אנטים/סאב/איל גולן לשגיאות כתיב ויכולת התבטאות של ילד בגן? האם כשכל אלה מתקיימים אנחנו עוד צריכים לנבור ולנסות להגדיר הגדרות?

האם ערס ואשכנזי הם אוטומטית הפכים? אין ערסים אשכנזים? איך קוראים למי שמבחינתו אשכנזי היא מילת גנאי (הרי אף אחד מה"אשכנזים" שכתבו כאן לא השתמשו במילה מזרחי בהקשר למוצאו של הנהג או הגדרתו כערס? האם היכולת להיתמם היא נחלת הכלל וגם אשכנזים יכולים? הנה, ניסיתי).

מיהו הערס שלך? זו שאלה יותר מעניינת מאשר במה הוא נוהג (טוב נו, לא יותר מעניינת, אבל גם מעניינת).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
דייהו רייסר / לאנוס / סופר רייסר / ....

אופל אסטרה דור קודם ולפני קודם

גם רכבים שחביבים על עולים מבריה"מ

רכב רוסים אולטימטיבי זה סוזוקי בלנו (בת 14 שנים, יד ראשונה, נקנתה בהנחת עולים). וזה מה שמוזר, כי לא ראיתי לא שיווק אגרסיבי של הרכב בקרב המגזר, וגם השם סוזוקי מזוהה ברוסיה בעיקר עם אופנועים. גם לא שיש לרכב איכויות שמבליטות אותו לטובה ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה. ועדיין, לאחוז ניכר מעולי חבר העמים יש או הייתה במשפחה סוזוקי בלנו, כמעט כמו טלפון מסוג סוני אריקסון ברשת אורנג'.

ולגבי ערסמובילים, אז האבולוציה של האוטו של ערס היא:

1) אונו 91 אדומה

2) איביזה 93 צהוב קיא

3) סיביק 95 ירוק תוכי

4) גולף 99 לבנה

5) BMW שחורה פחד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastards, אתה צודק בנוגע לבאלנו, גם אנחנו כשעלינו לארץ שמענו על המבצע לעולים.

מה שכן, הניסן אלמרה בתקופה הנ"ל הייתה גם פייבוריטית בקרב עולים רבים.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

האבולוציה של האוטו של ערס היא:

1) אונו 91 אדומה

2) איביזה 93 צהוב קיא

3) סיביק 95 ירוק תוכי

4) גולף 99 לבנה

5) BMW שחורה פחד

סליחה, אבל חסרות כאן שלוש שהן למעשה אחת, האימהות הרוחניות של היתר- סובארו הרדטופ שנות ה70, סובארו 80-84 והליאונה של סוף ה80/ תחילת ה90.

יכול להיות שהן לא רשומות כאן כי זה מובן מאליו, אבל אם שכחת אותן, מגיע לך נ' עצבני ידידי :-D

0428071720.jpg

724118_33_full.jpg

gen4se01.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתם חושבים שאם הוא חובש כוסע נייק ואם הוא שומע מזרחית ואם הוא במקרה מרוקאי/עיראקי/טורקי/טוניסאי/או כל עדה מזרחית אחרת הוא ערס,אז לפי דעתי לא ערסיות זאת התנהגות לא סגנון לבוש/סגנון מוזיקה לפי דעתי כמובן אבל אני בטוח שיבוא עוד לפחות 3-4 אנשים ויגידיו ההפך ממה שאמרתי אבל זה בסדר אנחנו במדינה דמוקרטית כמו שאני אומר את דעתי שיגידו הם את דעתם

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מאוד מעניין שרכבים הפכו להיות נושא ויכוח והתנשאות עדתית משני הצדדים. האם לא הגיע הזמן לשים לכך סוף לאחר יותר מ-60 שנות עצמאות ולאחר עשור של המאה ה-21?

אני רואה סוגי אנשים רבים שנוסעים באותם רכבים. בנוסף טעם וריח זה משהו אישי וכך גם במוסיקה.

חיה ותן לחיות.

פורסם
ומה קונים לאשתו של הערס אחרי שהיא עשתה שחורדיני פסים וקנתה פאקט של טיים ארוך?

כמובן - יונדאי טוקסון.

שכחתם?

שחורה, מלאה בניקלים ומופיעה בשלל דגמים לחיזוק האון הערסי.

אריזונה, טקסס, ושאר שמות אמריקאים להאדרת הכובע של הבוקר הממוצע מערבות נתניה הדרומיות.

כל כך נכון!

ישנם דגמים שהיבואנים כיוונו לקהל יעד ספציפי (אשר בשפה פשוטה נקרא להם "עמחא") וכאות לזלזול באינטיליגנציה שלהם בחרו שמות כמו "מאגנום", "האנטר" או שלל רמות האבזור של הטוסון. פשוט פאתטי :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אך, איפה י.ל. כשצריך אותו, בטח יש לו איזה אוסף כובעים שכזה!:wink:

שלום לכולם! משום מה חסמו אותי בפורום, ואין מושג אפילו איך ולמה?.

לשאלתך בגירה אם יש לי אוסף? אז כן יש לי אוסף של כובעים אבל, לא כובעים של 20 ש"ח באיזה שוק אלא כובעים איכותיים ומיוחדים. נכון שיש לי בין היתר גם כובעי נייק ואדידס אבל, יש לי גם של עוד חברות כגון נאוטיקה או טומי וגם בוס ואפילו של האד הארדי, ככה שאני מאוד אוהב כובעים. אבל זה לא רק קשור לכובעים כמו שאני אוסף מכוניות אני גם אוסף פרטי לבוש, ככה שזה לא נכון לומר על ערס שהוא אוהב לחבוש כובע נייק לבן.

לגבי המכונית האולטמטיבית של הערסים אתם דיי רואים אותם על הכבישים, אבל תדעו ש"ערס צעצוע" שחושב שהוא איזה מישהו נוהג על איזה גרוטאה צולעת, והמיוחדים נוהגים מכוניות שהם בליגה אחרת.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שרשור קורע מצחוק.

עוד יותר מצחיק לראות תגובות בסגנון:

"לאבא שלי יש 745 והוא לא ערס, אז למה אתם אומרים שמי שנוהג בסדרה 7 הוא ערס?"

וחוץ מהעובדה שאני מסכים עם רוב הדעות כאן אני שמח עם עצמי שעדיין לא ראיתי ערס ביאריס TS!

(חוץ מאיזו אחת אדומה אבל לנהג בפנים לא היה כובע מצחייה לבן)

:-D

פורסם
כל כך נכון!

ישנם דגמים שהיבואנים כיוונו לקהל יעד ספציפי (אשר בשפה פשוטה נקרא להם "עמחא") וכאות לזלזול באינטיליגנציה שלהם בחרו שמות כמו "מאגנום", "האנטר" או שלל רמות האבזור של הטוסון. פשוט פאתטי :roll:

איתמר.

על איזה אינטיליגנציה אתה מדבר?

קהל היעד שאתה מדבר עליו בכלל לא יודע מה הפרוש של מגנום או של האנטר (או טוקסון לשם העניין) :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על איזה אינטיליגנציה אתה מדבר?

קהל היעד שאתה מדבר עליו בכלל לא יודע מה הפרוש של מגנום או של האנטר (או טוקסון לשם העניין) :lol:

וכדי לסבר את האוזן - אין טוקסון, יש טוסון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...