Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמת מה הקטע של החולצות עם הכיתוב בזהב/כסף+ נצנצים? זה ממש גיי.

כל קהילת ה"רוצה אבל מפחדת" המציאה לזה מושג חדש, קוראים לזה מטרוסקסואל, אבל שאף אחד לא ישגע אותך, חוץ מאקט החדירה מאחור, מדובר בגיי לכל עניין ודבר! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נוטה להסכים שהיום קשה להצביע על ערסמוביל ספציפי, וזה יותר ה"אביזרים הנלווים"

שהופכים את הרכב לערסמוביל, ואת האדם עצמו לערס.

יש תוספות ואביזרים מסויימים שהם MUST ע"מ שהרכב שלך יהיה "בעל זכות" להקרא ערסמוביל.

לדים, ניקלים, מדבקות, חלונות כהים, ג'אנטים ניקל, וכד', וכמובן בצורה מוגזמת, הם אלה

שהופכים את הרכב לכזה. ניתן לקחת כמעט כל רכב ולהפוך אותו לערסי. אולי מולטיפלה ומאזדה 5

לא, אבל את רוב הרכבים כן.

ותבדילו בין ערסים לעבריינים אמיתיים, בייחוד הכבדים יותר. האחרונים ייסעו במיטב הרכבים,

בד"כ ללא כל תוספת לא מקורית, רצוי כמובן תוצרת גרמניה, ויותר מדוייק תוצרת בוואריה,

אבל אם תתנו רכב שלהם לעו"ד/רופא/רו"ח או סתם לפלף שיש לו כסף, לא תרגישו בהבדל.

ואין ספק שערס זה עניין יחסי. מה שייראה לאחד כנורמלי, ייראה לשני כערסי, הכל בעיניי המתבונן.

אני יכול להגיד שאני אישית, שאני נוהג ברכב שלי, אבל עם "בגדי עבודה" שזה אומר

בגדים מחוייטים, ולפעמים עניבה, אז אף אחד לא יחשוב שאני ערס, גם אם יש מוזיקה

מזרחית(לייט) שבוקעת מהרכב. לעומת זאת, שאני סתם נוסע לסופר ויכול להיות עם טי שחורה

ובדיוק לא מגולח, אז בטח לא מעט אנשים אומרים לעצמם איזה ערס.

ולרכב שלי אין תוספות מיוחדות או חריגות, ואפילו הצבע שלו לא שחור... :-)

לדעתי יש גם יותר מידי סטריאוטיפים לגבי אנשים במדינה, והשרשור הזה מוכיח לא מעט מהם.

מצד שני, כמו שכתב בגירה, ערס בחיים לא יודה שהוא ערס...

פורסם
ראלף לורן מקורי או ראלף לורן מהשוק 3 ב100 ? (רעלף לורן...)

:)

באמת מה הקטע של החולצות עם הכיתוב בזהב/כסף+ נצנצים? זה ממש גיי.

מקורי תמיד מקורי :wink:

פורסם
IMG_1171-%28Large%29_Wa.jpg

נראה לי שזה הערס מוביל, נכון לשבוע הזה.

לא חושב שזה לעניין לפרסם את התמונה הזאת פה. בתאונה הזאת נהרגו אנשים, ולא מכובד לסטלבט.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

מסתבר שהערס מוביל החדש לא אחר מ

attachment.php?attachmentid=218471&stc=1&d=1288201993

מונית אוקטביה :shock:

צילמתי היום בדרך לאוניברסיטה.

מונית.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ראיתי אתמול בחור על אוקטביה עם כובע לבן. שמש לא היה, אולי הירח מסנוור? :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שרשור ענקי וקורע !!!!!

כל מה שנאמר נכון והולך בשטח.

עוד רכב לערס שמכבד את עצמו היא A3 חבוטה שעדיין צבע שחור מקורי מבצבץ פה ושם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...