Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר?! גם אני לא שומע את כל המוזרים האלה, לינקין פארק עוד כן

אני שומע רק ראפ,היפ הופ וגנגסטה ראפ.

אם קנית 323F השחרת חלונות תלית וילון מאזדה מאחורה שמת עליה ג'אנטים כרום שלא קשורים לחיים ואתה נוסע בפול ווליום במערכת עם מזרחית\ים תיכוני, אותו חרא, אז כן אתה ערס!

יונדאי אקסנט - אחלה רכב, משרת אותי יפה מאוד כבר שנתיים וחצי, וכן גם לי יש ג'אנט 15 מקורי של מיצובישי (מתאים בול וגם הצבע הוא בצבע של הרכב - כסוף מטלי! ולא כרום על קוריאנית חס וחלילה, נראה מצוין ד"א)

אבל לא חלונות מושחרים ובטח שלא מדבקות על כל האוטו, אני מנסה לשמור עליה הכי נקיה והכי ישרה שיש, וזה לפי דעתי יפה!

למרות שכן הורדתי את כל הסמלים מאחורה וצבעתי את הרכב, וגם לי יש וילון של יונדאי מאחורה, אבל זה בעיקר בגלל שהוא עוזר לא להסתנוור בלילה מהקסנונים של הערסים, "מסנוורי מסוקים" שמכוונים את הקסנונים לחלל מחפשים צורות חיים חדשות על מאדים.

אם הדיון מגעיל, אל תגיב ואל תקרא, אין לי מה להגיד לך יותר. :|

זה שאני לא שומע את המוזיקה שאתה שומע,למרות שאני מחבב אותה מאד. וכן אני שומע את משה פרץ ודודו אהרון ובעוונותיי את אייל גולן ואפילו את ליאור נרקיס בטח הופך אותי לערס?

וזה שקניתי 323F ששירתה אותי נאמנה כמעט שנה והיום גם שאני נוהג על רכב ששווה פי 4 מהמאזדה אני עדין מתגעגע אליה ובינהם גם היתה לי יונדאי אקסנט.

אז כן,במאזדה היו לי חלונות שחורים מאחורה בעיקר בגלל שאני דואג להסתיר את האנשים שיושבים לידי באותו ואת הסכינים שאני מחביא על המושב האחורי,ובכלל בכלל לא בשביל להגן על המכונית השחורה מפני האקלים הארץ ישראלי שלהכנס לרכב אחרי כמה שעות זה כמו להכנס לסאונה אבל לא בגלל זה עשיתי את ההשחרה בחלונות.

וילון אחורי דווקא לא היה לי,אבל אני לא מבין מה הבעיה עם וילון אחורי? זה לא חוקי? זה פלילי אולי? מענין שהיום כל סוכנות רכב וכל חברת ביטוח מחלקת וילונות אחורים בחינם,כנראה שהם יודעים מי קהל היעד שלהם ושהוא צריך להסתיר את אוסף האלות שנמצאות לו על המגש האחורי.

גאנטים דווקא היו לי,לא לא כרום אלא גאנטים בצבע כסף שיצאו עם המאזדה ההיא מהחברה,ד"א שנת 91 ושמורה להפליא.

על הקטע עם המערכת דווקא דילגתי,לא היתה לי מערכת אבל כן אני שומע מוזיקה מזרחית ויסלח לי האל גם מוזיקה מזרחית.

יש לי שאלה אליך,למה אנשים משקיעים עשרות אלפי שקלים במערכות? וזה מאד נפוץ בפורום הזה,בשביל לשמוע על וליום נמוך? במערכת שלי גם בוליום בינוני המערכת די צועקת,אבל בשביל זה השקעתי במערכת לא? בשביל לשמוע יפה ואכותי וכדאי לנצל את המערכת. אז זה אומר שאני ערס?

בנוגע ליונדאי אקסנט משתתף בצערך. גם אותה החזקתי אחרי המאזדה. מבחינת נהיגה,נוחות ופיצרים ותוספות אין פה מה להשוות. היונדאי ליד המאזדה לא שווה כלום.

דש בורד מתפרק,פח מתקפל ומנועים שלא מחזיקים מעמד. אוטו כל כך מגעיל לנהיגה,לא מהנה ועוד עם הטכנולוגיה העתידנית,רכב שנת 97 בלי הגה כח?

במאזדה לא רק שהיה הגה כח,מראות חשמליות,מפשיר אדים במראות ואפילו חימום בכסאות ברכב מבציר 91,איפה יש דברים כאלה?

ושלא נדבר על ההתנהגות של הרכב בכביש לעומת היונדאי שלך.

עוד משהו,זה שהגאנטים שלך הם לא כרום אבל הם מאד פרופרציונלים ליונדאי אקסנט שבאה מהחברה עם גאנט 13? לשים לו גאנט 15 ועוד של מיצובישי?

וכיאלו שחסר קסנונים על הכביש.

אז תפסיק להכליל ובטח שלא תגיד לי איפה להגיב ואיפה לא.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגירה מאיפה הצלחת לשלוף כל כך הרבה שטויות?

באשדוד? כובע מצחייה? בני מיעוטים? שיפורים? אני בן למשפחה מרוקאית אני נוהג בסיויק חדשה עם גאנטים ושלל תוספות ונוהג עם כובע מצחייה במקרה של נייק כי שאני נוהג מחוץ לעיר בדרך לבסיס השמש בצד שנכנסת דרך החלון מטגנת לי את השכל, זה עושה אותי ערס? אני מכיר עוד המון חברים שלי שעונים לתיאור שלך והם ממש לא ערסים, זה פשוט אופנה שתפסה או איך שלא תקרא לזה.

המקום היחיד שכובע יכול לעזור בו זה ברכב קבריולט....

איך בדיוק כובע מצחיה ימנע סינוור שמש מקדימה ?

ומה עם הלילה? הערסים מסתנוורים מהירח אז נוסעים עם כובע מצחיה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה הקשר?! גם אני לא שומע את כל המוזרים האלה, לינקין פארק עוד כן

אני שומע רק ראפ,היפ הופ וגנגסטה ראפ.

אם קנית 323F השחרת חלונות תלית וילון מאזדה מאחורה שמת עליה ג'אנטים כרום שלא קשורים לחיים ואתה נוסע בפול ווליום במערכת עם מזרחית\ים תיכוני, אותו חרא, אז כן אתה ערס!

יונדאי אקסנט - אחלה רכב, משרת אותי יפה מאוד כבר שנתיים וחצי, וכן גם לי יש ג'אנט 15 מקורי של מיצובישי (מתאים בול וגם הצבע הוא בצבע של הרכב - כסוף מטלי! ולא כרום על קוריאנית חס וחלילה, נראה מצוין ד"א)

אבל לא חלונות מושחרים ובטח שלא מדבקות על כל האוטו, אני מנסה לשמור עליה הכי נקיה והכי ישרה שיש, וזה לפי דעתי יפה!

למרות שכן הורדתי את כל הסמלים מאחורה וצבעתי את הרכב, וגם לי יש וילון של יונדאי מאחורה, אבל זה בעיקר בגלל שהוא עוזר לא להסתנוור בלילה מהקסנונים של הערסים, "מסנוורי מסוקים" שמכוונים את הקסנונים לחלל מחפשים צורות חיים חדשות על מאדים.

אם הדיון מגעיל, אל תגיב ואל תקרא, אין לי מה להגיד לך יותר. :|

מצטער להגיד לך אבל אתה מטומטם.

פורסם

זה:

זה שאני לא שומע את המוזיקה שאתה שומע,למרות שאני מחבב אותה מאד. וכן אני שומע את משה פרץ ודודו אהרון ובעוונותיי את אייל גולן ואפילו את ליאור נרקיס בטח הופך אותי לערס?

אולי לא הופך אותך לערס, אבל זה:

אז כן,במאזדה היו לי חלונות שחורים מאחורה בעיקר בגלל שאני דואג להסתיר את האנשים שיושבים לידי באותו ואת הסכינים שאני מחביא על המושב האחורי,ובכלל בכלל לא בשביל להגן על המכונית השחורה מפני האקלים הארץ ישראלי שלהכנס לרכב אחרי כמה שעות זה כמו להכנס לסאונה אבל לא בגלל זה עשיתי את ההשחרה בחלונות.

כבר יותר מעיד על עצמך ככזה.

:-D

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מסקנה:

רכב עם תוספות, מוזיקה בווליום, חבישת כובע קסקט וחלונות מושחרים לא הופכים אף אחד לערס לא משנה מה יגידו פה כמה חבר'ה שעברו טראומות בילדותם מאנשים שענו להגדרות אלו.

מה שהופך אדם לערס זוהי התנהגותו הברוטאלית, החוצפנית ורמת האינטליגנציה הנמוכה שלו, כל דבר אחר הוא גזעניות מביישת.

תוספות לרכב ,סוג מוזיקה והווליום שאתה שומע קשורים אך ורק לטעם האישי שלך ולאהבה שלך למוזיקה.

מי שאוהב מוזיקה משקיע במגבר,סאב וקומפוננט ולא בשביל לשמוע בווליום שמציעה מערכת OEM סטנדרטית.

אוקיי, אז בכל זאת למה עם חלונות פתוחים ? פשוט מאד, יש אנשים שלא אוהבים מזגן או שהמזגן לא מתאים באותו רגע(נעים בחוץ!!) וזכותם לפתוח חלון מבלי לוותר על ההנאה מהמוזיקה שהם שומעים וזו זכותם המלאה. חלונות שחורים? רק מי שעשה חלונות שחורים ברמה גבוהה יודע כמה זה משפיע על טמפ' הרכב ולטעמי גם אסטטי מאד- כל רכב ורמת ההשחרה המתאימה עבורו- ולא אני לא מסתיר שום דבר מאחור! מספיק עם סטיגמות של ילדה בת 3 עם קוקיות. חבישת קסקט בסיוויק, לעזאזל למה חבר פורום צריך להצדיק את רצונו בחבישת קסקט ?! זכותו המלאה! חוץ מזה שמי שהסתכל-השימשה הקידמית של הסיויק 08' מתארכת לכיוון הגג מה שגורם לכניסת שמש מוגברת בחלק הקידמי(לאלה שטענו שהסיבה לא מוצדקת כביכול).

להמשיך לנפח את השרשור הזה בטענות סרק לא יהפכו אותם לנכונות ולא אותנו לאנשים טובים יותר, אף אחד לא חייב לרצות איזה פלצן אחר שמחליט שחלונות שחורים וכמה ניקלים זה לערסים. לטעמי אני עושה, נקודה!

מה שמוזר שדווקא ציבור שנחשב איכותי במדינת ישראל הוא ציבור בעל הממון הרב אבל מאלה שעושים את זה עם חליפה ומבט מורם, מה שמוזר שרוב הרכבים המצויינים בשרשור מצריכים הרבה כאלה בכיס וברשותם בעיקר "לערסים", ואני מבדיל בין ערסים לבין פושעים שעושים את כספם במירמה.

לסיכום:

** אין ערס מוביל במדינת ישראל, יש רכב שאהוב ברובו גם על ציבור לא איכותי במיוחד. הבולטים בהם הוא הונדה אקורד,במוו 3-7. מה שלא מעיד שכל מי שבחר ברכבים אלו(בחירה מעולה) הוא אדם נחות/ערס/טיפש. בכל זאת כנראה שלערסים יש טעם לא רע בבחירת רכבים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

TMAX זה לא ערסמוביל, למה? כי ערסים לא מחסלים ("כלב נובח לא נושך, יפסיק לנבוח יקרע לך ת'תחת" רועי לוי).

TMAX זה קטנוע של מחסלים. :)

פורסם

וילון אחורי דווקא לא היה לי,אבל אני לא מבין מה הבעיה עם וילון אחורי? זה לא חוקי? זה פלילי אולי? מענין שהיום כל סוכנות רכב וכל חברת ביטוח מחלקת וילונות אחורים בחינם,כנראה שהם יודעים מי קהל היעד שלהם

.

קהל היעד שלהם הוא קהל הפראיירים שמוכנים לסכן את מכוניתם בפגיעה אחורית בזמן שהם מניפים בגאווה את הווילון האחורי אשר משמש בעיקר לפרסום אותה חברת ביטוח \ יצרן רכב \ או אנא עארף .

פורסם
למען האמת משהו קרה בשנים האחרונות. ניגמרו הערס מובילים. פעם היו עונדות, קולט, איביזות ולנסר עם ספויילרים, ג'נטים נוצצים, מדבקות, כונסי אוטו דיפו, אגזוזי זרימה חופשית רועמים (בשפת העם: אגזוז "לחץ"). היו מכוניות צבעוניות ובולטות.

היום, לאן שאני לא מסתכל, כל המכוניות ניראות כימעט אותו הדבר. אף אחד לא הופך את הרכב שלו לבולט.

Vw GTI, גם גולפים האלה כבר נכחדים. מעבר לזה אין פולקסווגן ערסמוביל, זו קטגורייה מיוחדת, יש לנו את דגמי הערסוואגן.

קפוץ לביקור בלוד, רמלה, יפו, עכו, מזרח ירושלים...

הרכבים האלה לא נכחדו, מבטיח לך...

Xbox12341

פורסם

איך אף אחד לא הזכיר עדיין מאיפה מתחילה התופעה הזו עוד מגיל קטן?

זה מתחיל עם אופניים ששמים כוס כדי שיישמע כמו אופנוע, בדרך כלל bmx עם המוטות האלה מאחורה שאפשר להרכיב, משם בגיל 16 זה הופך לdt 50 סמ"ק עם אגזוז לחץ שמפעיל אזעקות, ומשם ההמשך הוא פיאט אונו ואז ההמשך ידוע.

פורסם

tmax זה בן זו**, דרך אגב גופה שלמה לא נכנסת מתחת לכיסא, אם זה בן אדם קטן אפשר לחתוך לחלקים אבל בחיים אל תשימו ארגז זה מוריד מהפוזה.

איך מזהים ערסמוביל? דבר ראשון אתה שומע אותו מקילומטר, מוזיקה+אגזוז, ככל שהוא מתקרב אתה מסתנוור מהקסנון ומהחזר האור שמגיע מהניקלים, ושהוא עובר אתה רואה רק כובע מצחייה והשאר מוסתר עם חלונות שחורים.

פורסם

לא, זה הופך אותך למזרחי או מישהו שגדל בקרב מזרחים ויש לו טעם דומה.

אין קשר ישיר בין מוצא ובין היות האדם ערס.

לדעתי אין פה עניין של גזענות כי הערסים הם לא מעדה מסוימת.

מה שאנשים פה אומרים זה שיש אנשים מסוימים שמעדיפים רכבים מסוימים והם נוהגים כמו בהמות ועושים לנהגים נורמטיביים את החיים טיפה יותר גרועים.

כמה תוספות משלי:

פאסאטים

רכבים של הוט או יס

למרות שבימים אלו אני על סופר לאנסר, גם סופר לאנסר

איביזות

חלק נכבד מהביואיק החדשות (והלא כל כך חדשות)

הטויוטות הלבנות של אלביט

יונדאי I30 מהשכרה (אולי כי מי שמשכיר אותם רוצה להגיע מהר ולרדת מהאוטו)

פורסם
בגירה מאיפה הצלחת לשלוף כל כך הרבה שטויות?

באשדוד? כובע מצחייה? בני מיעוטים? שיפורים? אני בן למשפחה מרוקאית אני נוהג בסיויק חדשה עם גאנטים ושלל תוספות ונוהג עם כובע מצחייה במקרה של נייק כי שאני נוהג מחוץ לעיר בדרך לבסיס השמש בצד שנכנסת דרך החלון מטגנת לי את השכל, זה עושה אותי ערס? אני מכיר עוד המון חברים שלי שעונים לתיאור שלך והם ממש לא ערסים, זה פשוט אופנה שתפסה או איך שלא תקרא לזה.

ערס אמיתי הולך כל הזמן עם כובע לבן,

אפילו לאחר שקיעת השמש!

פורסם
איך אף אחד לא הזכיר עדיין מאיפה מתחילה התופעה הזו עוד מגיל קטן?

זה מתחיל עם אופניים ששמים כוס כדי שיישמע כמו אופנוע, בדרך כלל bmx עם המוטות האלה מאחורה שאפשר להרכיב, משם בגיל 16 זה הופך לdt 50 סמ"ק עם אגזוז לחץ שמפעיל אזעקות, ומשם ההמשך הוא פיאט אונו ואז ההמשך ידוע.

צודק, לרוב זה מתחיל כבר מגיל קטן.

פעם זה היה אופניים. היום נכנס לאופנה - קורקינט חשמלי.

ממש לפני כמה ימים ראיתי נוסעים שני ילדים בגילאים 13-14 על קורקינט חשמלי (כנראה האבא קנה ליום הולדת) בכביש עירוני. ביד אחת הוא "נהג" וביד השניה עישן נרגילה (היתה קשורה לקידון). הילד השני שנסע יחד איתו בעמידה, דיבר בפלאפון.

• תוכן חדש...