Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

במהלך השבועיים הבאים אני אעבוד בשפיים במסגרת הכשרה מהעבודה שלי.

אני גר בחולון ושעות העבודה הם השעות העמוסות ביותר (8:00-16:00).

כרגע אני נוסע בבקרים דרך איילון (יוצא ב-7:10 ומגיע ב-8:00) ובחזור דרך נמיר (יוצא ב-16:00 ומגיע ב-17:00).

האם לפי נסיונכם יש דרך עדיפה יותר? (לא אכפת לי שתהייה ארוכה יותר אבל כמה שפחות פקוקה..)

תודה,

אבי.

פורסם

אין לצטט הודעה קודמת.

בחרת בנתיב היעיל ביותר,הכל בתנאי שאין תאונת דרכים.

לפעמים דרך נמיר יעילה יותר ,אבל לפעמים.

פורסם

לא יודע מה יגידו תושבי אשדוד, אבל תושבי נתניה יגידו שהם שונאים את פולג עד וינגייט :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גר בנתניה ומשרת בצריפין.

בימי ראשון אני צריך להיות לפני השעה 8 בבוקר בבסיס, ואני יוצא מוקדם יחסית 6:15-6:30 אם אתה יוצא קצת יותר מאוחר, צפה לפקקים.. לפחות מכיוון נתניה לחולון.

בימי חמישי אני יוצא בסביבות 16:00-17:00 ויש פקקים בלתי נסבלים בשני הכיוונים ומכל הדרכים (כביש החוף, כביש 4, איילון וגם בכביש 6)...

קח בחשבון שעדיף לך לצאת לפני הזמן שלך ב 10-20-30 דקות ולשבת לחכות בשפיים מאשר להיות בפקקים..

שיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...