Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מכונת כביסה טובה, הכי קטנה שיש (גר לבד), לא איכפת לי שתהיה ללא מייבש, עד 1000 שקל. אני לא מבין בזה כלום אז אם למישהו יש המלצה...:-)

תודה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש דבר כזה מכונת כביסה עם מייבש, אולי התכוונת לסחיטה.

בכל אופן הייתי ממליץ לך ללכת על מותג טוב כגון בוש ולא על זבל. נכון שאתה גר לבד והכל אבל מכונת כביסה היא מסוג של "שגר ושכח", כלומר קנה עכשיו ל10 שנים ואל תתעסק עם זה יותר.

אצל ההורים שלי יש בוש 7 ק"ג כבר 8 שנים ורק לפני כמה חודשים היה עברה תיקון של כמה עשרות ש"ח

בדירה שלי יש מכונת כביסה של חברת שקר כלשהו (שייכת לבעלת הבית) שמרוב הפעמים שהטכנאי היה אצלי בשנתיים האחרונות (3-4 פעמים) אני בעצמי כבר תיקנתי אותה כמה פעמים מבלי לקרוא לו.

בנוסף הכביסה יוצאת לא משהו בכלל (קשה ולא נעימה) וזה ממש לא משנה עם איזה אבקה/ ג'ל או מרכך משתמשים

פורסם

+1 לגבי רכישה חכמה וחד פעמית..

אצל ההורים שלי יש מכונה של AEG עם פתח עליון , אם אני לא טועה בערך 5 ק"ג , עובדת כמו שצריך כבר שנים ללא תקלות (טפו טפו טפו).

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

קצת בעייה לקבל המלצה למכונה חדשה על סמך מכונות בנות 10 שנים כי כל הטכנולוגיה השתנתה מאז.

לי יש ניסיון טוב עם אינדסיט. הראשונה חיה אצלי 11 שנים והשנייה כבר בת 5 (ואצל ההורים שלי יש עוד אחת בת 8 ). זו שהיתה אצלי 11 שנים הועברה לאחד העובדים שלי שהחליף לה מיסבים (אני לא הייתי במצב לעשות את זה לבד ולכן העדפתי להחליף מכונה מלהביא טכנאי ולשלם לו חצי מעלות מכונה חדשה) והיא עובדת אצלו לשביעות רצונו עד היום.

לדעתי חפש מכונה עם בורר טמפ' ובורר מהירות סחיטה נפרדים, מחברה ידועה (לא מותג כמו קריסטל ושות) ועם אחריות מה שיותר ארוכה (לשים לב שמדובר באחריות מלאה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ב 1,000 שקל לא תמצא מכונת כביסה איכותית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנחנו קנינו AML105 של אריסטון, גם מכונת כביסה וגם מייבש.

בהתחלה חיפשנו משהו זול, באיזור ה1000-1500, אבל הגענו למסקנה שעדיף לנו משהו יותר איכותי שיחזיק יותר זמן.

בינתיים היא עובדת כמו גדולה שנתיים בלי לגמגם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני קניתי לפני שנה אלקטרולוקס פתח עליון הכי פשוטה, דגם 8020, 5.5 ק"ג, ומרוצה מאוד.

3 שנים אחריות.

עלתה בסביבות 2200 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סליחה על הסטיה, אבל הרבה פעמים אני שומע שהמכונות כביסה היום לא עמידות כמו המכונות של פעם.

למשל לנו יש מכונת כביסה של קריסטל בת 25 בערך שחוץ מהעובדה שהיא מתחילה להחליד היא עובדת ולעולם לא התקלקלה. (היא אצלינו כבר 6 שנים, לפני זה אצל אחותי, ולפני זה אצל סבתי ז"ל). מה ההבדל בין המכונות הישנות לחדשות?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ההבדל הוא התחרות ומחיר החומרים.

אם פעם מרכיב כוח האדם בייצור המכונה היה העיקרי היום העיקר הוא עלות החומרים, זמן הייצור ועלות התכנון (עקב אורך חיי מדף יותר קצרים של כל דגם). דבר זה הביא את היצרנים לבצע תכן יותר מדוייק ועם פחות מקדמי ביטחון. המכונות היום גם עובדות בעומסים הרבה יותר גדולים בגלל משקלי כביסה יותר גדולים ומהירויות סחיטה יותר גדולות.

ד"א קריסטל הוא מותג ולא יצרן. רוב הסיכויים שהמכונות היום מיוצרות בכלל במפעל אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
על איזה מותגים איכותיים להסתקל חוץ מבוש?

דווקא אצלנו המכונה הכי בעייתית הייתה הבוש (והיא הייתה מיוצרת בגרמניה).

רוב המכונות היום אותו דרעק, באמת.

פורסם

מכונות הכביסה של היום מתקלקלות מהר. לדוגמא הכרטיס האלקטרוני יכול להיגמר לאחר 3-4 שנים (יתכן שבגלל ברקים ופולסים של מתח). המחיר של כרטיס לרוב כמו חצי מהמכונה ואז מחליפים למכונה חדשה.

חשוב:

1. מכונה שמכבסת טוב וצורכת מעט חשמל ומים חמים. (לא המכונות הכי זולות)

2. שירות טוב (לא אמפא - קריסטל)

3. מקסימום שנות אחריות מלאה.

לפני כשנתיים קניתי זנוסי כי היה להם מבצע של 5 שנות אחריות מלאה והיא מכונה טובה ושירות טוב.

לפני כחודש היה לקונסטרוקטה מבצע של 5 שנות אחריות מלאה.

יוצא כדאי אפילו אם זורקים את המכונה לאחר 5 שנות האחריות , במקום לקנות מכונה של 1000 ש"ח כשמדי פעם צריך לשלם לטכנאי שיתקן , שהחשמל והמים החמים עולים יותר ושזורקים אותה כשמתקלקל הכרטיס.

בהצלחה

יהודה

פורסם

יש לי את הרעיון שיכול לעזור לך:

אנחנו קנינו בבית מכונה של 6 קילו, המכונה היא של בוש, אם תרצה את הדגם אני אתן לך.

יש למכונה אפשרות של כביסה של 3 קילו, ותוכנית מהירה של 15 דקות והכביסה יוצאת נקיה מאוד.

המכונה סוחטת היטב ומנקה את הבגדים טוב.

יש לנו אותה כבר 3 שנים ואנחנו מרוצים, נהרס לפני שבועיים הגוף חימום- הגיע איש מקצוע החליף וזה יצא לנו 300 ש"ח.

כמו כן אני מציע לך לקנות רק מכונה עם פתח חזית!

הסיבה היא שהמכונה יותר יציבה, סוחטת יותר טוב, ויותר עמידה.

בנוסף תוכל להניח עליה(בעתיד כשתרצה) מייבש, אם תקנה מכונה עם פתח עליון לא תוכל להניח אותה על מייבש ולא תוכל להניח אותה על המייבש.

אגב המכונה שלנו עלתה לפני שלוש שנים בסיבות ה2000, בטח המחיר ירד.

קובי

• תוכן חדש...