Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2003, 5 דלתות, גירסאת פרימיום (מושבי עור, סאן-רוף, מגנזיום, פנסי קסאנון וכו'),

אני חושב להחליף רכב בעיקר מסיבה של הוצאות גבוהות על דלק (המאזדה צורכבת בממוצע ליטר ל 8.5 קילומטר).

אני מתכנן לעבור, אם בכלל, למשהו קטן יותר / "ספורטיבי" יותר. חשבתי על משהו בסיגנון audi A3 או סיאט לאון.

אני חושש מהמעבר בעיקר בגלל שאני מת על הרכב הזה ואני לא רוצה להרגיש שעברתי לרכב "נחות" יותר עם פחות "פינוקים"... מה שלא איכפת לי לוותר עליו הוא הגודל והמרחב של המאזדה.

אני רוצה את העצות שלכם בכמה נושאים:

1. איזה היצע של רכבים אני יכול לבדוק שמתאימים למה שאני מחפש עד סכום של 60,000 שקל (שזה מה שהמאזדה שווה לפי מחירון עדכני של יצחק לוי), עם אופציה לכמה אלפים לפה ולשם.

2. אני לא רוצה לעבור מרכב של 2,300 סמ"ק שיש לי כרגע עם לא מעט כח למשהו פחות מזה אז זה אמור להיות משהו לפחות חזק כמו המאזדה.

3. אבקש גם יתרונות / חסרונות / דברים שצריך לבדוק ברכבים שתציעו. למשל, קראתי כאן בפורום שיש תחושה של חוסר תגובה מההגה של ה audi A3 אז אם יש דגם מסויים שאין לו את הבעיה הזאת אבקש שתמליצו עליו.

4. מבין הרכבים שתציעו לי אני לא ממש אכיר את הדגמים ולכן אבקש גם דגם מסויים או גירסת גימור מסויימת / מומלצת.

תודה מראש,

מאיר.

פורסם

בשביל Audi A3 אתה תצטרך לרדת בשנתון וצריכת הדלק שלך ממש לא תשתנה לטובה, אם לא לרעה.

גם עלות הטיפולים תהיה יותר גבוהה (אלא אם כן תטפל בה במוסך של רון)

לגבי פינוקים - המאזדה יותר מפנקת - לא תמצא אאודי עם קסנון ומושבי עור, מקסימום עם סאן-רוף ומגנזיום)

המנוע של האאודי הוא 1800 (יש גם גירסת טורבו, אבל אם הוא ילך אז תכין כמה אלפים)

נהגתי על ה-A3 של חבר שלי וההגה אכן קצת לא מתקשר (קליל מידי ומנותק)

לגבי הסיאט לאון - אולי אחרים כאן בפורום יוכלו לעזור לך, אני לא מכיר את הרכב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני היה לי את אותו הרכב ועברתי לגולף 1.6 2005 , אם יש לך אופציה להגדיל את התקציב אתה יכול ללכת על הגולף מנוע 2000

האיכות של הגולף עדיפה מהמזדה גם מבחינת חומרים וגם מבחינת נוחות נסיעה .

דרך אגב הרכב עושה בסביבות ה12 ל-1 .

אם אתה מוצא דגם מפואר יש גם בקרת שיוט .

פורסם

מה המחיר של גולף כזאת? יש לי אפשרות למשוך אתהתקציב עד 70,000, השאלה אם אני יכול להביא דגם ספציפי שהוא "מפנק" / "ספורטיבי" במחיר הזה?

בלי קשר 1: הייתי רוצה עוד חוות דעת על audi a3 כי לפי מה שרשום במחירון יצחק לוי הצריכת דלק שלה היא 1 ל 13, אני לא יודע אם זה כזה מדוייק ואם זה מדוייק לגבי דגם ה 150 כ"ס / 180 כ"ס אז אשמח לקבל חידוד ממי שיש לו / מי שמבין בנושא.

בלי קשר 2: יש עוד הצעות מענינות שאני יכול לבדוק?

פורסם

ביצועים עולים דלק, זה מתבטא בנפח מנוע, לכן אם אתה מחפש משהו יותר חסכוני בדלק תצטרך להתפשר בכוח או לחפש דיזל אם זה בא בחשבון.

ה A3 תהיה יותר ישנה ולא מספיק חסכונית יחסית למאזדה להצדיק מעבר רכב.

פורסם

בוא נניח שהשאלה היתה: תנו לי הצעות לרכבים שהם "ספורטיבים" / מפנקים לא פחות מהמאזדה 6 גירסת פרימיום (לפחות לא בהרבה), גירסה ספציפית של רכב כזה שהיא טובה (1.8 טורבו עם 150 כ"ס וכו') שיהיה מהיר יותר בזינוקים מהמאזדה במחיר של עד גג 70,000 שקל.

מה הייתם מציעים? איזה רכבים (ואיזה גירסאות ספציפיות למבינים מביניכם) ניתן לקנות בסכום כזה?

פורסם
מה המחיר של גולף כזאת? יש לי אפשרות למשוך אתהתקציב עד 70,000, השאלה אם אני יכול להביא דגם ספציפי שהוא "מפנק" / "ספורטיבי" במחיר הזה?

בלי קשר 1: הייתי רוצה עוד חוות דעת על audi a3 כי לפי מה שרשום במחירון יצחק לוי הצריכת דלק שלה היא 1 ל 13, אני לא יודע אם זה כזה מדוייק ואם זה מדוייק לגבי דגם ה 150 כ"ס / 180 כ"ס אז אשמח לקבל חידוד ממי שיש לו / מי שמבין בנושא.

בלי קשר 2: יש עוד הצעות מענינות שאני יכול לבדוק?

ה-A3 מנוע 1800 לא טורבו עושה 1 ל-8.. הצריכה שלה גרועה

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני משוחד לגבי הלאון, כי פרסמתי למכירה סיאט לאון טורבו 4X4 בתקציב שלך... 8)

מבחינת כח, אחיזה, ספורטיביות ופאן, הלאון בגירסאות הטורבו לא רואה את המאזדה ממטר.

מבחינת אבזור, בבטיחות די דומה (4 כריות, ABS, ESP, קורות חיזוק, בלמים נהדרים) באבזור אחר כנראה הלאון נחות יותר.

מבחינת צריכת דלק (יתרון קל ללאון) מבחינת נוחות ומקום המאזדה לוקחת בגדול.

ליאור (שעובר ללאון קופרה בקרוב)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני הייתי ממליץ על סיטרואן C5 זהו אוטו בעל צריכת דלק טובה והוא מאוד מפנק נוח ומרווח ובתקציב שלך אתה יכול לקנות שנת 2006-2007

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
אני הייתי ממליץ על סיטרואן C5 זהו אוטו בעל צריכת דלק טובה והוא מאוד מפנק נוח ומרווח ובתקציב שלך אתה יכול לקנות שנת 2006-2007

לא שאני נגד צרפתיות, אבל הבחור רוצה לזנק,איך הטון וחצי של ה C5 עם הגיר המסרס יוציאו אותו מהר מהרמזור ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הבחור מנס לאחוז במקל בשני קצותיו, וזה לא כל כך הולך. או רכב גדול, יקר ובזבזני, או כלי יותר צנוע וחסכוני. נראה לי שמדובר בצורך ב-show off והוא לא יסתפק ברכב שתואם את החלק הצנוע של דרישותיו.

וד"א, אני יכול להרגיע אותו. הליאנה של אשתי והקורולה העתיקה שלי צורכות גם הן ליטר לכ-9 ק"מ, אם כי לזכותן יאמר שהן סובלות קשה מהעליות של חיפה ומהפקקים של מפרץ חיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...