Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי רכשתי לאחרונה טויוטה שנת 2008 עם גיר רובוטי, רק המחשבה על הנסיעה באוטו מכניסה אותי לעצבים וייאוש שלא הייתי בהם לעולם (ואני נוהג כבר 20 שנה).הרכב פשוט מעצבן !!!

שאלתי היא - האם ניתן להחליף את הגיר הקיים בגיר אוטומטי ?

אם כן, במה זה כרוך (אין צורך לחלחל לפרטים הטכניים הקטנים) ומהן העלויות ?

בנוסף לכך האם יש צורך לסדר משהו ברשיון הרכב (למרות שלא רשום אם הרכב הוא אוטו' או רובו') ?

אני אודה לכם על תשובה מקצועית ככל שאפשר.

תודה מראש על העזרה בפתרון הזוועה...

רוי

פורסם

למיטב ידעתי ניתן , אבל ההוצאה אינה מבוטלת, מחשבה נכונה יותר היא מכירת הרכב וקנית אחר במקומו, מבחינת כלכלית זה הפתרון הנכון לעשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שלום רב,

לצערי רכשתי לאחרונה טויוטה שנת 2008 עם גיר רובוטי, רק המחשבה על הנסיעה באוטו מכניסה אותי לעצבים וייאוש שלא הייתי בהם לעולם (ואני נוהג כבר 20 שנה).הרכב פשוט מעצבן !!!

שאלתי היא - האם ניתן להחליף את הגיר הקיים בגיר אוטומטי ?

אם כן, במה זה כרוך (אין צורך לחלחל לפרטים הטכניים הקטנים) ומהן העלויות ?

בנוסף לכך האם יש צורך לסדר משהו ברשיון הרכב (למרות שלא רשום אם הרכב הוא אוטו' או רובו') ?

אני אודה לכם על תשובה מקצועית ככל שאפשר.

תודה מראש על העזרה בפתרון הזוועה...

רוי

היי אין אפשרות להחליף גיר רובוטי לאוט" העלות היא מאוד גבוהה עדיף שתחליף את הרכב

פורסם

לא בא בחשבון להחליף גיר.

כלכלית ומכאנית לא נכון לעשות זאת אם לא מסתדר לך,תחליף רכב.

לפני כן בדוק עדכון מחשב גיר/החלפת מצמד/בדיקה במוסך טויוטה מורשה האם תפקוד הגיר תקין.

ישנה אפשרות להסתגל לנסיעה באם הגיר תקין ללא קושי מיוחד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...