Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC ג'ימי- צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

לי יש גימי.

ישנם 2 סוגי מנועים 1-עד שנת 96 כולל והשני משנת 97-מנוע וורטק

לי יש את הוורטק אז.....

צריכת דלק ממוצעת 1-ליטר ל-7-7.5 ק"מ בנסיעה מעורבת עם צמיגים חצי חצי.

אם הרכב לא עבר התעללות של מתקינים למיניהם שלא מבינים אז-צפה לרכב אמין ומהנה מאוד.

יש לרכב מלא חלפים-סונומה ואי ביי

לגבי מזגן-אני ממש לא יכול להגיב מפני שהרכב אצלי שנה וחצי וטפו טפו אפילו הפינגווינים לא שורדים אחרי כמה דקות

רונן

פורסם

מצטרף להמלצה. לי היה סונומה 95 . הסונומה והגימי חולקים את אותם מכלולים.

חיה רעה . רצועת כוח מהנה מאוד בסלד נמוך. לטעמי נוח לאללה . תצרוכת דלק של 7 עד 9 קילומטר לליטר בנסיעה רגועה . בנסיעה פרועה או 4 על 4 משולב צריחת הדלק בהתאם. אוטו חסכוני זה לא ! אוטו מהנה זה מאוד התמורה שאתה מקבל עבור התשלום הזעום יחסית של הרכבים האלה היא ענקית.

ממליץ בחום גם לך וגם לי עוד אחת כזו !

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
מה טוב ברכב הזה חוץ מהמנוע שלו?

מה הסיבה לקנות רכב כזה?

כל מי שסיים את הפרק בחייו של ההשתוללות .. ולא מעוניין להכנס לסיבובים במאתים ארבעים.. זה אוטו נוח ברמות שמתאים לנסיעה בכבישי הארץ במהירות סבירה. גודל סביר . תא העמסה ענק . אמינות טובה. חלקים במחירים סבירים . יש כאלו שיטענו שיש לו פוזה.

אוטו כזה לא קונים מהראש אלה מהלב

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
מה טוב ברכב הזה חוץ מהמנוע שלו?

מה הסיבה לקנות רכב כזה?

לא נהגתי על ג'ימי, סונומה. אבל על יוקון דווקא כן. :twisted:

אני יכול להגיד שזה רכב מהנה מאוד בנסיעות ארוכות, הוא נוח מאוד (הייתי אומר נוח בטירוף), מרווח, הנסיעה מאוד רגועה ללא לחץ. כל הנסיעה פשוט מנוחה, אפשר לומר שהנסיעה ביוקון שלי היא הרפייה רפואית.

מניח שזה הסגנון של כל הדגמים האלה של GMC, אנשים שנסעו על כאלה מחליפים רק ל-GMC מדגמים חדשים יותר. בשום רכב לא הרגשתי כזאת שלווה. יוצא אחרי שעה שלי נהיגה, כאילו נחתי שעה. כמה כבוד נותנים כביש, אפילו BMW X5 לא נדבקים לפגוש ולא עושים עם אורות כדי להעיף אותי מנתיב.

האוטו מדהים, הייתה לי BMW סדרה 7 ועם היוקון אני נהנה יותר - לרכב הזה נוחות ברמה אחרת. שווה כל טיפת דלק שהוא שורף.

ד"א, אני מכיר למכירה סברבן מדהים ביופיו במחיר נמוך, כי הבעלים לחוץ למכור. הוא רוצה 50K על רכב דיזל שהוא יותר חסכוני מהרכב שלי, 8 מקומות ומפואר מאוד (עור, מזגן אחורי, בולמי אויר רנצ'ו, מיגונים, צמיגי שטח, דש בורד שלם ויפה לאומת רכב שלי שהדש בורד אצלי לא משהו).

MONTERO, כדי להבין מה טוב ברכב כזה חוץ מהמנוע שלו צריך לנהוג על כזה בנסיעה בין עירונית לפחות פעם אחת. ליגה אחרת לאומת כל הפרייבטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...