Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה? ראיתי הרגע וממש לא נפלתי. אותם שטיקים ישנים, שחלקם באמת מצחיקים, אבל חלקם די חוזרים על עצמם. ובעיקר - היו כמה רגעים ממש מוזרים בתוכנית, כמו הקטע עם שלושת האורחים שהגיעו ו"מתו", או הקטע שהם כאילו רבים עם הקהל על חיל האוויר הבריטי - לא מצחיק ולא מעניין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

GT פרק 1 הכי ל-א מדהים

נתייחס דווקא ללב הפרק, הרי הם בכו שהיצרנים לא נותנים להם לעמת את השלוש בטופ גיר ואז כריס האריס עשה את זה ובגדול אז למעשה עשיתם פה פרק שכבר עשו לפניכם.

פרק 7 ווסטוורלד

העיניין שמה שקרה בסוף דובר כבר כאופציה די מובילה בכמה אתרים אז הייתי די מוכן לזה, אבל י-א-ל-ל-ה היה אפשר להגיע לזה כבר בפרק 3, קדימה...

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מטומטם כי זה מתחיל להיות מוגזם, ונראה כמו נקודה שבה סדרות מתחילות להתחרבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמתי לב שהעניין הזה קורה ביותר מידי סדרות לאחרונה.

איפשהו לקראת אמצע - סוף העונה הראשונה מתחילים להכניס קווי עלילה מופרכים במקום לסגור את הקיימים.

שמתי לב לזה בUnder the Dome למשל, בה הפסקתי לצפות בפרק 7 בערך, ולאחרונה בDesignated Surviver, הפרק האחרון הופך את הסדרה לסדרת אקשן מופרך במקום הכיוון המעניין שבו התחילה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

במקרה של westworld - אני לא מסכים. דווקא בגלל שהיה ברור מההתחלה שיהיה משהו כזה ובפרקים האחרונים ממש היו רמזים יותר ספציפיים פה ושם בקשר לזה, אני חושב שזה לא בגדר תפנית מוזרה שתקעו אותה שם רק כדי לייצר עניין (ע״ע LOST) אלא חלק מעלילה מתוככנת ושלמה. והיא לא מייצרת קווי עלילה חדשים אלא ההיפך, הולכת הרבה בכיוון של לסגור כאלה קיימים.

פורסם

בעסה. קיוויתי שבפרק השני של GT יהיה שיפור.

כי הפרק הראשון היה ממש משעמם ועם בדיחות קרש עבשות ולא מצחיקות והעברתי אותו מהר לסוף רק בשביל לראות את המדידת זמנים כי שאר הפרק היה נוראי.

פורסם (נערך)

The Fall. (עונה 3 ואחרונה)

גיבסון היא חוקרת משטרת אנגלייה שמגיעה לצפון אירלנד כדי לסייע בלכידת רוצח סדרתי אכזרי

האורב לקורבנותיו ברחבי בלפאסט. זה מוביל למרדף מורט עצבים וחסר פשרות אחר הרוצח.

אחרי עונה 1 משובחת הייתה המתנה די ארוכה (שנה וחצי) עד עונה 2

דבר שפגע מעט בסדרה, כי היה קשה לזכור פרטים לאחר תקופה כזו.

דרמת מתח בריטית קלאסית. הבלשית גיבסון בגילומה של Gillian Anderson מציגה משחק מרשים

מלאה בסקסיות מאופקת. (תמיד נזכור אותה בתור סקאלי) מנגד משחק מצוין של Jamie Dornan שעוד יגיע לגדולות לדעתי. עלילה מרתקת מתנהלת באיטיות דורשת מעט סבלנות. אווירה קודרת מלווה

אותך לאורך כל הסדרה. דרמת מתח פסיכולוגית במיטבה,משחק מרשים, בימוי רגיש.

הסיום כמו כל סיום סדרה נתון תמיד לוויכוח, וזה טבעי. אישית, רציתי שהדברים יתנהלו בסוף אחרת.

לאוהבי סדרות בריטיות איכותיות.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אכן סדרה מעולה אבל קצת התאכזבתי מעונה 3. בעונה 3 היה חסר את המתח כמו בשאר העונות.

אני ממליץ על הסדרה Bosch אשר חודשה לעונה שלישית.

בוש - חייל לשעבר, חוקר פרטי ובלש במשטרת לוס אנג'לס. בדומה ללא מעט סדרות בלשיות בשנים האחרונות, "בוש" נפתחת במציאת גופתו של ילד ונמשכת במצוד האובססיבי של הבלש אחר הרוצח.

על העיבוד הטלוויזיוני חתום המפיק והתסריטאי אריק אוברמייר ("הסמויה", "הרומן") שמתכתב עם סגנון הפילם נואר בעיצוב דמותו של הבלש ושל העולם המושחת שבו הוא פועל.

איזה כייף לי :)

פורסם

נכן היה חסר מעט מתח,לכן כתבתי שהיא מעט איטית.

עונה 1 הייתה ברמה אחת מעל שאר העונות -ללא ספק.

בעוונותי הרבים אני רואה כמה וכמה סדרות (מעולות) ולאחר כמה פרקים זונח אותם.

Bosch גם הייתה ברשימה. (נראית משובחת)

* .Suits.

* The.Blacklist.

* The Strain.

* Hannibal.

* Gotham.

* Arrow.

* Extant.

* How.to.Get.Away.with.Murder.

* Strike.Back.

* The Following.

* Sleepy Hollow.

* Falling Skies.

* Constantine.

* Black Sails.

רשימה אקראית בהחלט. יש עוד רבים וטובים. וזה לא בגלל שהסדרות לא טובות - זה יותר קשור למוזה/ריכוז וזמן שעומד לרשותי בתקופה נתונה. לחלק אחזור כמובן, לחלק כנראה שלא. אני חייב את אלמנט "הצצת נפגעת" למרות שאני מודע לעובדה שחייבים לתת לסדרה כמה פרקים בשביל לדעת מה הכיוון? וכדי להתחבר לדמויות.

יחד עם זה יש סדרות שתופסות אותך כבר בדקות הראשונות. (The Killing Missing/Broadchurc/Luther/The Bridge למשל. (כמובן שיש עוד כמה.)

פורסם

Suits חברה שלי צפתה בהכל, אבל ממש נמאס לה לקראת הסוף.

Blacklist אני נהנתי.

The Strain די מיותר בסופו של דבר, אם כי אני invested אז אצפה גם בעונה האחרונה שתצא בשנה הבאה.

The following מצוינת ולגמרי שווה לצפות עד הסוף לדעתי.

Strike back מאוד אהבתי ותודה שהזכרת לי שהיו עונות נוספות מעבר לכמה שצפיתי.

falling skies צפיתי בעונה הראשונה והחלטתי לוותר על השאר כי זה נראה לי מטופש ומשעמם. טעיתי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

Suits באמצע עונה 1 הפסקתי מחוסר עניין. (אומרים דווקא סדרה טובה,אבל מאבדת גובה בעונה 6)

The Blacklist דווקא אהבתי,אבל הנחתי לה בגלל סדרות מסקרנות יותר שהיו באותה תקופה.

The Following נראית מבטיחה אחרי 5 פרקים - שוב מפסיק באמצע, ולאחר מכן קשה לחזור שוב אחרי תקופת צינון. (אבל אחזור אליה בזמן המתאים)

Strike Back הבת זוג שלי מאוד אהבה.

The Strain אומרים שעונה 3 מפתיעה לטובה. (האמת, הצצתי מעט...)

לגבי Falling Skies עשיתי שלוש או ארבע פעמים ניסיונות - לאחר פרק 4 או 5 איבדתי עניין.

אבל זה לא אומר שהיא גרועה. ציינתי שלא תמיד יש לי את הריכוז הרצוי לסדרות. יש לסדרה 5 עונות.

הבת זוג שלי אומרת שהסדרה טובה/נחמדה. אבל אנחנו לא תמיד תמימי דעות.

כרגע אנחנו באמצע חלק 2 בעונה 1 של Blindspot. בפרק 4 (14) פרשתי בגלל פגמים מסוימים שלא יכולתי להשלים איתם. הבת זוג פחות שמה לב אליהם לכן המשיכה לבד. אני אראה אותה רק בשביל הפרוטוקול. (אולי אופתע בהמשך)

עריכה,

הרשימה הזו היא חלקית בהחלט. יש עוד הרבה סדרות שוויתרתי על צפייה בהם

בגלל הסיבות שצינתי למעלה. הרשימה פשוט ארוכה. אבל לא לדאוג - בסופו של דבר

אני מוצא את מה שאני מחפש. (למשל מחפש את הזמן לצפות ב Hell.on.Wheels

5 עונות רצוף- צריך לפנות הרבה זמן. או ב Six Feet Under המשובחת )

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

Falling Skies ראיתי עד הסוף , סדרה בינונית לכל היותר , העונות הבאות אחרי הראשונה והשניה פחות צורמות , אבל אין שם משהו מיוחד או בולט ששווה צפייה.

פורסם
נכן היה חסר מעט מתח,לכן כתבתי שהיא מעט איטית.

עונה 1 הייתה ברמה אחת מעל שאר העונות -ללא ספק.

בעוונותי הרבים אני רואה כמה וכמה סדרות (מעולות) ולאחר כמה פרקים זונח אותם.

Bosch גם הייתה ברשימה. (נראית משובחת)

* .Suits.

* The.Blacklist.

* The Strain.

* Hannibal.

* Gotham.

* Arrow.

* Extant.

* How.to.Get.Away.with.Murder.

* Strike.Back.

* The Following.

* Sleepy Hollow.

* Falling Skies.

* Constantine.

* Black Sails.

רשימה אקראית בהחלט. יש עוד רבים וטובים. וזה לא בגלל שהסדרות לא טובות - זה יותר קשור למוזה/ריכוז וזמן שעומד לרשותי בתקופה נתונה. לחלק אחזור כמובן, לחלק כנראה שלא. אני חייב את אלמנט "הצצת נפגעת" למרות שאני מודע לעובדה שחייבים לתת לסדרה כמה פרקים בשביל לדעת מה הכיוון? וכדי להתחבר לדמויות.

יחד עם זה יש סדרות שתופסות אותך כבר בדקות הראשונות. (The Killing Missing/Broadchurc/Luther/The Bridge למשל. (כמובן שיש עוד כמה.)

געגועיי לקונסטנטין..

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...