Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה עם שוגון היא שפורסם שהיא תמשיך לעונה שניה ושלישית.

הם ימציאו תסריט שבטוח שיהיה קלישאתי ופחות טוב מהעונה הראשונה שמבוססת על הספר, כדי לסחוט את הלימון עד הסוף.

חבל שהגרידיות התאגידית תהרוס את הזיכרון מהסדרה המעולה הזאת.

• אהבתי 1
  • תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 19:52, Mech Morphix כתב:

חכו שתגלו את plex

אני לא מאמין שעדיין יש אנשים שמשתמשים ב DiskOnKey וכד' בשביל להעביר קבצים למחשב שמחובר בHDMI לטלויזיה כמו בשנות ה..לא יודע איזה כבר..

לפני המון זמן פרסמתי פה מדריך קצר להתקנת PLEX ואם אתם לא משתמשים בו אתם פושעים. כל מה שדרוש הוא מחשב אחד בבית וטלויזיה חכמה\סטרימר ששניהם מחוברים לאותה הרשת הביתית.

אסגנן מטה את ההודעה שכתבתי בעבר בנושא:

זה פשוט מאוד - Plex על המחשב ו Plex על הטלויזיה החכמה (או סטרימר טוב).

1. מתקינים PLEX על המחשב, מייצרים חשבון, מגדירים בו את התיקיות הרלוונטיות שיש על המחשב (סרטים, סדרות וכו').

2. מתקינים את האפליקציה של PLEX על הטלויזיה\סטרימר ומתחברים עם אותו החשבון.

Plex יודע לעשות הכל לבד, מארגן לך "Netflix" פרטי משלך (הכל אוטומטי - פוסטרים, כתוביות, פסי קול, תקצירים, דירוגים, אופציה לקידוד מקומי ועוד מלא), אתה רק תוריד תוכן וזרוק אותו בתיקייה הנכונה במחשב. 

ב5 דקות אני מוריד סרט של 8Gb, אין בכלל עניין של מאמץ. שלא לדבר על סדרות כאשר כל פרק הוא סביב ה4Gb.. מגיע הביתה, שם הורדה, מתקלח וכבר יושב לראות."

פורסם

מהנסיון שלי, מכשירים שחיברתי בכבל HDMI נתנו איכות תמונה פחות טובה מצפיה דרך התקן שמחובר ישירות באמצעות USB  לטלוויזיה.

פורסם
לפני 19 דקות, bobi כתב:

מהנסיון שלי, מכשירים שחיברתי בכבל HDMI נתנו איכות תמונה פחות טובה מצפיה דרך התקן שמחובר ישירות באמצעות USB  לטלוויזיה.

לא מבין מה אתה אומר פה. עברו הימים שמחברים לפטופים או DiskOnKey לטלויזיה.

היום המקסימום הוא לחבר סטרימר טוב או להשתמש באפליקציות על מע' ההפעלה של הטלויזיה החכמה עצמה.

אני משתמש בסטרימר Chromecast with google TV שמחובר לחשמל ול HDMI בטלויזיה. אני מקבל את כל היכולות של הסטרימר ושל הטלויזיה, 4K HDR וגם Dolbi Atmos ישירות ל SoundBar שלי שתומך בכך. 

פורסם
לפני 8 שעות, bobi כתב:

הבעיה עם שוגון היא שפורסם שהיא תמשיך לעונה שניה ושלישית.

הם ימציאו תסריט שבטוח שיהיה קלישאתי ופחות טוב מהעונה הראשונה שמבוססת על הספר, כדי לסחוט את הלימון עד הסוף.

חבל שהגרידיות התאגידית תהרוס את הזיכרון מהסדרה המעולה הזאת.

זו דרך אחת (צינית) להסתכל על זה. 

אני קפצתי מאושר למשמע הבשורה, לקחו צוות שעובדתית הצליח לעבד סיפור מאוד מורכב לטלוויזיה ברמה מופתית, מה שדרש מהם לעשות מחקר די משוגע, ונתנו לו חופש יצירתי להמשיך את הסיפור. 

בניגוד למשחקי הכס, העונה הראשונה של שוגון סגורה וככזו לא חושב שעונה רודפת פחות טובה תשחית את הסיפור. או שננצח ע"י המשך ראוי, או שלא. מי שלוקח את ההימור זה אדם אחר, לנו הצופים יש רק מה להרוויח. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Dark Matter 2024 - Apple TV

משהו מעולה עובר על אפל. 

ג'ייסון נחטף ע"י עצמו לעולם אחר ומנסה לחזור חזרה. שוב מולטי-וורס, שוב "גולשים בזמן".

על הנייר - נכון. נושא לעוס ומאוס. אבל מסתתר מאחורי זה הרבה יותר בסדר הזאת. וזה מבוצע מעולה. וזה כיף, והסיום לא מסריח. 

במקום להשתמש בעיניי המולטיוורס כאיזה טריק, או קיצור דרך או תירוץ להחזרת דמות - משתמשים בזה נכון, וטוב, וכתמיכה לעיניינים הרבה יותר נורמליים מלהחזיר מישהו לחיים.

בקיצור, מומלץ ממש.

בנוסף יש לאפל את Sugar, 

הכול חביב, המון רפרנסים לסרטים עתיקים. הדבר היחיד שלא אהבתי זה את הטוויסט בסוף, אבל בסך הכול אחלה דרך להעביר כמה שעות בהנאה.

וכמובן, שוב אפלTV:

עד כה ראיתי 3 פרקים מעולים של Presumed Innocent:

בינתיים אחלה, טוב, כצופה אתה לא בטוח מי מו מה. 

מתאר לעצמי שגם ימליצו פה על העונה השלישית של הדב, אני עוד לא ראית, רק סיימתי את הפרק הראשון, אבל לאור זה שאני לא חיבבתי את העונה שניה - אין מה לצפות ממני להמלצה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מחזק Dark Matter ו Presumed Innocent שתי הסדרות הטובות ביותר כרגע על המסך (Dark Matter הסתיימה בפרק 9 אז טכנית יש סדרה טובה אחת)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 שעות, David32 כתב:

Dark Matter 2024 - Apple TV

משהו מעולה עובר על אפל. 

ג'ייסון נחטף ע"י עצמו לעולם אחר ומנסה לחזור חזרה. שוב מולטי-וורס, שוב "גולשים בזמן".

על הנייר - נכון. נושא לעוס ומאוס. אבל מסתתר מאחורי זה הרבה יותר בסדר הזאת. וזה מבוצע מעולה. וזה כיף, והסיום לא מסריח. 

במקום להשתמש בעיניי המולטיוורס כאיזה טריק, או קיצור דרך או תירוץ להחזרת דמות - משתמשים בזה נכון, וטוב, וכתמיכה לעיניינים הרבה יותר נורמליים מלהחזיר מישהו לחיים.

בקיצור, מומלץ ממש.

בנוסף יש לאפל את Sugar, 

הכול חביב, המון רפרנסים לסרטים עתיקים. הדבר היחיד שלא אהבתי זה את הטוויסט בסוף, אבל בסך הכול אחלה דרך להעביר כמה שעות בהנאה.

וכמובן, שוב אפלTV:

עד כה ראיתי 3 פרקים מעולים של Presumed Innocent:

בינתיים אחלה, טוב, כצופה אתה לא בטוח מי מו מה. 

מתאר לעצמי שגם ימליצו פה על העונה השלישית של הדב, אני עוד לא ראית, רק סיימתי את הפרק הראשון, אבל לאור זה שאני לא חיבבתי את העונה שניה - אין מה לצפות ממני להמלצה.

אפרופו אפל, יש דיבור על עונה שניה של סברנס?

פורסם

ראיתי אתמול בנטפליקס את השוטר מבברלי הילס החדש.

ציפיתי לקרינג׳ מלוקק, אבל היה אחלה סרט. פשוט סרט אייטיז, רק שנעשה לאחרונה. התאים לנו (לאשתי ולי) בידור קליל ומהנה.

הרבה דמויות מהעבר מופיעות. צריך קצת הדחקה של ההגיון, בשביל להאמין ששוטרים ששיחקו בסרט המקורי ונראים בני 117 עדיין משרתים במשטרה, אבל זה בסדר. גם ככה לא באים לסרט כזה בשביל הגיון.

הבדיחות של אדי מרפי עדיין מצחיקות. המרדפים עדיין משעשעים.

לא יודע אם הדור הצעיר שלא גדל על הסרטים האלה יתחבר. בטח כשיש מלא רפרנסים לסרטים הקודמים ולעוד דברים מהעבר.

לדעתי, מי שאהב את הסרטים המקוריים, יהנה גם מזה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

או, שכחתי לעדכן לגבי הדוב. 

ספוילר

פח אשפה קלישאתי כזה לא ראיתי מזמן. זה לא נכתב ע"י צ'אטGPT, אבל זה נכתב ע"י כותבים שלא יודעים מה הם עושים או לא השקיעו יותר מ 10 שניות מחשבה עד כול פרק.

אין סיפור, כול העונה זה מקטעים מחייהם של הדמויות, וכול פרק הוא כמובן שיא הקלישאה. "ראיתי פרח לבן על גדר". "איבדתי את העבודה ולא הצלחתי למצוא אחת עד שמצאתי במקום הכי פחות צפוי" "ברגע קריטי נשארתי לבד ופניתי לאופציה הגרועה ביותר אבל היחידה שהייתה שם בשבילי".

0/10

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

לא יודע אם הדור הצעיר שלא גדל על הסרטים האלה יתחבר.

שבוע שעבר ראיתי עם האמצעי בן ה-18 את הסרט הראשון והוא אמר שהיה ממש נחמד.

בסופ"ש התחלנו לראות יחד את החדש ואז יש סצנה שמזכירה שיש גם 2 ו-3 אז הוא התרגז עלי שלא אמרתי לו.

כיוון שהבחור מהר לצאת לבילוי עם חברים לא סיימנו. אבל עד לאן שראינו עושה רושם שהוא נהנה.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

או, שכחתי לעדכן לגבי הדוב. 

הצג תוכן מוסתר

פח אשפה קלישאתי כזה לא ראיתי מזמן. זה לא נכתב ע"י צ'אטGPT, אבל זה נכתב ע"י כותבים שלא יודעים מה הם עושים או לא השקיעו יותר מ 10 שניות מחשבה עד כול פרק.

אין סיפור, כול העונה זה מקטעים מחייהם של הדמויות, וכול פרק הוא כמובן שיא הקלישאה. "ראיתי פרח לבן על גדר". "איבדתי את העבודה ולא הצלחתי למצוא אחת עד שמצאתי במקום הכי פחות צפוי" "ברגע קריטי נשארתי לבד ופניתי לאופציה הגרועה ביותר אבל היחידה שהייתה שם בשבילי".

0/10

בתור אחד שאוהב כל תוכן שקשור לאוכל, די נהנתי משתי העונות הראשונות. נכון, הסדרה היא הייפ והיא אובררייטד- אבל היא כייפית לצפייה.
עונה 3? סיימתי את שלושת הפרקים הראשונים ואני מחכה שהסדרה תתחיל. פשוט לא קורה דבר. אין עלילה.

פרק ראשון ריק לחלוטין. נורא.
ונראה שזה לא הולך להשתפר...

פורסם

זה לא. מילא אם זה באמת היה על האנשים, כמו שהיה בעונה הראשונה.

אבל לא, אלה קלישאות גנריות לחלוטין. 

- By lifting money bags

• תוכן חדש...