Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק סדרה, אבל הדוקו על מלחמת וייטנאם ישנו ביס, למי שלא ראה בנטפליקס, והוא מאוד מעניין לחובבי הז'אנר. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחובבי הצד הראליסטי, שמחפשים סדרה על החיים עצמם, 'מקום שמח' של קולר סדרה מצויינת, עם משחק משובח (בייחוד מפתיע  פנחסוב). 

ידבר יותר למבוגרים ונשואים יותר מדרי הפורום, וכאמור, לחובבי הדרמה של החיים ולא למחפשי אסקפיזם (הסדרה די דוחפת לצופה את החיים עצמם בפנים). 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אני עכשיו רק רואה את הסדרה afterlife. 

מדובר ביצירת מופת של כתיבה, משחק ובימוי. 

ריקי ג׳רווייס לא רק מצחיק ואינטליגנטי, אלא מסתבר גם שחקן מאוד מוכשר, ויצר סדרה מלאת אמפתיה וכאב והומור. פשוט יצירת מופת. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 21 דקות, ניקו פ. כתב:

ריקי ג׳רווייס לא רק מצחיק ואינטליגנטי, אלא מסתבר גם שחקן מאוד מוכשר, ויצר סדרה מלאת אמפתיה וכאב והומור. פשוט יצירת מופת. 

לא זכורה לי חוויה דומה אי פעם. צחוק ובכי בהפרשים של שניות. הבנאדם גאון ויותר מכל - אנושי. זו סדרה של 10\10 ומי שלא ראה מפסיד.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

אם אתה חובב שלו, אז תראה את הסדרות האחרות גם.

קודם כל The Office המקורי שלו. 

אחרי זה את Extras.

סגנון אחר מ-After Life. הרבה יותר ציניות.

פורסם

המשרד בוודאי שראיתי. אקסטרה לא. אני אתן ניסיון אחרי אפטרלייף. 

גם הכנסתי חלק מההמלצות פה למועדפים אז יש לי עוד מה להשלים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

Sheriff Country - סדרה מוצלחת באופן מפתיע שמצליחה להעתיק את Justified מלפני עשור לקונטקסט מודרני יותר. שוב עיירה קטנה שבה כולם מכירים את כולם, שוב אנשי החוק נגד ההילביליז, אבל הפעם עם אנסמבל חדש שמיישם היטב תסריט מעולה. הפרקים הראשונים נראים מבטיחים, מקווה שהם לא יפלו לאותה מלכודת ויתחילו למחזר את העלילה כעבור כמה עונות (בהנחה ולא יבוטלו אחרי הראשונה, כמו כל הסדרות הטובות בימינו). איכשהו אפילו Morena Baccarin המעצבנת מצליחה לתת שם הופעה משכנעת. שווה צפיה, בקיצור. 

Down Cemetry Road - מיני סדרה בריטית של שמונה פרקים מבית אפל, עם אמה תומפסון ורות ווילסון בתפקידים הראשיים. שוב קונספירציה של הממשלה שמנסה להסתיר ניסוי בנשק כימי, אבל באלגנטיות האופיינית לטלוויזיה הבריטית ובלי האלימות הגרפית של האמריקנים. כתוב ומשוחק כמו הצגת תיאטרון איכותית ומומלץ לחובבי הז'אנר.

לפני 7 שעות, omricn כתב:

זו סדרה של 10\10 ומי שלא ראה מפסיד.

מה עם מי שראה ולא אהב? באמת שרציתי לתת לסדרה הזאת צ'אנס, אבל התמודדות של אדם אחד עם שכול לא מצדיקה את היותו שמוק נרקיסיסט שממרר את חיי כל הסובבים אותו. עם כל הכבוד לריקי ג'רווייס והסגנון המיוחד שלו, אני לא רואה איך לשים אנשים כאלה בתור דמויות מרכזיות בסדרה או סרט מעשיר את הצופה או הופך אותנו לחברה טובה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

אני לא רואה איך לשים אנשים כאלה בתור דמויות מרכזיות בסדרה או סרט מעשיר את הצופה או הופך אותנו לחברה טובה יותר. 

אז בגדול אתה בעד רחוב סומסום למבוגרים בלבד, תוכניות שמראות לך איך צריך לחיות ולהתנהג נכון?

סיינפלד זה שיקוץ, שלא לדבר על הסופרנוס...

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אל תשכחו שהטרנד היום הוא "אין מכשפה רעה, יש מכשפה שרע לה בחיים"

ובקרוב(?) "אין מלכה אמא חורגת רעה, יש מלכה אמא חורגת שרע לה בחיים"

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 18 שעות, ניקו פ. כתב:

רק הערה, אני לא חושב שהוא שחקן מאוד מוכשר. הוא די משחק את אותו הטיפוס אגוצנטרי, עם רמות שונות של ציניות. סוגשל מתבגר נצחי שאף פעם לא היה צריך לצאת מהחור תחת של עצמו (כבר מטיפוס נאלח שחי בתחת של עצמו, לאחד עם כמה חברים, לאחד שחי עם בת זוג וזהו, עד שהיא מתה). 

אני דווקא מוצא אותו די עצוב ובודד בכל הרצף הזה.

כמובן שמה שנחמד בו זה היכולת האינסופית לא להעניק שיגול (Not to give a fuck).

דרך אגב, ל-The Office הבריטי היו גם ספשיילים ארוכים שמשלימים את הסיפור של הדמות שלו, שכדאי גם לראות.

פורסם (נערך)

לפני 10 שעות, Derish כתב:

מה עם מי שראה ולא אהב? באמת שרציתי לתת לסדרה הזאת צ'אנס, אבל התמודדות של אדם אחד עם שכול לא מצדיקה את היותו שמוק נרקיסיסט שממרר את חיי כל הסובבים אותו. עם כל הכבוד לריקי ג'רווייס והסגנון המיוחד שלו, אני לא רואה איך לשים אנשים כאלה בתור דמויות מרכזיות בסדרה או סרט מעשיר את הצופה או הופך אותנו לחברה טובה יותר. 

ריקי ג'רווייס הוא האנטיקרייסט של כל תרבות ה PC ובגדול - כל מה שכולנו, סליחה דריש - רובנו (גם אם לא תודו בזה ויש כאלה שלעולם לא יודו בזה) חושבים בתוך תוכנו בכל יום ורגע אבל כלפי חוץ משווים לעצמנו תחפושת. אז נכון, שלשם היכולת לחיות בחברה (!We're living in a society) אנו מנועים מלהגיד כל מה שאנחנו באמת חושבים, אבל להגיד שזה לא נכון, זה פשוט להיראות אומלל ומזויף..

ג'רי התחיל עם זה וריקי לוקח את זה למחוזות הרבה יותר קיצוניים, אבל אם תתעמק ותנסה להבין את הדמות (או את האדם שמאחוריה) אתה תיווכח שדווקא הוא אדם אמיתי וכנה שהיית רוצה שישמש דוגמא או לפחות שיתן קונטרה לשאר הזבל המזוייף שעל כל מסך היום. כולם אוהבים אנשים נחמדים אבל אנשים שתמיד נחמדים הם לא אמיתיים.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
לפני 16 דקות, falou כתב:

אני דווקא מוצא אותו די עצוב ובודד בכל הרצף הזה.

לפני 16 דקות, omricn כתב:

הוא אדם אמיתי וכנה שהיית רוצה שישמש דוגמא או לפחות שיתן קונטרה לשאר הזבל המזוייף שעל כל מסך היום.

אהבתי מאוד את הסדרה, אבל זה די ברור שהדמות שלו סובלת מדיכאון ברמה כלשהי. לא מעורר שום רצון לחקות אותו או להיות כמוהו.

והדמויות שמקיפות אותו גם הן קריקטורות מוקצנות ולא דמויות אמינות.

זה עובד יופי בסדרת טלויזיה, אבל לא רואה בזה משהו שצריך לשמש דוגמה לחיים האמיתיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...