Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

The Pitt

סדרת חדר מיון מצויינת ב-HBO. 

הקונספט הוא שכל עונה היא משמרת של יום אחד וכל פרק הוא שעה באותה משמרת. 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.
  • אהבתי 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 23 שעות, Mech Morphix כתב:

מישהו עוקב אחרי

Invincible 

the boys

daredevil

DAREDEVIL BORN AGAIN - מצוין לדעתי

הרבה ביקורת פוליטית סמויה על טראמפ 

פורסם

אני דווקא חשבתי ש-DareDevil הוא MAGA לגמרי.

בטוח שה-Punisher הוא כן...

בתאריך 14.5.2026 בשעה 21:02, אורי מ. כתב:

הקונספט הוא שכל עונה היא משמרת של יום אחד וכל פרק הוא שעה באותה משמרת. 

ומתי הרופאים שוכבים אחד עם השני, אחת עם השנייה, אחד עם השנייה, שלושה עם הרביעית וכו'?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רק בפרק השלישי של העונה השניה אז אולי משהו קורה אחרי זה.

עד עכשיו הסדרה מאוד עניינית והטענה הרווחת היא שהסדרה מציגה התנהלות של חדר מיון בצורה מאוד נאמנה למציאות. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 5 דקות, אורי מ. כתב:

והטענה הרווחת היא שהסדרה מציגה התנהלות של חדר מיון בצורה מאוד נאמנה למציאות

ראיתי עשר דקות מהפרק הראשון וזה באמת היה נראה כמו יום מציאותי בחדר מיון.

ובגלל שבכל הפעמים שהייתי בחדר מיון במציאות, רק חיכיתי לרגע שאצא משם, לא הבנתי למה הסדרה אמורה לעניין אותי.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למקרה שהיית מוטרד מה קורה שם אחרי שמהרת לעזוב. 

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

ומתי הרופאים שוכבים אחד עם השני, אחת עם השנייה, אחד עם השנייה, שלושה עם הרביעית וכו'?

זה יקרה בספין-אוף. בינתיים הם פשוט יפי תואר, מגוונים דמוגרפית, ובעלי מצפן מוסרי שנוטה שמאלה.

וברצינות, שמעתי דברים טובים על הייצוג של הקהילה האוטיסטית ועוד כמה מיעוטים נסתרים שהוליווד לא ממש ידעה איך להראות עד לאחרונה. כבר הישג. 

לזקני הפורום - הכוכב הראשי שם הוא כאמור Noah Wyle ששיחק רופא צעיר ב-ER לפני שלושים שנה, והתפקיד הנ"ל נכתב לכאורה במחשבה על איך אותו רופא יתפקד כבר בתור פז"מניק שראה הכל. 

פורסם

מבחינת האולפנים סדרת בית חולים זה בוננזה (לא סדרת המערבונים). סט קבוע וזול שכולל ספסלים, מיטות ומכונות שעושות ביפ. מקווה שזה לא יהפוך להיות הטרנד החדש.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הזכרת לי שלאחרונה יצא רימייק ל-scrubs, עם מרבית הצוות המקורי ואפילו עלילה/משחק לא רעים בינתיים. בראיונות הם דיברו על כך שהסדרה המקורית צולמה בתוך בניין בי"ח נטוש, וכעת הם נאלצו לבנות הכל מאפס על סט - מה שאמנם יקר את ההפקה אך גם איפשר להם הרבה יותר גמישות לוגיסטית. 

נחמד לראות סדרות כאלה עושות קאמבק - רוזאן, וויל וגרייס, עכשיו סקראבס... נראה כמה זמן הם יחזיקו מעמד עד שהתסריטים יתחילו למצות את עצמם. 

פורסם
לפני 13 שעות, Derish כתב:

וברצינות, שמעתי דברים טובים על הייצוג של הקהילה האוטיסטית ועוד כמה מיעוטים נסתרים שהוליווד לא ממש ידעה איך להראות עד לאחרונה. כבר הישג. 

למה ככה?!

דסטין הופמן ייצג אוטיסטים כבר מזמן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

סט קבוע וזול שכולל ספסלים, מיטות ומכונות שעושות פינג

תיקנתי לך.

(וזה אומר שהתינוק חי)

• מצחיק 1
  • מבאס 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

למה ככה?!

דסטין הופמן ייצג אוטיסטים כבר מזמן...

נכון.

"מל" מייצגת אוטיזם בתפקוד גבוה יותר. 

פורסם

סיימתי לראות את legends בנטפליקס. 

הרעיון מעניין והפרק הראשון מבטיח.

משם זה מתדרדר לאט ונהיה מופרך ומלא בקלישאות.

הייתי נותן 6 אבל בזכות הפסקול המעולה נותן 7. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

סיימתי עונה אחרונה של דה-בויז.

לא משהו יחסית לעונות הראשונות, אבל בסדר.

היה קצת מרוח. בדיעבד הבנתי שהם דחפו שם קווי עלילה ודמויות מהספינאופים שאני לא מכיר. בזמן צפיה לא הבנתי למה פה ושם צצה איזו דמות שלכאורה כולם מכירים ואני לא זוכר שראיתי אותה בכלל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

משהו קליל שצפיתם לאחרונה וניהנתם? 

מחפש לפתוח את הראש קצת מסיטקומים חסרי משמעות בפעם השביעית. 

רצוי עם פרקים באורך עד חצי שעה. 

קליל הומוריסטי, או פשע, או מד"ב, או כל שילוב ביניהם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...