Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 12.11.2025 בשעה 02:09, ניקו פ. כתב:

הסדרות הכי טובות שראיתם בשנתיים האחרונות? 

Mobland

the boys

Gen v

Invincible 

Fallout

6ft under (לא חדשה)

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מישהו ראה The rookie?

אהבתי את עונה 1, למרות שזה לא אקשן הארד קור עם וואסחים לעומת SWAT נגיד, אבל אני לא מבין מה קורה פה בבימוי בעונה 2... 

מה קרה למערכת יחסים של נולן עם צ'ן? פשוט דילגו על זה הלאה? אין איזה דיבור משהו  \ קנאה כמו כל סדרה אמריקאית? מה הקטע עם הרופאה הזאת כשהוא עם ההיא מהבולשת? 

יש מצב שינו במאי לעונה ה2? מרגיש מוזר ולא אותו דבר, גם הבלש החדש הזה לא נראה לי תקין כל כך

פורסם

סדרה אמריקאית חביבה. 

מערכות היחסים שם משתנות עוד הרבה. 

כל פרק נכתב ומבויים ע"י אנשים שונים, לפי ויקיפדיה

אני מכיר שהיתה קצת דרמה סביב השחקנית ששיחקה את בישופ והיא עזבה. אולי היה משהו גם עם שחקנים אחרים. 

• אהבתי 2
פורסם

זה כבר נושא לדיון פילוסופי, האם סדרת טלוויזיה אמורה להיות בידור או לדרוש מחשבה/אנליזה/סערת רגשות. 

מבחינתי, סרטים וסדרות אמורים להיות מבדרים וקלים לעיכול. אם אני רוצה להיות עצוב, מזועזע, או לשקוע במחשבות אקזיסטנציאליות - תמיד אפשר לפתוח YNET. 

כנראה שבגלל זה רוב הסרטים והרבה מהסדרות של העשור האחרון הם יותר מדי בשבילי. כבר אין לי כוח לאלימות ודרמה דמיוניים כאשר המציאות נראית כמו שהיא. 

עניין של טעם... כפי שניתן להבין מטבלאות הרייטינג, יש מיליוני אנשים שזה לא מפריע להם. 

בתאריך 14.11.2025 בשעה 10:44, MZN כתב:

מישהו ראה The rookie?

זו סדרה שקצת חיפשה את עצמה בשלוש העונות הראשונות, עד שהחליטה להיות קומדיה עם נימה כללית של סרט אקשן משנות התשעים. 

לא רק שיש שם דלת מסתובבת של דמויות ומערכות יחסים, אלא גם התסריט נהיה דמיוני יותר ויותר עם כל עונה. פתאום אתה שואל את עצמך מדוע תחנת משטרה מקומית מלוס אנג'לס מעורבת במיגור של ארגוני פשע גלובליים ואינטרגלקטיים, ובחקירות שבמשך שנים מיטב הסוכנים בארגוני הביון הבינלאומיים לא הצליחו לפצח.

הרבה סדרות משטרה ועו"ד נופלות למלכודת הזאת, הדוגמה האחרונה שאני זוכר היא NCIS New Orleans שיצאה מכל גבולות הגזרה שלה לקראת סוף העונה השניה ואז המשיכה לעוד שלוש. 

פורסם
לפני 42 דקות, Derish כתב:

זה כבר נושא לדיון פילוסופי, האם סדרת טלוויזיה אמורה להיות בידור או לדרוש מחשבה/אנליזה/סערת רגשות. 

לא זה לא. מהסיבה הפשוטה שזה לא "או", שני הדברים יכולים להתקיים ומתקיימים.

קשה לדריש? מוזמן לראות שוב את חברים, או wednesday או משהו או אדוונצ'ר טיים. אבל זה נטו בעיה אישית שלך. אין פה שום מקום לדיון (ובטח שלא פילוסופי). אתה תראה מה שמבדר אותך, אני אראה את מה שמעניין לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זאת לא בעיה בכלל, אבל עמרי פה למעלה יצא בהצהרה די גורפת ולכן אני הצגתי את הפרספקטיבה הנגדית. לא יודע למה זה הדליק אותך, במיוחד לאור המשפט האחרון שכתבתי.

פורסם

SAS rogue heroes - אחלה סדרה, ראיתי את הסדרה בבינג' בסופ"ש האחרון.

רוצה להשים את הקטע שקצת צבט את הלב..

מחכה לעונה הבאה (:

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

זו סדרה שקצת חיפשה את עצמה בשלוש העונות הראשונות, עד שהחליטה להיות קומדיה עם נימה כללית של סרט אקשן משנות התשעים. 

לא רק שיש שם דלת מסתובבת של דמויות ומערכות יחסים, אלא גם התסריט נהיה דמיוני יותר ויותר עם כל עונה. פתאום אתה שואל את עצמך מדוע תחנת משטרה מקומית מלוס אנג'לס מעורבת במיגור של ארגוני פשע גלובליים ואינטרגלקטיים, ובחקירות שבמשך שנים מיטב הסוכנים בארגוני הביון הבינלאומיים לא הצליחו לפצח.

הרבה סדרות משטרה ועו"ד נופלות למלכודת הזאת, הדוגמה האחרונה שאני זוכר היא NCIS New Orleans שיצאה מכל גבולות הגזרה שלה לקראת סוף העונה השניה ואז המשיכה לעוד שלוש. 

בדיוק!

פרק שלהם על הטראומה שהוא הרג עבריין שבא לירות בו, כל השוטרים המנוסים בהלם כאילו בחיים זה לא קרה להם, ואז אחרי שני פרקים הורגים איזה 20 חברים כנופייה בבניין דירות על ימין ועל שמאל 😟

פורסם

תודה למי שהמליצו על מובלנד. אתמול ראיתי שני פרקים והיה מאוד נחמד. 

מצד אחד קליל, מתקדם בקצב טוב, האקשן לא מוגזם מדי. מצד שני יש טיפה "בשר" וזה רק אקשן/פשע חלולים לחלוטין, אז כן יש מעט מחשבה מי עשה מה למי וכו'. 

הייתי ממשיך לעוד כמה פרקים אם לא אשתי: "סליחה אני נרדמת, אבל הסדרה ממש טובה אל תראה בלעדיי". 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Pluribus

יצאו רק 3 פרקים אבל היא התחילה מעולה, וקצת דורכת במקום אבל יש פוטנציאל אדיר.

וינס גיליאן יודע לעשות טלויזיה מעולה. נראה אם יצליח לו הפעם.

• תוכן חדש...