Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמזון פריים זה אחלה דיל לסרטים וסדרות, לדעתי יש להם תוכן הרבה יותר טוב מנטפליקס.

בוג'אק, שני גברים וחצי וברוקלין זה דברים שונים לחלוטין.

שני גברים זה casual, בוג'אק זה חכם וקצת יותר כבד, ברוקלין זה ה silver lining.

זה באמת תלוי במצב רוח, לדוגמא ריק ומורפי זה רמה גבוהה, אבל אסור לפספס שם משפט אחד ואתה חייב לעקוב כי ההומור מתוחכם ומחייב. לרוב זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה לנוח ולא להיות 100% בפוקוס.

סדרה מצויירת שהיא בין לבין שאני ממליץ עליה: F is for family. לא כבדה ומשעשעת.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 28.5.2024 בשעה 22:48, method כתב:

אמזון פריים זה אחלה דיל לסרטים וסדרות, לדעתי יש להם תוכן הרבה יותר טוב מנטפליקס.

הדיל הכי טוב שמצאתי זה הורדת טורנטים. כמעט את כול הסדרות החדשות ניתן למצוא אחרי יומים באתרי הטורנטים גם עם תרגום לעברית.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

דיס המלצה על סרט:

בחיי שאני לא חשבתי שאני אראה סרט שהוא חירבון ושילשול ביחד - civil war בזבוז זמן טוטאלי.

זה אפילו לא צפייה בסרט גרוע רק בשביל לצחוק שהוא סרט גרוע.

עלילה שיכלו לעשות ממנה מטעמים ובסוף שלשול.

דמויות שטוחות ואין בהן עומק כלשהוא, אי אפשר להתחבר לאף אחת מהן

בתור אחד שאוהב סרטי אסונות, התאכזבתי..

אשמח לסרט אסונות טוב מהתקופה האחרונה..

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, method כתב:

טורנט פותר הכל, חוץ מהנוחות.
על נוחות אנשים משלמים בשמחה, וברוב המקרים בצדק.

וזה מה שטוב בו. בסוף המילניום הקודם היו לנו מספר טלוויזיות עם שלט, גיליתי שאני פשוט מבזבז שעות בהחלפת ערוצים בצפייה רוב הזמן במה שלא ממש עיניין אותי אך היה זמין לי מיידית.

היום, אם אני רוצה לראות סרט/סדרה אני מגיע אליה דרך המלצות/ביקורות, מה שמאפשר לבחור את מה שחשוב ולא את מה שזמין.

לכל מדייה פופולרית ישנם כ"כ הרבה סידים של טורנט כך שמהירות ההורדה מטורפת (15-20 מגהבייט/שניה)

פורסם (נערך)

כל אחד ומה שמתאים לו. ברור שאם הנוחות הזו גורמת לך להיות תקוע מול הטלויזיה אז זה לא בריא, אך אולי משפחות עם ילדים יעדיפו משהו זמין ולא תחקיר כל פעם שרוצים לצפות במשהו.

כשאני רוצה להוריד משהו מהטורנט, זה אומר ללכת לחדר, להדליק מחשב, לחפש מה להוריד, להכניס usb, להעתיק, להוציא, לכבות מחשב, ואז להעתיק את הסרט למחשב בסלון כי בסלון יש מחשב של אפל... או להכניס לטלויזיה ולקוות שהכתוביות עובדות.

הרבה פעולות. לא תמיד זה בא בטוב.

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
לפני 1 דקה, method כתב:

כשאני רוצה להוריד משהו מהטורנט, זה אומר ללכת לחדר,

תעשה כמוני, תחבר פשוט מחשב נייד למגבר/לטלויזיה.

כבל HDMI אחד, כבל רשת לראוטר או Wifi וזה הכל.

כתוביות יש ב wizdom.xyz 

אפשר גם להתקין STREAMIO ולצפות ישר.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני כשעה, method כתב:

כשאני רוצה להוריד משהו מהטורנט, זה אומר ללכת לחדר, להדליק מחשב, לחפש מה להוריד, להכניס usb, להעתיק, להוציא, לכבות מחשב, ואז להעתיק את הסרט למחשב בסלון כי בסלון יש מחשב של אפל

להדליק מחשב? איזו שנה זו?

אני מוריד טורנטים בפלאפון, כשאני רואה המלצה לסידרה עובר פחות מדקה עד שהפרק הראשון כבר מתחיל לרדת לפלאפון. משם רק נשאר להעתיק לסטרימר וקדימה

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 8 דקות, Igalz כתב:

להדליק מחשב? איזו שנה זו?

😂

מה נפלתם עליי, כולה שיתפתי מה ה setup אצלי.

כל הבית אפל, לא חושב שאפשר להוריד טורנט באפל, וגם אם כן- לא רוצה. את הטורנטים אני משאיר לנייח עם ווינדוס.

בכל מקרה, זה לא משהו שדורש פתרון, אני לא יושב כל יום ומחפש מה להוריד.

פורסם

אתה התחלת😝, סיפרת כמה שזה "מסובך" אצלך - הכל ברוח טובה🙂

• מצחיק 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ממליץ בחום על The iron claw.

על משפחת המתאבקים וואן אריק משנות ה-80.

זה לא סרט על האבקות, אלא על הסיפור המשפחתי הלא יאמן של המשפחה הזאת, אפילו היו צריכים למתן את הסרט, כי במציאות הסיפור שלהם אפילו יותר מופרע והיוצרים חשבו שזה יראה לא אמין אם יראו את כל מה שעבר עליהם במציאות.

אפילו אישתי אהבה.

פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 00:31, DareDevil כתב:

דיס המלצה על סרט:

בחיי שאני לא חשבתי שאני אראה סרט שהוא חירבון ושילשול ביחד - civil war בזבוז זמן טוטאלי.

אכן זבל טהור, מה שמפתיע במיוחד לאור זה שהופק ע"י A24 המהוללים. כנראה שזו התוצאה כשחברות הסטרימינג זורקות עליך כסף ודורשות שתוציא סרט חדש כל שבוע. פורנו אפוקליפטי/דיסטופי עם הרבה סצנות גרפיות, אבל כמו שאמרת - דמויות שטוחות וחסרות כריזמה (אבל העיקר שכל המיעוטים 'מיוצגים') ועלילה שמתה בעריסה.

• אהבתי 2
פורסם

סיימתי הרגע את שוגון, אדפטציה מושלמת לספר הטוב ביותר שקראתי. Masterpiece. מתחיל לצפות בה שוב במיידי, זה עד כדי כך טוב... 

איזה כיף שיהיו עוד עונות, מקווה שיצליחו להתמודד בלי source material. עפ"י רמת ההפקה אני אופטימי. 

אם הם לא מקבלים אמי'ס בצרורות אז לא יודע מה נסגר, מריקו בדוק לוקחת. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...