Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שווה לראות אותה רק בשביל הקטעים עם בוצ'ר, אחת הדמויות השנונות ביותר שראיתי על המרקע. כל משפט שלו הוא פשוט תענוג, מלאכת מחשבת של כתיבה ומשחקי מילים וזה משתבח עם העונות.

גם דה-דיפ הופך עם העונות לאחת הדמויות היותר מוצלחות מבחינת כתיבה שיש.

.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלק הכי משעשע בעיניי זה ששתי הדמויות המרכזיות בסדרה ה'אמריקאית' הזאת מגולמות ע"י שחקנים מניו זילנד ואוסטרליה, בנוסף לתומר קפון בתפקיד משני ודי מגוחך. חלק ממגמה פופולרית שבמסגרתה מייבאים טלנטים עם השכלה תיאטרלית, משמעת גבוהה ורמת דרישות נמוכה, ועדיין זה משתלם גם לאולפנים וגם לצופים. המשך ראוי ל-Homeland, Billions, McMafia ועוד רבות וטובות.

פורסם
לפני 8 שעות, bobi כתב:

מלאכת מחשבת של כתיבה ומשחקי מילים וזה משתבח עם העונות.

מעניין, מבחינתי הסדרה בקריסה מאז העונה הראשונה (והמצוינת).

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בתאריך 29.7.2024 בשעה 01:06, Coro כתב:

איך The Boys?

סדרה מעולה, כיפית מצחיקה (מגעילה לפעמים), מותחת ומלאת GORE כמו שצריך בלי כל ה PG13 ולמיניהם. 

קח את הנוקמים ותהפוך אותם מ Fairy Tales ולב טהור לחלאות אנשים שעושים טרור בעולם כי הם בעלי כוחות שלא שמים ז** על אפחד, וקיבלת סדרה מצוינת.

אנטוני סטאר צריך לקבל פרס אמי.

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Tulsa King.

סילבסטר סטאלון במעיין דרמת-פשע לא כבדה/קומית לעיתים.

עונה אחת הושלמה, עונה שניה התחילה כעת.

עוד משהו להעביר איתו את הזמן.

• אהבתי 1
פורסם

From

חזרה לעונה שלישית, הזדמנות טובה לראות למי שפספס.

מיוצרי LOST, רק שהפעם הם למדו מהטעויות ודי מיפו את הסדרה מתחילתה עד סופה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משחקי הדיונון 2 - באתי בציפייה שיהיה גרוע. שתהיה איזושהיא נפילה.

בנתיים צלחתי 5 פרקים, 4 דרך נטפליקס ועוד פרק אחד דרך אתר צפייה ישירה כלשהוא.

נותרו עוד 2 פרקים לצפייה, בנתיים מרוצה והפרקים בהחלט מועברים בצורה מעניינת. היו רגעים שהעברתי כי השיחות מרגישות כבדות מדי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

3 סדרות בנטפליקס:

1. GLOW - סיימתי עונה ראשונה, ממליץ. כיפי, זורם, גס במידה, שנון במידה, פרקים קצרים כמו שאני אוהב. 8 בסולם הגולש.

2. 100 שנים של בדידות - מבוסס על הספר של גבריאל גרסיה מארקז באותו שם. קראתי את הספר פעמיים ואהבתי, פעם בגיל 17 ופעם לפני שנה, לכן נתתי צ'אנס לסדרה. הפקה טובה, מעניין, קצת נהיה טלנובלה לפעמים, העלילה מסתיימת בערך בשני שליש של הספר, אולי מתכננים שם על עונה שנייה. סה"כ ממליץ. 7.5 בסולם הגולש.

3. אלפא מיילס - סדרה ספרדית, שלוש עונות, קומדיה, אני כרגע באמצע השלישית, רמה אחידה בין עונות. 
    פרקים קצרים כמו שאני אוהב, יחסי גברים נשים, קליל, זורם, אפשר להגיד שזאת סדרת בנות רק לגברים. 8 בסולם.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הרבה זמן לא המלצתי פה, ולא שאין על מה, אני יכול להעלות רשימה מכובדת רק מהשנה האחרונה, בעצם אוקיי, הנה:

1. The Agency - מותחן ריגול בכיכוב מייקל פסבנדר

2. The day of the Jackal - די דומה לנ"ל אבל עם אווירה סטייל Jason Bourne (בערך)

3. Black Doves - אממ.. גם דומה לנ"ל (מרגישים איזה מוטיב חוזר לאחרונה..)

4. Dark Matter - מותחן מסע בין עולמות מקבילים בדרך חזרה הביתה

5. Three Body Problem - תקשורת מול ציויליזציה חוצנית בסיפור שנפרש על פני מספר דורות

6. Presumed Innocent - חקירת רצח ע"י משרד התביעה של שיקאגו

7. חדש לגמרי - Doc - דרמה רפואית על מנהלת רפואית בבית חולים אשר לאחר תאונה איבדה את הזכרון מהשנים האחרונות לחייה

יש עוד הרבה, ורחמנה ליצלן כאלו שאפילו עדיין לא התחלתי לראות.. אבל ביום שישי היתה לי הזכות לצפות במשהו שהחזיר אותי אחורה, מעיין סדרת חלומות כזו שאפשרית רק בפנטזיה של יליד שנות ה80. מהסדרות האלו שנגמרות בשלב מסויים בחיים ואתה אומר לעצמך שזהו, כבר לא יהיה כזה דבר ומודה על החוויה שהיתה ולא תהיה עוד כמוה. הרגשה דומה היתה לאחר סיום "24" למשל, או לאחרונה בסיומה של Seal Team שהיתה פייבוריטית שלי. אבל לזה לא ציפיתי.. 

אישית, אהבה ישנה וקבועה שלי היא דרמות רפואיות, כמה שיותר מדוייקות, או עם משחק יוצא דופן, מה טוב. לכן למשל House תמיד נמצא אצלי באיזה פרק כלשהו, גם לאחר שראיתי את כל העונות איזה 3 פעמים. בדרך היו גם New Amsterdam ומידי פעם צצה לה איזו דרמה רפואית נחמדה, אבל מעולם דבר לא השתווה ל ER.. אני תמיד נמצא בלופ באיזשהו פרק ומידי פעם שב בחזרה לבינג' של 5-6 פרקים ברצף, פשוט כי הסדרה הזו כל כך קסומה וטובה ומקצועית ואמיתית והאווירה כל כך אותנטית, והשחקנים כל כך מושלמים ו.. בקיצור הבנתם.

אז לאחר כל ההקדמה הזו - The PITT. 

אם כמוני, גם אתם חולקים את האהבה לדרמות רפואיות, ו ER מבחינתכם היא הטופ, ו Wait for it.. הדמות והשחקן האייקוני Noah Wyle הלו הוא ד"ר ג'ון קרטר היה פייבוריט שלכם, אז קבלו את ER על סטרואידים:

https://www.imdb.com/title/tt31938062/?ref_=ext_shr_lnk

הפעם שמו בארה"ב הוא ד"ר מיכאל רובינביץ' (נשמע מצחיק בעברית), והוא מנהל ה (איך לא) ER של בית חולים בפיטסבורג. הקפיצה המהירה בין מקרים ותגובות, הצוות שכולל ותיקים וסטודנטים חדשים, האווירה הכללית, זה פשוט ER למי שלא מכיר את ER. 

וקוריוז - המפיק, כותב ובמאי שהיה אחראי ל ER, אשר מפיק גם את הסדרה הזו, יחד עם Noah Wyle התכוונו במקור לתכנן את הפקת וסיפור הסדרה כהמשך ישיר לER ולדמות של ג'ון קרטר. זה נפל רק כי הם לא הצליחו לקבל את זכויות היוצרים מהיוצר המקורי Michael Crichton (שאגב יצר וכתב את ER וגם באופן מפתיע למי שלא יודע, את Jurassic Park), אז הם פשוט לא השתמשו בשם של הדמות, אבל תאמינו לי, זה זה.

קיצר, פליז עשו טובה, צפו בסדרה הזו, 2 פרקים ראשונים מעולים פלוס פלוס ++.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 09:07, garicho כתב:

ממליץ על SAS Rogue Heroes. דרמה היסטורית של 6 פרקים שעוסקת בהיסטוריית ההקמה של הSAS והפעולות הראשונות שלהם מול רומל במערכת צפון אפריקה במלחמת העולם השניה. מבוססת על הסיפור האמיתי (ופסקול מעולה - AC/DC, The Clash, Black Sabbath ועוד רבים וטובים) סדרה של ה-BBC ונוצרה על ידי היוצר של ה Peaky Blinders, עם סטייל דומה.

עונה שניה כבר נמצאת בהפקה.

מומלץ ביותר!

אז עברו שנתיים ויצאה העונה השנייה של SAS Rogue Heroes. עכשיו בפרק השלישי. עדיין מעולה, ממליץ מאוד!

פורסם

המלצה חמה (ככה קראתי,כמובן שלא צפיתי) - חתונה ממבט ראשון

העונה כל הזוגות נפרדו לאחר תום התכנית,יותר מזה כמה וכמה זוגות הפסיקו את התהליך במהלך התכנית

מה שנקרא - כשלון מוחלט (אבל העיקר הרייטינג,אוי הרייטינג...)

• משעמם 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ראיתי קצת בעונה הראשונה. פעם שהבנתי את הפרינציפ זה הפך משעמם למוות.

מעדיף את שרשור הסירטונים בכללי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 29.4.2025 בשעה 10:36, garicho כתב:

אז עברו שנתיים ויצאה העונה השנייה של SAS Rogue Heroes. עכשיו בפרק השלישי. עדיין מעולה, ממליץ מאוד!

לעונה הבאה בצרפת הכבושה!

• תוכן חדש...