Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב המלצות לסדרות טלוויזיה

SmartCoupe

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

בתאריך 9.4.2022 בשעה 11:26, David32 כתב:

אני לא מרוצה מעניין העונה שניה. 

אני חושב שיש סיפורים, שמגיעים לאיזה קליף האנגר, וצריכים להיגמר שם. וזה ביניהם.

האופציות שיש להתפתחות הסיפור מפה, שניהן לא מי יודע מה לדעתי.

ראיתי את העונה השניה ואני מתלבט אם אני מסכים.

מצד אחד נהניתי. מצד שני, מרגיש שהעלילה פחות מותחת ופחות הגיונית (עד כמה שאפשר להיות הגיוני בסדרה הזו).

מקווה שהעונה השלישית תחבר את הכל ותסגור עיניין בצורה יותר טובה.

ספויילרים לseverance

ספוילר

מה הקטע של להקים צוות שעוסק במספרים, אם רק העבודה של גיבורנו היא החשובה, כי מדובר באשתו? כל זה בשביל שהוא לא יהיה בודד?

כל הסיפור עם העיזים לא מובן לי בכלל. וגם לא מעניין.

אם הוא בחר להשאיר את אשתו בחוץ ולהישאר עם הבת של המנכל, מה בדיוק התוכניות שלהם? הרי כל העולם הזה מנוטר ונשלט בחוץ? פשוט יכבו להם את השאלטר או משהו כזה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאותי עצבן זה חוסר ההגיון בפיקוח של החברה על המנותקים.

פעם אחת הם מאזינים להם ומצלמים את כל מה שהם עושים ובפעם אחרת נותנים להם לדבר חופשי, לתכנן ולהסתובב ללא השגחה.

גם בעולם בחוץ. עד כמה שהבנתי מארק מתגורר בבית של החברה, אז איך יכול להיות שאין מעקב אחרי מה שמתרחש במרתף שלו ?

לומן לא אמורה להיות חברה ששומרת על כללי אתיקה של פרטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק משלים פרקים ''ישנים'' בפודקאסט שאני שומע. הם גם מתלוננים על העונה השניה, אבל האמת? אני די מבסוט.

מצחיק שהביקורת שלי לעונה הראשונה זהה לביקורת על העונה השניה.

אמי חושב שהיו צריך לעשות 11-12 פרקים ולסגור את הבאסטה. אם כול כך דחוף להוציא עוד עונה, תוציאו של 3-4 פרקים וזהו.

מן הסתם יש עוד רשימת המלצות, אוסיף כשאהיה מהבית.

מה שכן 4 פרקים של העונה השניה של the last of us פח ברמה שאני שואל את עצמי למה אני ממשיך לצפות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה המלצות מהעת האחרונה, למרות שאחת מהן לפחות רצה כבר מלא זמן:

Chef's Table המופלאה (נטפליקס) - למי שאוהב לבשל ו/או אוכל - סדרת חובה, צילום ברמות הגבוהות ביותר ומפגש עם שפים מעולים בכל אחת מהעונות,
היו גם עונות הקשורות לסוגי אוכל (בשר, נודלס, פיצה וכד') וכעת יש מיני עונה עם שפים שהוגדרו כ"Legends".. אפשר להתווכח על חלק מהם, ועדיין - סדרה נפלאה.

Your Friends and Neighbors (אפל) - סדרה חדשה של אפל, שנונה, לעיתים משעשעת ולעיתים דרמתית; על איש שעובד בעולם קרנות הגידור וחי ברמה מטורפת ומפוטר במכה ועכשיו צריך להבין מאיפה הוא מביא כסף כדי להמשיך להתקיים ברמה שהוא רגיל... רמז - לא מעבודה.
ג'ון האם, אוליביה מון, אמאנדה פיט ושאר שחקנים לא רעים בכלל התקבצו שם, בגדול, פשוט אחלה סדרה להעביר איתה ערב של אמצע השבוע.
עד היום (כולל) יש 6 פרקים (עונה ראשונה) ועדיין משודרת בארה"ב - מקווה שהעונה תסתיים טוב..

Landman (פאראמאונט פלוס) - בילי בוב ת'ורנטון (ועוד כמה שחקנים שלוהקו מצויין) מככבים בסדרה מעולה שכתב טיילר שרידן (ילוסטון ועוד איזה 200 אחרות), סדרה שעוסקת בעולם קידוח הנפט בארה"ב והמאבקים העיסקיים והפיזיים הקשורים אליו, לא מתנצלת, אלימה לפרקים, מלאה קללות והומור. עונה שניה כבר בדרך.

Lioness (פאראמאונט פלוס ו-"יס") - זואי סלדנה, מורגן פרימן, ניקול קידמן מייקל קלי ועוד לא מעט שחקנים שראינו בסדרות מצויינות אחרות, בסדרת אקשן (כרגע 2 עונות מצויינות עם שמועות על שלישית בדרך) על יחידת עילית מעורבת של נשים וגברים של ה-CIA עם דגש על לוחמות ממין נקבה ומשימות מורכבות שאמורות להישאר חשאיות. עוד דרמת אקשן של הכותב טיילור שרידן, שווה צפייה.

המלצה אחרונה - טעם נרכש.... 
QUARTERBACK של נטפליקס - המקבילה של FORMULA 1 רק בעולם הפוטבול האמריקאי, עם מעקב אחרי כמה Quarterback-ים מהקבוצות הגדולות בארה"ב, החיים שלהם, המשחקים בהם הם משתתפים ושאר ירקות.. למי שאוהב לראות כמה אנחנו רחוקים מהאמריקאים ברמת היחס לספורט, המשאבים, ובכללי אילו חיים משוגעים לטוב ולרע יש לספורטאים שם - מומלץ, מניח שיהיו כאלה שיחשבו שזה משעמם פצצות. בקרוב עונה שניה.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב יאללה, יצאנו לדרך:

אני רואה שגם לא עידכנתי מקיץ 24. פחות טוב.

לינק לטריילר בשם הסדרה.

Disclaimer - קייט בלאנשט הייתה מעורבת באיזה רומן-צ'יק רגעי עם איזה ילד בזמן חופשה בסופה הילד טבע. אחרי מות האם - האבא יוצא למסע נקמה (?) נגדה. א. קייט בלאנש 3>

ב. סשה ברון כהן יודע גם לשחק לא בוראט

ג. סיפור מהמם. חוויה מעולה לשבעה פרקים.

Common Side Effects - מצוייר חמוד מאוד, מדי פעם משעשע, אבל הפרקים קצרים והסטייל נאה בעיניי. אני נהנתי אבל לא הייתי מתעקש על זה.

Silo - אחרי עונה ראשונה חביבה ביותר, יצאה העונה השניה. היא גם לא רעה. יש בעיה - קראתי בין לבין את כול הספרים ואהבתי אותם יותר מהסדרה. ככה שאני ממליץ, אבל אני יותר ממליץ לקרוא את הספרים, כי אחרי הספרים הסדרה.. לא משהו.

Dope Thief -  ריי ומאני מתפרנסים ע"י התחזות לסוכני DEA ופשיטה על דירות/בתי ייצור סמים ושוד שלהם. עד שכמובן - הבית הלא נכון והם הופכים להיות נרדפים. זה לא רע, זה אפילו רוב העונה מאוד נחמד. 

Zero Day - ת'אמת? לא כזה משנה, דה נירו משחק בתור נשיא לשעבר שמוביל צוות חקירה בנוגע לאסון שקרה בארהב. אפשר לדלג, אבל אפשר גם להעביר שש שעות אם אוהבים את דה נירו.

The Penguin - לטעמי שווה את הזמן.

Ludwig - משהו שיכולתם לפספס. דיוויד מיטשל משחק תאומים, האחד חוקר במשטרה והשני יוצר חידות ופאזלים (תחת השם לודביג). החוקר נעלם ויוצר החידות נאלץ לשחק את תפקיד אחיו כדי לנסות להבין היכן הוא. מאוד כיף, מאוד נחמד, משעשע. תשקיעו.

יש עוד אבל מספיק לבינתיים

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, David32 כתב:

Silo - אחרי עונה ראשונה חביבה ביותר, יצאה העונה השניה. היא גם לא רעה. יש בעיה - קראתי בין לבין את כול הספרים ואהבתי אותם יותר מהסדרה. ככה שאני ממליץ, אבל אני יותר ממליץ לקרוא את הספרים, כי אחרי הספרים הסדרה.. לא משהו

גדול, זה בדיוק הטעות שאני עשיתי חח.

אחרי העונה הראשונה קראתי את שלושת הספרים, זה דפק לי את כל הסידרה

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.5.2025 בשעה 21:44, David32 כתב:

Zero Day - ת'אמת? לא כזה משנה, דה נירו משחק בתור נשיא לשעבר שמוביל צוות חקירה בנוגע לאסון שקרה בארהב. אפשר לדלג, אבל אפשר גם להעביר שש שעות אם אוהבים את דה נירו.

לא משהו לכתוב עליו הביתה, עדיין, הפקה ברמה גבוהה, דה-נירו סבבה לגמרי, אפשר לצפות בלי ציפיות ולהינות מזה.

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...