Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 1.6.2024 בשעה 23:04, oryo כתב:

מתחיל לצפות בה שוב במיידי

סיימתי אתמול סיבוב שני על שוגון, הסדרה שברה את שיא תקופת הצינון (קצרה להחריד). הצפיה השניה לא היתה פחות טובה מהראשונה, מצד אחד אפקט ההפתעה ירד מצד שני האירועים ברורים יותר.

מדובר באחת הסדרות הטובות ביותר בכל הזמנים, טופ 5 בבירור, אולי טופ 3 - כנראה טופ 3. הסמויה ושוגון שם בבירור, ואז סופרנוס, פארגו (1) ושוב״ש ייאלצו להסתפק בחמישיה. 

מקווה שלא יעשו לה ״משחקס״ בעונות הבאות... אין יותר source material אז לחדש ל2 עונות מצד אחד נותן משהו לצפות לו, ומצד שני חשש כי להחזיק את אותה הרמה זה סביר להניח בלתי אפשרי, עם כל הרצון הטוב.

אני סקרן לראות האם הם אכן ישלטו בפרסי האמי, עם החידוש לעונות נוספות הם מבצעים מהלך משולב בשביל להזיז את הסדרה מ-limited ל-drama בפרסי האמי הקרובים, כנראה הרשת מבינה שיש להם ביד סוס מנצח וצריך לסחוט ממנו הכי הרבה שאפשר. 

בכ״א צפו כעת, כשהאמי יוכרזו זה יהפוך להיות יותר טרנדי ותוכלו לצפות בפעם שניה :) לקחת בחשבון שהסדרה אינה פשוטה לצפיה, המהלכים והאסטרטגיה מאוד מורכבים והסדרה לא עושה יותר מדי טריקים תסריטאים בשביל להקל עלינו (הצופים) אלא משאירה אותנו לחשוב ולהרהר על האירועים. עוד מהלך אמיץ של התסריטאים, שמתאים מאוד לאופי הסדרה ולדמות הראשית - יושי טורנגה - שכל הזמן חושב 5 רבדים עמוק יותר מכל הסובבים אותו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם PLEX היו לי המון בעיות של תקיעות, עברתי לJellyfin והוא מצויין.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

עם PLEX היו לי המון בעיות של תקיעות, עברתי לJellyfin והוא מצויין.

בדיוק יש לי PLEX ב LG C3 החדשה ועובד מושלם. הרבה יותר טוב מכל הפתרונות הלא אפויים שהיו לי ב Google TV הקודמת ב Sony.

השרת יושב על raspberry pi 3 b כלומר לא משהו חזק מדי בשום צורה, וניגן מושלם אפילו קובץ REMUX של 60Mb\s.

ד"א - מתחרט מאוד שלא שדרגתי ל OLED מזמן. זה פשוט עולם אחר.

לגבי מטרת השרשור - לכבוד בית הדרקון עונה 2 הצלחתי לשכנע את אשתי לתת צ'אנס למשחקי הכס.

אנחנו בדיוק מסיימים את עונה 2 (צפייה שנייה שלי, את הראשונה עשיתי פרק פרק מהיום שהסדרה הושקה) וזו פשוט יצירת אומנות.

פורסם
לפני 16 דקות, כוכב השחר כתב:

אנחנו בדיוק מסיימים את עונה 2 (צפייה שנייה שלי, את הראשונה עשיתי פרק פרק מהיום שהסדרה הושקה) וזו פשוט יצירת אומנות.

אכן, עד עונה 5~. משם הדרך לתחתית סלולה, את האמנות החליפה כתיבה מחרידה ונמהרת, ואיך אפשר בלי רפרנס לוידאו שגרם לי להתמכרות קשה לערוץ הכי טוב ביוטיוב

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

אכן, עד עונה 5~. משם הדרך לתחתית סלולה, את האמנות החליפה כתיבה מחרידה ונמהרת, ואיך אפשר בלי רפרנס לוידאו שגרם לי להתמכרות קשה לערוץ הכי טוב ביוטיוב

אני חושב שזה בדרגת יצירת אומנות עד עונה 6 בערך, עונה 7 היא לגמרי די טובה, עונה 8 עד פרק 3 כולל סכ"ה נהנתי למרות שזה כבר חצי כח - וה 3 פרקים האחרונים זוועת עולם. אבל אם אתה עושה ממוצע על ציוני הפרקים של כל הסדרה זה עדיין בטופ של הטופ :) 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 38 דקות, כוכב השחר כתב:

אם אתה עושה ממוצע על ציוני הפרקים של כל הסדרה זה עדיין בטופ של הטופ :)

גם אבודים היתה על פניו מצוינת, ואז חרבנו את הlanding והבהירו שכל העלילה היתה דפוקה.

משחקס היתה אחת היצירות הטובות ביותר של זמנינו, את העונות הראשונות ראיתי מספר מוגזם של פעמים, אבל ברגע שהם הרסו את הפינאלה הם בעצם חרבנו את כל הסדרה. עובדתית, היא הפכה מהסדרה הכי מדוברת למשהו שכמעט אף אחד לא מדבר עליו יותר, מלבד כשמקללים את הדפקטים שהרסו אותה בסוף.

אני לא יכול להסתכל על יצירה שאינה standalone - ככזו. פארגו לצורת העניין, היא מקושרת בין עונות אבל דה פקטו לא לינארית, אז אפשר לדון בעונה1 כבודדת. משחקס מתה, מה מתה - נרצחה באלימות - בהינתן מה שקרה בסוף.

בכ״א שוגון טובה יותר, מכל בחינה. אני זוכר איך במהלך הצפיה במשחקס חשבתי שלא יהיו עוד כאלו- ושמח להתבדות. כן ירבו!

• רעיון טוב! 1

פורסם

לגבי משחקי הכס, אני חושב שכל עוד היא הייתה פחות או יותר צמודה לספרים היא הייתה מצוינת. כשהספרים נגמרו (שלא באשמתם...) הסדרה הדרדרה במהירות.

את העונה הראשונה של בית הדרקון ראיתי בקושי. ראיתי את הפרק הראשון של העונה השנייה ולא הצלחתי להבין מיהו מי ומה הם רוצים זה מזה אז החלטתי לא להמשיך.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, oryo כתב:

יא זבל, ידעת שזה ממכר ועדיין פרסמת את זה?

עכשיו גם אני מכור. שרפתי הרגע שעתיים בצפיה בpitchים שלו 😡

יש לך מושג כמה זה קשה למצוא שעתיים פנויות?

Actually it's super easy. Barely an inconvenience 🤣

איך לא הכרתי את הערוץ הזה קודם.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 50 דקות, A_lex כתב:

please get alllllllll the way off my back about pitch meetings

• מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 שעות, A_lex כתב:

יא זבל, ידעת שזה ממכר ועדיין פרסמת את זה?

יש לך מושג כמה זה קשה למצוא שעתיים פנויות?

Actually it's super easy. Barely an inconvenience 🤣

איך לא הכרתי את הערוץ הזה קודם.

בכלל הריאן ג'ורג' הזה גאון, אני מנוי לערוץ שלו כבר כמה שנים:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טובה מאוד למי שאין בעיה עם דם וסקס🙂 אלימה מאוד ומשעשעת.

העונה האחרונה הייתה קצת מוזרה לטעמי עם סיום מפתיע, זה שהרמה לא התדרדרה לאורך העונות כבר מהווה יתרון.

פורסם
בתאריך 29.6.2024 בשעה 11:10, David32 כתב:

וכמובן, שוב אפלTV:

עד כה ראיתי 3 פרקים מעולים של Presumed Innocent:

בינתיים אחלה, טוב, כצופה אתה לא בטוח מי מו מה. 

סיימתי לראות שלשום. מדהים. 10/10. אולי פחות למי שקרא את הספר, אני לא יודע, אבל באמת מעולה. אחלה 8 שעות. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, Coro כתב:

איך The Boys?

אלימה באופן מוגזם לטעמי, אין שום צורך להיות כ"כ בוטה מבחינה גרפית או ורבאלית כדי להעביר את המסר או לקדם את העלילה. לעתים נראה שיש שם יותר shock value מתסריט, סוג של פורנו אלימות 'כי אנחנו אמאזון ולא כפופים לרגולציה', ובעונה הרביעית גם יותר מדי הסחות דעת וקטעים שמובילים בכיוון לא ברור.

בכל אופן, עדיף לצפות בפרק הראשון לבד ואז לחשוב אם אתה רוצה לכלול עוד מישהו בחווייה. בטח לא מתאים לילדים, וגם לא כל מבוגר יעריך את מרחץ הדמים המיותר הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

• תוכן חדש...