Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, falou כתב:

אפרופו ההמלצה שלי על 'מקום שמח', מבחינתי אפשר להרוג את כל הדמויות בפרק הסיום, כולל פנחסוב.

תיקנתי לך.

הילד הג'ינג'י הוא הדמות היחידה שלא מעצבנת ברמה זו או אחרת.

פנחסוב הוא אכן הברקת ליהוק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן. תיקי דיין נותנת משחק מופתי. אתה לא יודע אם לרחם עליה או לתת לה סטירה...

לפני 38 דקות, פינדר כתב:

אבל הוא גם שתקן ואטום, שלא מסוגל לנהל שיחה עמוקה על משהו שהוא לא שווארמה או נקניקיות. משתיק את אשתו כשהיא מנסה לדבר וקורא לה פודקסט. מפוצץ את הנסיונות לטיפול זוגי.

כי כל מה שהיא מדברת זה 'אני ואני ואני ואני' והוא לוקח את הכל כבעייה שלו שהוא צריך לפתור, כי זה אומר שהוא לא בסדר.

מה שמציק לו זה שהיא עמוק בתחת של עצמה ובעצם רואה את הכל כביקורת עליו.

קלאסי.

זה נכון שהוא לא "מכיל" אותה, אבל היא גם לא רואה אותו ממטר.

לפני 38 דקות, פינדר כתב:

אין פה דמות שהיא טובה או רעה

נכון. כמו בחיים.

נ.ב. גם ליפול בגילה וניסיונה למניפולציות של מדריך רוחני, זה פתטי. 

זה עוד יותר פתטי, כי הוא יוצא עם חברה שלה...

מתחבר לזה שהיא לא רואה אף אחד ממטר.

גם הכעס על אמא שלה בא מאיפה זה שם אותה עצמה, ופחות מאמפטיה לאמא (שבאמת קשה להיות אמפטי אליה, אבל זה מסביר איך הבת יצאה ככה).

יצאתי פעם עם מישהי שאחרי זה יצאה עם מישהו שהכרתי עודבתיכון. היא סיפרה לי, בהתרגשות, שהוא אמר לה שהיא הבחורה הראשונה שהוא מסתכל לה ישר בעיניים והיא לא מסיטה מבט.

אמרתי לה שזה אותו משפט שלו מגיל 16...

בגיל מסויים צריך כבר להכיר את השטויות האלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

כי כל מה שהיא מדברת זה 'אני ואני ואני ואני' והוא לוקח את הכל כבעייה שלו שהוא צריך לפתור, כי זה אומר שהוא לא בסדר.

וזה בדיוק הבסיס לנישואים שמתפרקים. אישה שמרגישה שלא מקשיבים לה וגברים, שהנטיה הטבעית שלהם היא להתייחס לכל תלונה כבעיה שצריך לפתור.

קלאסי נשים ממאדים גברים מנוגה (לא קראתי את הספר).

התלונה העיקרית שלי כלפיו היא, שהוא לא רואה במצב בעיה ולא משתף פעולה בטיפול הזוגי.

לפני 12 דקות, falou כתב:

גם הכעס על אמא שלה בא מאיפה זה שם אותה עצמה, ופחות מאמפטיה לאמא (שבאמת קשה להיות אמפטי אליה, אבל זה מסביר איך הבת יצאה ככה).

גם אח שלה לא ממש סובל את אמא שלו. אז אפשר להבין שיש שם משהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

התלונה העיקרית שלי כלפיו היא, שהוא לא רואה במצב בעיה ולא משתף פעולה בטיפול הזוגי.

זה כי הוא חושב שהיא הבעיה.

והוא צודק... אבל צריך להיות חכם ולא צודק.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

גם אח שלה לא ממש סובל את אמא שלו. אז אפשר להבין שיש שם משהו.

כן. אנחנו חסרים את החלק הזה של הסיפור.

פורסם
לפני 25 דקות, falou כתב:

והוא צודק..

נסכים שלא להסכים..

זה חומר לדיון על זוגיות ולא על סדרות טלויזיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מודה לכם על ההמלצה על מקום שמח. כנראה שלא הייתי רואה אם לא הייתם דנים על זה פה ואישית נהנתי, טוב לדעת שיוצאים דברים כאלה טובים מכאן 11. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

The Beast In Me

קלייר דיינס והסנטר הרועד חוזרים במיני סדרת מתח די מרתקת.

סופרת מוצאת את עצמה מעורבת בחיי בן לראש משפחת פשע שמסתבך וגם היא מסתבכת וכל הסיפור מסתבך. בקיצור - לא רע בכלל בכלל.

Netflix.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שון קומבס: רגע האמת - סדרה מומלצת לצפייה אם אתם חובבי מוזיקת ראפ/היפ-הופ. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Undone - על הקו בין מדע בידיוני לסכיזופרניה. שתי עונות, 16 פרקים, 20 דקות כל אחד.

Bel-Air - גרסת הדרמה של הנסיך המדליק מבל-אייר. תכלס אפשר למצות אחרי עונה או שתיים, או להמשיך עד לסוף המסכם, בעונה 4 שנגמרה לאחרונה ותהיה האחרונה. במינימום, תצא לכם רשימת השמעה מוצלחת, לחובבי הז'אנר :cool:

Only Murders in the Building - נדמה לי שהומלצה פעם אחת בשרשור, בתחילת דרכה, כשהייתה יחסית נחמדה. בעיקר לחובבי הדואו סטיב מרטין ומרטין שורט. קצת התעייפתי ממנה בעונות היותר מתקדמות, למרות שהביאו עוד שחקנים מוכרים, אולי כדי לנסות לעורר אותה.

A Man on the Inside - קומדיה קלילה מבית היוצר של מייקל שור (המקום הטוב, ברוקלין 99, פארקס אנד רק וכו'), מבוססת סיפור אמיתי. 2 עונות עד כה. לחובבי טד דנסון.

למי שעדין עוקב ולא שם לב, Stranger Things עלתה בעונה חמישית ואחרונה. חצי עונה שוחררה כבר, החצי השני אחרי הכריסמס.

פורסם
בתאריך 2.12.2025 בשעה 13:38, omricn כתב:

The Beast In Me

קלייר דיינס והסנטר הרועד חוזרים במיני סדרת מתח די מרתקת.

סופרת מוצאת את עצמה מעורבת בחיי בן לראש משפחת פשע שמסתבך וגם היא מסתבכת וכל הסיפור מסתבך. בקיצור - לא רע בכלל בכלל.

Netflix.

הזוגה מאוד אוהבת (אנחנו עוד באמצע).

אני חושב שהיא כמו כל סדרה אמריקאית טיפוסית, מתחילה לבנות סיפור מעניין ואז מזגזגת מ-cliffhanger אחד למישנהו, עם הפסקות של דיאלוגים לא ריאליסטים, כשהדמויות וסיפורן  הופך להיות משני להפתעות שבאות.

מיציתי באמצע.

פורסם
בתאריך 6.5.2025 בשעה 16:49, lesles כתב:

התחלנו לראות עם אשתי The Legend of Vox Machina בסופ"ש,

סיימנו את העונה הראשונה תוך יום וחצי.

אחלה סדרה לחובבי הז'אנר. (D&D וחבריו)

על אותו משקל, מאותם יוצרים,  יש סדרה בשם: 

השלימזלים האדירים(The Mighty Nein)

השם בעברית קצת מוזר, אבל מדובר בסדרת פנטזיה D&D מצויינת.

אמנם אנימציה, אבל זאת סדרה שמיועדת לקהל הבוגר - אפלה , יש פיתוח של הדמויות , ומלאה ב- Gore.

(מעין "האחות הבוגרת" של Vox ).

מומלץ מאד לאוהבי הז'אנר. אחרים גם יכולים להנות.

פורסם

מעניין. מאז Arcane אני לא פוסל שומדבר מצוייר למבוגרים... 

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

Arcane

רק למה היו צריכים לחרבן את העונה השניה, אחרי העונה הראשונה שהיתה די טובה 🫠

--

סיימנו את Severance בתחושות מעורבות, נהנים מ-Pluribus עד כה. באוטובוס אני רואה את "חזרות", לזוגתי נמאס קצת מנועה קולר :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

העונה השנייה הייתה יותר... פילוסופית. אני צריך לראות אותה שוב, אבל היא בטוח פחות אטרקטיבית מהשנייה, אם כי מראש תכננו שתי עונות.

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

פילוסופית

חלק מ"החפירות" אהבתי, אבל בחלק הלכו יותר מידי רחוק. סה״כ סדרה טובה, העונה הראשונה משובחת. הרבה זמן סדרה לא גרמה לי לחכות בקוצר רוח לעונה הבאה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...