Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שחיילי צה"ל בסך הכל הגשימו חלום לכמה מהאנשים בספינה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3897974,00.html

רוני, זה לא משנה אם תנהג ביד קשה או תקבל אותם בזרי פרחים. יש חוק בין לאומי שקובע שמה שעשינו אסור. מה כל כך קשה להתאפק עוד קצת ולעשות את אותו הדבר במים טריטוריאליים?

אתה טועה ודיברו על זה גם בתקשורת, לפי החוק הבינלאומי היה מותר לנו לעצור את הספינה

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה, כן עשו לנו בושות בטלויזיה, לא יהיה יותר ברזים ומגבות בדרך חזרה מטורקיה.

חלאס להיות קטני ראש תסתכלו על התמונה הגדולה: הנה המשט שלום של מי שחפץ לפצל את המדינה ולחלק אותה לכל המרבה לבקש.

מהרוגי המשט הטורקי "חלמו להיות שאהידים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3897974,00.html

עריכה: קבלת פנים חמה והומניטרית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3898090,00.html

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

שאלה:

האם עכשיו הספינות שנעצרו הופכות לשלל?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
עור ועצם - אל תשליך את מה שאתה רואה בתמונות מהרחובות הערביים למה שמתרחש בתהליכים הדיפלומטיים. המנהיגים של העולם הערבי (אלו שאינם מחבלים, יש עוד כמה כאלה...) מבינים היטב שמלחמת עולם שלישית תימנע רק באמצעות פשרות.

ברור שהקהל במדינות אחרות ששומע רק דברים חלקיים חושב ש"הם בסדר" וברור עוד יותר שכל מחרחרי הריב משוכנעים בצדקתם. כל מה שאני אומר הוא שאסור לנו בתכלית האיסור להתדרדר לרמה כזו, כי זה רק יוביל לעוד שפיכות דמים.

ואני באמת מקווה שאתה מבין את ההשלכות של מה שאמרת על "טיל קטן לכל ספינה". אתה מנסה בכוח לטמון את הראש בחול? אתה לא מבין שאי אפשר פשוט לפוצץ את כל מי שבא לנו? זה הרי בדיוק מה שהמחבלים עושים לנו! יש לך מושג מהן ההשלכות של פיצוץ ספינות הובלה שבאות לעזה במעטה של עזרה הומניטרית? אתה באמת חושב שדבר כזה היה עובר בשקט מבחינת האו"ם ושאר מדינות העולם? אנחנו לא לבד בכדור הקטן הזה, אתה יודע...

רוני

רוני תאמין לי טוב שאני מבין מה זה אומר, אני בדעה שהקם להורגך השכם להורגו ועין תחת עין שן תחת שן, מאז שחר העם שלנו או יותר נכון האומה שלנו מנסים לפגוע בנו משהו שהוא בטוח לא הטורקים או הפלשתינאים מבחינה היסטורית ארוכת שנים, תמיד מנסים לפגוע בנו תמיד מנסים להזיז אותנו מאדמתנו ותמיד יש את אלו בקרבנו שיוצאים נגדנו וגורמים לבעיות, אני חושב שהגיע הזמן שנלמד מהטעויות עבר שלנו ונתחיל לעשות מעשים שיבינו שאנחנו לא פראיירים, רק לרוסים מותר לפרק (במלוא מובן המילה) צ'צ'נים וגרוזינים? שכחת שעיתונאי שלנו כמעט נהרג שם מהטלת פצצת מצרר! פצצה שהוצאה מחוץ לכל חוק בינלאומי בהצהרת ז'נבה או שמא אני טועה? אז להם מותר ניחא הם מדינה גדולה, באיראן גם מותר לדכא את חופש הדיבור וזה בסדר כבר הבנו, אבל תפקח לרגע את העיניים - טורקיה = איראן, למה אנחנו צריכים לחכות שעוד אויבת מסוכנת בגלל שלטון עריצי שתושבי המדינה שלה לא סובלים יקום ויאיים עלינו? אני חושב שפה היה הרגע שבו היינו מסבירים לעולם, תתעסקו איתנו - אנחנו נתעסק איתכם, תנסו לחבל בנו אנחנו נחבל בכם, זה הרגע שהיה ממצב אותנו בתור מדינה שלא מפחדת מכלום, הרי ביננו האיראנים כרגע לפחות עדיין מפחדים מאיתנו כי אין להם גרעין, הטורקים יודעים שכדאי להם להסתתר מאחורי איראן כי בלעדייהם הם לא שווים כלום ורק תשים לב להתחממות היחסים בין טורקיה לסוריה שתי מדינות שעד לפני 5 שנים היו על סף אימות, אנחנו במילא לבד פה לפחות שיידעו שאנחנו חסרי פחד, אז נכון לא נהיה הומניטרים או WHATEVER אבל לפחות נסביר להם שפה זה גבול שלא חוצים אותו.

ועוד דבר אחד שלא ממש קשור לנושא אבל קשור בעקיפין - הנפט הזורם במפרץ מקסיקו, למה אף מדינה עד עכשיו לא פצתה פה בקשר לזה? הזיהום שיוצא משם וההרס שהאסון הזה ימית על אנשים את ההשפעות שלו יפוגו רק בעוד כמה עשרות שנים טובות, אנשים אוכלים משם, אנשים חיים שם, בע"ח חיים שם וכל העולם שותק, למה? לדעתי כי בראש ובראשונה זאת ארה"ב ובשנית כי זה נפט וכולם צריכים אותו אז זה בסדר, היקף האסון שם גדול יותר מכל ספינה כזאת או אחרת שישראל פגעה בה אבל זה בסדר אתה מבין להם מותר לכולם מותר, רק לנו אסור ואולי כדי שגם לנו יהיה מותר לעשות משהו שנעשה אותו במקום לדבר, הדיבורים לא מובילים לשום מקום.

חוץ מזה תסתכל על ההיבט החיובי שהיה קורה אם היו מורידים את הספינות, פחות אוכלת חינם אחת בכנסת :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני מאמין שיחזירו אותם על פי אותו ההגיון שהחזירו את כל הפושעים שהוכח דקרו \הרביצו ופגעו בחיילים שלנו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לכל מי שעדיין מזכיר את החוק הבינלאומי:

http://www.icrc.org/ihl.nsf/385ec082b509e76c41256739003e636d/7694fe2016f347e1c125641f002d49ce

SECTION V : NEUTRAL MERCHANT VESSELS AND CIVIL AIRCRAFT

Neutral merchant vessels

67. Merchant vessels flying the flag of neutral States may not be attacked unless they:

(a) are believed on reasonable grounds to be carrying contraband or breaching a blockade, and after prior warning they intentionally and clearly refuse to stop, or intentionally and clearly resist visit, search or capture;

(b) engage in belligerent acts on behalf of the enemy;

© act as auxiliaries to the enemy s armed forces;

(d) are incorporated into or assist the enemy s intelligence system;

(e) sail under convoy of enemy warships or military aircraft; or

(f) otherwise make an effective contribution to the enemy s military action, e.g., by carrying military materials, and it is not feasible for the attacking forces to first place passengers and crew in a place of safety. Unless circumstances do not permit, they are to be given a warning, so that they can re-route, off-load, or take other precautions.

הסעיף הראשון נשמע לכם מוכר?

הפעולה הייתה חוקית לחלוטין.

פורסם

בבקשה תצפו ותחכימו במיוחד בדקות האחרונות מה חושבים עלינו בני דודינו מארה"ב.

כל הכבוד לבחור הצעיר שעמד לבדו אל מול קבוצה כה גדולה של שונאי ישראל.

http://www.youtube.com/watch?v=ABjE_7uwA0I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אמר לי היום אדם חכם אחד, שהכל נגרם עקב מלחמות דת (קונפליקט הדתות איסלאם מול יהדות/נצרות/לא משנה מה).

אל תשכחו שהתורכים הם גם מוסלמים.

תמיד תמצא הסיבה לקונפליקט הזה. ה"סיבה" (התרוץ לפתיחת עימות זה או אחר) יכולה להשתנות, אבל עדיין עומדת תחת "קונפליקט הדתות".

alfa 156 2.5.

פורסם

וואו , ילד אחד דפק שם את כולם בלי להוציא מילה. כל הכבוד לו. אני מת לפגוש את הבטטה שדיברה שטויות בסוף ולחנך אותה.מעניין למה היא גרה בארה"ב אם היא כל כך תומכת בפלסטינים, שתבוא לעזה קצת אם היא טוענת ש"הרגתם את כל המשפחה שלי"...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק לצעוק הם יודעים כאשר הם מגיעים בקבוצות, זה היתרון שלהם ברגע שהם הרוב ועושים המון רעש אז כולם מקשיבים, הגיוני ופשוט.

חבל שאנחנו בתור קבוצה קטנה יותר איננו יכולים להתמודד בהסברה תקשורתית ראויה עם כל האמצעים אשר עומדים לרשותינו.

ושוב כל הכבוד לבחור הצעיר!

Night Driver כתב:

פורסם
רוני, אני ממש הפוך מהדעות שלך אבל אני מכבד את הדעה שלך והלוואי שאתה צודק. אבל, וזה אבל גדול, מה אם אתה טועה? לנו אין מרחב תמרון גדול כמו לערבים\מוסלמים בעולם. אנחנו בסה"כ 5 מליון יהודים במדינה קטנטנה שיכולים להמחק ברגע אחד ולכן קשה לנו להיות אופטימיים כמוך שניתן להגיע להסכמים איתם.

רגע רגע רגע, איפה אמרתי שאני אופטימי? ממש ממש לא. אני פשוט ריאליסטי, ומבין שדרך הכוח שום דבר לא יעבוד. זה אולי עובד למדינות גדולות כמו ארה"ב ורוסיה, אבל אנחנו מדינה קטנה מוקפת אויבים שאומות שלמות שונאות אותה - אין לנו את הפריבילגיה להשתמש בכוח לא סביר.

רוני תאמין לי טוב שאני מבין מה זה אומר, אני בדעה שהקם להורגך השכם להורגו ועין תחת עין שן תחת שן, :)

אין כאן עניין של עין תחת עין. אל תנסה להשליך את הסיפור עם המשט לכל הסכסוך עם הערבים. אי אפשר לדבר באופן כוללני שכזה ואי אפשר להגיד "אז פשוט נהרוג את כולם".

ובנוגע לנפט במפרץ מקסיקו - תאמין לי שמהדורות החדשות העולמיות מפמפמות את הנושא הזה בלי הפסקה. הם מודעים היטב למה שקורה שם ומתחילים להבין עד כמה האסון גדול.

ואגב - באמת כל הכבוד לצעיר מהסרטון - פשוט חסר פחד. לא יודע אם אני הייתי מסוגל לעשות את זה בלי לפחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אל תנסה להשליך את הסיפור עם המשט לכל הסכסוך עם הערבים. ני

כנראה שאתה לא מבין, זה כל הסיפור.

כולל הז..ן שמראים לנו מהבית.

פורסם

כולם שכחו ש"הם" או בני עמם הם אלה שהורידו את מגדלי התאומים והרגו אלפי אנשים תמימים?

האם היהודים יצאו לרחובות להפגין נגדם ? לא.

אם אתם זוכרים, הם (המוסלמים) פחדו ללכת ברחוב כי עשו בהם שפטים.

ועכשיו הם מרשים לעצמם להרים את הראש.

מישהו צריך להזכיר לעןלם, מה האיסלם הביא לאנושות. רמז - זה קשור לחרבות.

פורסם
החוק הזה מדבר על מים בינלאומיים?

נראה לי שכן.

שימו לב שיש גם רשתות טלויזיה שפויות, שכן מצליחות להבין בדיוק מה הלך שם:

http://www.youtube.com/watch?v=LgVA5TPf6o8&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מקווה שבימים הקרובים דעת הקהל קצת תשתנה, אחרי שהאמוציות ירדו ואנשים באמת יבינו מה הלך שם.

נ.ב אהבתי בוידאו עם הילד ששני המבוגרים עם דגלי ישראל אמרו לקהל הפלסטיני "מה יקרה אם תתקפו את השוטרים כאן?". כולנו יודעים מה יקרה.

• תוכן חדש...