Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון מדרדר מבחינת החמאס. במקום היו ס"טילים וכו' שהיו מטביעות את ספינות החמאס כמו כלום.

אנלוגיה: טול לדוג' את הדבור המאיים שיש לו עוקץ שיכול להשבית אדם אם ייפגע במקום הנכון, אבל וזה אבל גדול, אם אותו דבור יעמוד ולו לרגע על הקרקע ובקרבתו ישרוץ קן נמלים קטנות ולא מזיקות בדר"כ ובכלל כפרטים אינן יכולות להזיק לדבור המסכן יקרה אחד מהשתיים: או שיקפל את כנפיו ויעוף משם מהר ככל האפשר או לחילופין יישחט חי ע"י אותן נמלים קטנות שכאחת אחת אינן מזיקות ובפועל אותן סטילים שיוקפו ע"י איומים ממשיים אם בצורת סירות קטנות שיתאבדו עליהן או לחילופין מחבלים חמושים מטווח קצר ובכמויות גדולות, לטווח הקצר הנזק שלך יהיה גדול משלהן ובפועל תהיה תקרית גבוהה וחמורה בהרבה ממה שקרה אתמול.

מה קשור השיקול המדיני? הצבא קיבל משימה להשתלט על האניה, במינימום קרבנות ל 2 הצדדים. זו משימה יותר קלה ממה שנעשה בעבר בהצלחה, ובכל זאת לא ביצעו אותה כראוי.

צריך להעיף מפקדים בשייטת ובחיל הים לפני שיגרמו לקרבנות מבין הלוחמים הנהדרים שלנו במבצע הבא.

יהודה

השורה האחרונה שלך יהירה וחסרת כל ביסוס מקצועי, אם נתייחס למקרה הזה ככישלון כפי שאתה רואה אותו אז נוכל להגיד שלהצלחה אבות רבים והכישלון יתום אבל מאחר וצבאית המטרה הושגה וזה הפאנצ' ליין אזיי זו פעולה מוצלחת ו2 פצועים קשה (עד כמה שזה נשמע קר -אני יודע) זה מחיר סביר בנסיבות שהיו בפועל ומאזן הפצועים וההרוגים אם תשים לב של אותם מפגינים אל מול חיילי צה"ל גבוה בהרבה.

לא צריך להעיף אף אחד לשום מקום, יש לבצע כפי שהצבא יודע מעולה לבצע ,תחקיר וללמוד להבא איך משיגםי את המטרה שוב אך בצורה חלקה יותר.

התבטאות אומללה .

ומאוד הקפדתי בדבריי כדי לא לפגוע בך יותר מזה , אבל דברי התבוסתנות שלך מתקופת עופרת יצוקה עוד לא נשכחו אצלי.

רוני,

כולם חכמים גדולים בדיעבד , במיוחד כאלה שניזונים מהתקשורת בלבד ואין להם נסיון מבצעי.

לגבי השורה הראשונה מסכים בה' הידיעה ואכן אני לא מוצא שום טעם בהתבטאות הזו.

לגבי ההתייחסות לדבריו של רוני אני חלוק אבל נוטה להסכים עם אייל, ברור שהזכות להביא דעה במדינה הזו שמורה לכלם, ג לאלו שלא בצעו שירות מבצעי ואין להם הנסיון הקטן שבקטנים בסיטואציה הזו אך צורם לי עוד מהמלחמה שהייתי שותף לה בכל רמ"ח איבריי ( וכמעט והשארתי שם קצת) כמפקד שדברים שרואים משם לא רואים מכאן , כל הסבר שאני לא ייתן לא יגיד מאום למישלא היה שם , אדם מהרחוב יגיד שהמלחמה היא כישלון ואני יגיד שהיא פשוט אובדן הדמנות כמעט חד פעמית אבל לגופו של עניין כמישכן יש לו עבר מבצעי ולא כלוחם פשוט לטעמי ברמה טקטית החיילים השיגו את המטרה ובנסיבות שנוצרו גם בהיקף נפגעים נסבל.

אני כן מסכים שיש טעם לפגם בדרך ההשתלטות שנבחרה והיא לא תאמה את המצב בשטח לא בגלל המודיעין שחסר כי לכולם היה ברור שלא נתקבל שם עם קפה ועוגה אלא מהנאיביות והרצון העז להימנע מהגדלת נפח הפרובוקציה מה שמבורך ומעיד על הרבה אופי בתאורייה אבל במציאות מאוד קשה ליישום (ראו מקרה הפליירים בלבנון).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש פה תגובות שהן ביזיון למדינת ישראל

בימים כאלו שמדינת ישראל צריכה להיות חזקה ולעמוד כסלע איתן אל מול העולם המנגח,

אותו עולם ששכח איך זה לראות צמד מגדלי ענק יורדים ואת מראות מאות ההרוגים.

בימים כאלו יש בחברה הישראלית אנשים חוצפנים שכמו מים שקטים מנסים לחדור את הסלע האיתן הזה

אותם אנשים שלרוב היו פחדנים מידי כדי להלחם על זכות הקיום במדינה הזאת והתחבאו אחרי אמירות פוליטיות, עלק פצפיסטיות או סתם אחרי השמלה של אמם,

אותם אנשים שלא תרמו כלום מלבד חוות דעתם העלובה למדינה היקרה הזאת שמעניקה בית אמיתי אל מול כל המכשולים

ביום שנצליח לעקור את הנגע הרע מתוכנו, נוכל אולי להתמודד עם הרוצים במותנו !!

יש הבדל עצום בין התבטאות לגיטימית וחתרנות.

כאן אני לא רואה חתרנות אלא חופש ביטוי כמו שצריך להיות במדינה מערבית מתקדמת.

אנשים שלא מבקרים את הממשל שלהם לא חושבים מספיק, ולא משנה באיזו מדינה.

יש לנו את הזכות ואת החובה לבקר את הממשל, במיוחד כשהממשל גורם לפגיעה בחיילים שלנו ופגיעה ביחסים עם שאר העולם.

מה שקרה פה זה ביזיון למדינה כי שולחים חיילים למשימות שיכולות להיעשות בצורה טובה יותר.

אין לי ביקורת כלפי החיילים אבל כן כלפי המערכת שדופקת אותם.

אני אוהב את המדינה הזו אבל הממשלה שלנו פשוט מזעזעת. גם גזענית, גם שר חוץ שמבודד אותנו מהעולם וגם חצי מהממשלה בחקירות.

גועל נפש!

פורסם
רוני,

כולם חכמים גדולים בדיעבד , במיוחד כאלה שניזונים מהתקשורת בלבד ואין להם נסיון מבצעי.

לא צריך שום ניסיון מבצעי בשביל להבין שהמבצע הזה נוהל רע בכל הרמות. אין לי שום דבר נגד הלוחמים האמיצים, רק נגד המפקדים שנתנו להם הוראות.

מתי ?? מתי ?? מתי נלמד מ-הרוסים .

הם לא דופקים חשבון לאף אחד ולכן אף אחד לא מתעסק איתם .

"רק ליברמן מבין ערבים !!!" - אחלה סלוגן

אני חושב שהיינו צריכים בשלב ראשון להשבית את המנועים של כל הספינות - ככה שיהיו תקועים בלב הים .

אחרי זה להודיע להם מהאוויר להרים ידיים (אפילו לירות באוויר) ואז להיכנס .

וגם - לפני שנכנסים - מעיפים רימוני עשן - וככה יותר קל לקומנדו !!

אני מאחל החלמה לפצועים ואני מקווה שבספינה שמגיעה עכשיו הם יכנסו כמו שצריך .

מה שתיארת כאן זו תקיפה. המטרה של כל המבצע לא הייתה לתקוף את הספינות, אלא להשתלט עליהן בשלום. אתה לא נכנס פנימה guns blazing במצב כזה, פשוט לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אוהב את המדינה הזו אבל הממשלה שלנו פשוט מזעזעת. גם גזענית, גם שר חוץ שמבודד אותנו מהעולם וגם חצי מהממשלה בחקירות.

גועל נפש!

צודק.

ומי הביא אותנו למצב הזה (מלבד גיבורי הפרשה עצמם)? אל תשכח את חלקה של "התקווה הלבנה", "הנסיכה מצפון ת"א" זו שסירבה בכל תוקף להכנס לקואליציה אלא אם יחתם איתה הסכם רוטציה.

היא הבינה מצוין מה הולך להתרחש ולא היה אכפת לה, שיקולים אלקטורלים הכריעו אצלה את השיקולים של טובת המדינה.

פורסם

גם אני הופתעתי כנ"ל.

עדכון: ביבי החליט לשחרר ולגרש גם את אלו שיש ראיות לפגיעתם בחיילים. כך דווח בגל"צ (מרשת ב' ומ-ynet הבנתי אחרת, אגב - מישהו יכול לשפוך אור?).

לדעתי זו טעות טקטית. כדי לאשש את גרסתנו לאירוע ולעמוד מאחוריה יש להעמידם לדין. (בכפוף לחוק הבינ"ל - האירוע התרחש מחוץ לישראל)

פורסם

יוסי לדעתי אתה טועה בעניין הזה, משתי סיבות:

- כל האסירים הפלסטינים שבבתי הכלא הישראלים לא הביאו לשיחרור שליט, אז כמה "לוחמי חופש" כן?

- משפט וכליאה של החוליגנים האלה יערער עוד יותר את מעמדה של ישראל בעולם, עדיף לשחרר אותם מעמדה של כוח (?) ולא כתוצאה של לחץ בינלאומי, אל תטעה הלחץ הזה יגיע ויקפל את המדינה.

בעניין האדיוטים שיושבים בממשלה אתה כמובן שצודק, הם באמת אדיוטים, אבל שים לב: לפעמים גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר :idea:

פורסם

אני חושב שבמקרה של שיחרור העצורים ישנם 3 סיבות שלא נראות לעין:

1. עסקה עם גורמים שונים [אמריקאים \ טורקים \או שוודים ] על מנת לקבל הקלות בתגובות הבי"נל מצד המדינות.

2. שחרור העצורים על מנת לעקוב אחריהם ולתפוס את מי שבאמת מושך בחוטים ולא דגי רקק.

3. טימטום בל יתואר בשל חשש מדיעה בי"נל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לדעתי זה ההבדל בין להיות צודק ללהיות חכם, ומשום מה ההרגשה שלי שהפכנו מעם שנחשב להכי חכם, לסתם אחד שכל הזמן שצועק אבל אבל אבל הוא התחיל...

זו נקודה מצויינת וכל כך נכונה .

אני לבטח לא מחזיק בדעות שמאל - אבל מדהים אותי כל פעם מחדש איך 'העאלק מנהיגים' שלנו מצליחים לסבך את ישראל כל פעם מחדש .

שורה תחתונה איפה שנמצא אהוד ברק = יש הסתבכות צבאית שמתפתחת להסתבכות מדינית .

אין לי ספק שבעולם 'הנאור' המערבי גם כן מחכים למעידות כאלה בישראל - כי הם מפחדים !

הם הרי לא מפסיקים להתחנף לערבים בעולם ולמוסלמים המאכלסים את מדינותיהם ומזהמים את רחובותיהם בהפגנות זעם אלימות .

אני רק יודע ( לצערי הרב ולחרדתי ) שיבוא יום והמוסלמים יילכו וישתלטו על עוד עוד מדינות מערביות , ובעקבות כך קבוצות קיצוניות באותן מדינות יחברו אליהן ויציפו את העולם בשנאה תהומית כלפי מדינת ישראל .

רבותיי - צונאמי עצום הולך להתגלגל עלינו !

פורסם

הדבר היחיד שאני מצטער עליו שלא טיפלו בהם ביד יותר קשה.

הבעיה המרכזית שלנו היא נשיא מוסלמי רופס בראשות ארצות הברית שבגלל המדיניות המגוחכת שלו , כל חלאות העולם מרשים לעצמם יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...