Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויפה שעה אחת קודם. עם כל הכבוד להישגים שהוא גזר בהיותו צעיר וחרוץ אבל עכשיו הוא נראה יותר כמו מוקיון שדואג ליח"צ שלו ותו לא.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני, זה לא משנה אם תנהג ביד קשה או תקבל אותם בזרי פרחים. יש חוק בין לאומי שקובע שמה שעשינו אסור. מה כל כך קשה להתאפק עוד קצת ולעשות את אותו הדבר במים טריטוריאליים?

למרות דיעותי השמאלניות אני חושב שצריך היה לעצור את המשט בכל מחיר אבל במים הטריטוריאליים שלנו ואפילו במחיר של להטביע אותה.

מה שכן, עכשיו עם ביטול הנופשונים לטורקיה הכנסנו להם כמו שצריך ותעשיית המגבות לבתי המלון אצלם תתמוטט.

מבחינה חוקית לא הייתה שום בעיה. הכל נעשה בהתאם לחוק הבין לאומי.

לכל מי שלא הבין אותי כשאמרתי שהיו צריכים להשתמש בהם כקלפי מיקוח לגלעד שליט:

הרעיון הוא שהטורקים ועוד כמה מדינות אידיוטיות יתחילו לפעול בלחץ על הפלסטינים בשביל שישחררו אותו, וככה אנחנו נשחרר את האזרחים שלהם.

אם יהיה לחץ ממקורות אחרים שהם לא ישראל, אולי תתחיל אפילו קצת הזדהות איתנו.

כשמדינה שלא רגילה לזה רואה שיש לה שבויים במדינה אחרת, תוך כמה ימים או שבועות מתחיל לחץ ציבורי אדיר על השלטון שישחררו אותם בכל מחיר.

מה שקורה אצלנו זה שלממשלה כבר ממש לא מזיז מה חושב הציבור כי יש לה אג'נדה לא מובנת והכל מובל על ידי אינטרסים אישיים או דתיים של אנשים בשלטון.

אני רוצה לראות איזה לחץ תפעיל צרפת אם היא תראה שישראל דורשת שהיא תתערב בעסקת גלעד שליט כדי לשחרר אזרח צרפתי.

כנ"ל בלגיה או גרמניה.

יוסי, גלעד שליט הוא אזרח צרפתי. זה לא ממש עוזר לו. אם היינו שובים את אזרחי המדינות האלה (זאת פעולה שאף מדינה לא הייתה עושה) היינו זוכים לגינויים וחרם מקיר לקיר.

שאלה:

האם עכשיו הספינות שנעצרו הופכות לשלל?

לא. למה שהן יהיו שלל? על סמך מה?

אותי מעניין למה אף אחד לא מזכיר את העניין ש-IHH ידועים בעולם בתור ארגון שתומך בטרור, מגייס אנשים למען הטרור, ואפילו טורקיה פשטה על המשרדים שלו ועצרה את ראשיו.

הכל כתוב כאן:

http://www.diis.dk/graphics/Publications/WP2006/DIIS%20WP%202006-7.web.pdf

למען הסר ספק, זה לא מסמך ישראלי, או מסמך יהודי. זה מסמך שנכתב במכון מחקר בקופנהגן ב-2006.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לכל המעוניין, קיבלתי עכשיו באימייל:

שלום,

ביום שישי4/6/2010 נתכנס בחוף עתלית באוויר בים וביבשה

להביע את תמיכתינו בלוחמי השייטת ובלוחמי צה"ל שעצרו את משט השנאה.

באוויר - מטס תמיכה

בים - צוללנים וסירו

וביבשה - כל מה שיש לו גלגלים ו/או רגליים,

כולם, אוהבים, מחבקים וגאים בלוחמים הגיבורים שעצרו בגופם את האוייבים.

פרחים ושי נשלחו גם לפצועים, יש מקום לשלוח חבילות שי נוספות.

אני מבקשת מכם:

1. אנא הפיצו מייל זה לכל כתובת אפשרית בארץ ובעולם, לקיום הפגנות תמיכה נוספות במרכזים שונים.

2. הגיעו בהמוניכם - כשאתם מצויידים היטב להתמודדות עם מזג האוויר החם.

3. הכינו שלטים, שחלקם יתלו ויקבלו את פני השבים לבסיס ביום א'.

4. עניינו את התקשורת על כל פניה ורבדיה בארץ ובעולם.

5. צפו בבקשה בוידיאו המצורף, והפיצו אף אותו.

6. אנא עקבו אחר הוראות ההגעה המדוייקות בכל האינטרנט ובתקשורת הכתובה.

7. עד אז - הדפיסו בבקשה הודעות תמיכה בלוחמים ותלו אותם על כל לוחות המודעות בארץ. איש איש ונוסחו הוא.

להתראות שם!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה יהיה ? מישהו ישים לזה סוף?:roll:

הפרובוקציה הבאה: שיירת כלי רכב מטורקיה בדרך לרמת הגולן

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000564136

אם סוריה וטורקיה מאשרים את הצעד הנ"ל זה חרחור מלחמה בכל המשמעויות שבדבר.

מה הם חושבים לעצמם? שהם חוצים גבולות ויכולים לעשות מה שבראש שלהם?

אני מאוד מקווה שהפנאט הטורקי יחשוב פעמיים לפני שיאשר כזה מהלך.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אף אחד לא יכניס אותם ארצה. אם הם ירצו להיכנס עם הסחורה - הם יצטרכו לעבור ביקורת וחיפוש מאוד רציני על ידי המדינה שלנו ואז באופן מאורגן ומרוכז בפיקוח של המדינה שלנו תועבר הסחורה לעזה. אני בספק שיתנו להם להיכנס לעזה. וגם אם כן, זה יהיה תחת תנאים ממש נוקשים.

פורסם
מה יהיה ? מישהו ישים לזה סוף?:roll:

הפרובוקציה הבאה: שיירת כלי רכב מטורקיה בדרך לרמת הגולן

אני בספק.

ישנו הבדל עצום בין משלוח ספינות לפרוץ את המצור על עזה, שמשם מדינת ישראל נסוגה (מה שהופך את עזה ליישות בפני עצמה), לבין פריצת גבול בין לאומי מוכר שבו רק אש חיה מדברת.

פורסם

אני מוכן להתערב איתך שגם מאירוע על גבולות תיקניים של ישראל הם יעשו מטעמים בשם, "ירו בנו", "ברחנו כל עוד נפשנו בנו", "בסה"כ רצינו למסור ד"ש לאחינו בגליל והותקפנו עם הידיים למעלה" ועם כל זה שהם נמצאים בשטח של ישראל האו"ם וכל השאר הצבועים יעשו אוי ואבוי אחד גדול תקשורתי. ניסיונם לערער את ביטחונם של תושבי ישראל ואת ריבונתה של המדינה היא ללא ספק מטרה נעלה בשבילם.. זה מתחיל מהתפרצות ימית ויגיע גם ליום שבו הם יזלזלו בהכרה של הגולן בתור שטח של ישראל.

דה-לגיטימציה כבר אמרנו ?

Night Driver כתב:

פורסם

נזכרתי במהלך קריאה של כתבה בוואלה שדנו מספר פעמים כאן בשרשור מדוע לא חיבלו באונייה טרם יציאתה או אפילו בדרכה לעזה, אז הנה התשובה ע"פ אתר "וואלה":

"על השאלה שהעלו חברי כנסת מדוע לא חיבלו בספינה הטורקית "מרמרה", השיב תורג'מן כי הסיבה לכך היא שהספינה כבדה, חזקה ומהירה מדי. תורג'מן הסביר כי גרירתה היתה עשויה להימשך מספר ימים, והדבר היה יוצר חשש למשבר הומניטרי בספינה.

הוא הוסיף כי אילו היה מבצע את משימה הימית כוח פחות מיומן, היו יותר הרוגים."

כנראה שזה על קצה המזלג והיו עוד שיקולים דומים שאנחנו לא יכולים לחשוב עליהם.

היום הייתי בהפגנה מול שגרירות טורקיה. מראות הדגלים הרבים מנופפים והאיחוד הישראלי עשה לי את המשך היום.

פורסם

פשוט קטע גדול. כל הכבוד למגיש, אם העולם יראה את זה אני בטוח שחלק מהם ישנו את דעתם עלינו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תורג'מן הסביר כי גרירתה היתה עשויה להימשך מספר ימים, והדבר היה יוצר חשש למשבר הומניטרי בספינה.

משהו כאן לא מסתדר לי: אנשי המשט הרי טענו שהם מביאים מוצרים הומניטריים לעזה, לא?

אם כך, איזה משבר בדיוק היה נגרם אם הם היו תקועים בלב ים? הרי יש להם את כל האספקה שהם רק יכלו לחלום עליה.

מה, לא? :roll:

בעסה שלא ידעתי שגם אתה שם. חיפשתי מישהו שיבוא איתי להפגנה הזאת, ובאורח פלא פתאום אף אחד לא היה זמין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תיק דבקה (אתר מחתרתי/ חתרני שלעיתים נשמע הזוי אבל בסה"כ די אמין) טוען שהרייצל קורי שינתה נתיב לטורקיה, ככל הנראה בכדי להעמיס טרוריסטים ולחבור לצי הטורקי שילווה אותה לאזור.

רק זה מה שחסר לנו פה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תיק דבקה (אתר מחתרתי/ חתרני שלעיתים נשמע הזוי אבל בסה"כ די אמין) טוען שהרייצל קורי שינתה נתיב לטורקיה, ככל הנראה בכדי להעמיס טרוריסטים ולחבור לצי הטורקי שילווה אותה לאזור.

רק זה מה שחסר לנו פה! :shock:

זה בחיים לא יקרה...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...