Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אפשרי מה שאמרת, אני לא רואה איזה משהו חשוב שבלעדיו אי אפשר ברשימה הזאת

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה מה שמבדיל אותנו מהמוסלמים.

בעוד שהם מתאחדים ומתאגדים לקבוצה מאוחדת שנשמעת היטב בכל העולם, אנחנו במצבים הקשים מגלים שיש לנו בוגדים בבית ומאבדים את כוחנו.

איך רשמו בטוקבקים בכתבות האלה:

עיתונאים ואנשי תקשורת ישראלים עויינים תמורת גלעד שליט!!

פורסם
"הקריבה את חייה למען הבני אדם בעזה".

זה כבר הצחיק אותי.

אל תהפך לאדם אטום וחסר רגשות!

אף אדם בעולם, לא משנה מה עמדתו הפוליטית, לא צריך להדרס מתחת לשרשראות של D9.

לא הייתי מאחל את זה לשונאים שלי, בטח ובטח כאשר מדובר בנערה אמריקאית שכל מה שעשתה היה הפגנה פסיבית לחלוטין.

אולי זה מה שמבדיל אותנו מהמוסלמים.

בעוד שהם מתאחדים ומתאגדים לקבוצה מאוחדת שנשמעת היטב בכל העולם, אנחנו במצבים הקשים מגלים שיש לנו בוגדים בבית ומאבדים את כוחנו.

המוסלמים מתאגדים ומאחדים?

אני מבין שבכל השנים שאתה חי בישראל, לא שמעת את הביטוי משת"פ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אל תהפך לאדם אטום וחסר רגשות!

אף אדם בעולם, לא משנה מה עמדתו הפוליטית, לא צריך להדרס מתחת לשרשראות של D9.

לא הייתי מאחל את זה לשונאים שלי, בטח ובטח כאשר מדובר בנערה אמריקאית שכל מה שעשתה היה הפגנה פסיבית לחלוטין.

משת"פ הוא אדם בודד, שיצא מן הכלל ועשה משהו שמוגדר כמשהו שאסור לעשות.

זה ערבי בודד, שמכר את עצמו למדינת ישראל בין בגלל איומים ובין אם בגלל כסף, ומשתף איתנו פעולה.

אך זה יוצא דופן, ואם הם יגלו שמישהו משת"פ הם יערפו לו את הראש.

הלך הרוח הכללי בחברה שלהם הוא אחיד, אנחנו נגד ישראל, אז כולם נגד ישראל.

נראה לי שישראל זו המדינה היחידה בעולם שיש בתוך ההנהגה שלה ובתוך העם כל כך הרבה זרמים, (שמקבלים ביטוי בצורה כזו קיצונית, תמיד יש חברי כנסת עם נטיות ימניות או שמאלניות, אבל כאן זה נראה כאילו או שיש ימנים קיצוניים, או שמאלנים קיצוניים, או ערבים עם דעה משלהם, הכל קוטבי כזה)

אתה רואה חברי כנסת יהודים עם השקפות ימניות, חברי כנסת עם השקפות שמאלניות, חברי כנסת ערבים שבכלל נגד המדינה - אבל בעיני מישהו מבחוץ, הם כולם חברי כנסת שמייצגים את ישראל, אין ביניהם שום הבדל.

ובעיני הציבור האמריקאי או הגרמני, חנין זועבי מייצגת את ישראל בדיוק באותה מידה שמייצג את ישראל ברוך מרזל (בכוונה לקחתי דוגמה ימנית קיצונית) - הם לא מבינים שהסיבה היחידה שז**ה כזו נמצאת בכנסת היא שהערבים מנסים לעשות לנו השתלטות עויינת מבפנים, והמדינה הזו ברוב טיפשותה נותנת להם תעודות זהות כחולות בלי הבחנה, כשבתוכם גם כאלו שרוצים לקום נגדנו.

אז בלגיטימציה מלאה שלנו, הם מקבלים במה לייצג אותנו בעולם, ומשפיעים על כנסת ישראל מבפנים, למרות שהם בכלל נגד קיום מדינת ישראל. אני בטוח שלחנין זועבי היה הרבה יותר נחמד אם המדינה הייתה נקראת פלשתין.

אז יוצא מצב שיש כנסת אחת, עם 120 חברים, ואין לאותה כנסת קול ועמדה משותפת. כל כמה חברי כנסת נוקטים עמדה משלהם.

יש כאלה שאומרים שעצירת המשט התבקשה מכורח המציאות והיינו חייבים לתקוף - דהיינו ימנים פחות או יותר.

יש כאלה, שאומרים שעצירת המשט הייתה מיותרת, שלא לדבר על תקיפת האניות - דהיינו שמאלנים פחות או יותר.

ויש כאלה שאומרים שאנחנו רוצחים, דהיינו חברי כנסת ערבים שאני לא רוצה להגיד בכלל מה אני חושב עליהם ומה הייתי רוצה שיקרה להם, לנוכח העובדה שהם עוכרי ישראל ומתנגדים לקיומנו (הם לא אומרים זאת במפורש אבל בכל הזדמנות קוראים לנו מדינה של רוצחים, מדינת אפרטהיד וכל מיני כאלה, שילכו להיות חברי כנסת בעזה או בלבנון אם לא מתאים להם, נראה איזה רכב שרד יהיה להם ואיזה משכורת הם יקבלו).

וכל אחד מאותם זרמים, נחשב בפני העולם כנציג לכל דבר של ישראל.

אז איך זה נראה בעיני העולם? כאילו ישראל לא מצליחה להחליט מה היא רוצה מעצמה.

כי חנין זועבי מתראיינת לרשת כזו או אחרת, ומייצגת את ישראל בעיני העולם.

וחבר כנסת שמאלני מתראיין, ומייצג עמדה כזו.

וחבר כנסת ימני מתראיין, ומציג עמדה כזו.

ודובר צה"ל, משחרר הסברה בהלך רוח כזה.

אז יוצא שכל אחד אומר מה שבא לו, ואין לישראל עמדה מגובשת באמת,

ואף אחד לא מבין בסופו של דבר מה אנחנו רוצים להגיד ולמה עשינו את זה - אז אין פלא שאנחנו לא מצליחים להטות את דעת הקהל לטובתנו.

כשהערבים מצד שני, מציגים כלפי חוץ חזית מאוחדת, ומציגים את העמדה שלהם כעמדה נחרצת וסופית שמייצגת את כלל הערבים באותה מדינה שמדברים עליה, הפעם טורקיה לצורך העניין.

אז אין פלא שהם מצליחים לקנות את דעת הקהל, הרבה יותר קל להאמין למישהו שנראה בטוח בעצמו מאשר למישהו שנראה על פני השטח כאילו אין לו מושג מה הוא רוצה, לא מעצמו ולא מאיתנו - אז עוד יותר קשה להאמין למדינה שכל איזה ח"כ פלצן פתאום ממנה את עצמו לדובר ישראל ומשחרר נאומים שמשפיעים על דעת העולם כלפינו, וכל אחד מאותם ח"כים נוקט בעמדה אחרת.

צריך שיהיה דובר אחד נבחר, שייצג את מדינת ישראל ויציג את עמדתה בפני העולם. וזהו. חוץ ממנו אף אחד לא מקבל זכות לייצג כלפי חוץ. יש לך משהו להגיד? תגיד את זה בתוך כותלי הכנסת ולא בראיון ל CNN או ל FOX.

ראיתם מישהו מייצג את טורקיה חוץ מארדואן? או מישהו שנוקט עמדה שונה משלו?

ואצלינו בינתיים הגננת הראשית לישראל ביבי נתניהו יצאה לטייל בעולם והשאירה את הגנון לעשות ככל העולה על רוחו.

אז אפילו רה"מ לא היה כדי לייצג את העמדה שלנו, הוא היה בחו"ל, וחזר לישראל תוך שהוא מבטל פגישה עם אובאמה כדי להבין בדיעבד מה קורה פה, מכנס את הממשלה לדיון והבהרת המצב, ממש חכמה גדולה.

נראה לי שזאת הייתה כוונתו בכל מקרה, ואם כן אני מסכים איתה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא אמרתי שהיא הייתה צריכה להדרס, אבל הם קצת הגזימו.

קראתי עליה קצת מעבר למה שידעתי, וכבר לא כלכך אכפת לי מזה שהיא נדרסה.

אולי הם ילמדו מזה ויפסיקו לדחוף את האף שלהם לעניינים של אחרים.

פורסם
שכחת קפה טורקי :)

צודק

1+ לא לנצח במרס טורקי

:-)

אכן.

הטורקים ממש נכנסו לנו לחיים מבלי שהרגשנו.

נו, לפחות אני יכול להגיד שמעולם לא הייתי בטורקיה !

אה ! ואני לא שותה קפה.

פורסם

אני מתפלא עליך,

מעבר למה ש-blavia רשם, אתה באמת משווה משת"פ של אחד לכמה מילארדים אל מול המוטו המשותף שמוביל את כל הזרם המוסלמי בעולם?

פורסם

אתם אולי לא מודעים לזה אבל המגזר העסקי מחפש תחליפים לטורקיה.אניי במגעים עם חברות יווניות וקפריסאיות במטרה למצוא תחליף לספק הטורקי שלי (לא בגללו אלא בגלל שאני לא יודע אם ומתי האספקה תיתקל בקשיים בגלל החלטות של פוליטיקאים משני הצדדים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה הזמן שלנו לתרום את התרומה הקטנה שלנו.

לא לנפוש שם, לא לקנות תוצרת טורקיה ושלא יעשו לנו טובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בדקתי מה יש לי בבית מכל הרשימה הזו ומצאתי ג'ל גילוח Crema ושמפו Dove.

והם אכן מיוצרים בטורקיה. כל הכבוד למי שהרכיב את הרשימה, אני מתכוון להפיץ אותה כמה שאפשר, מקווה שכולם יעשו כמוני.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...