Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על הרעיון ההשקעה והביצוע .

לא שיעזור הרבה כרגע , אבל לפחות מאמצים קצת את הראש ונותנים פייט יפה חזרה .

אולי בעזרת השימוש בכלי התקשורת בדרך לא רגילה ומיוחדת, נצליח לגרום לאנשים בעולם לחשוב .

כי הרי החמאס והמוסלמים הקיצוניים בשיתוף איראן ואל קאעידה , מתדפקים כבר על דלתות שאר הדמוקרטיות המערביות.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום ב"הארץ":

"כישלון בלב ים

המשט לעזה', מי מסתתר מאחורי גבם הרחב של לוחמי השייטת?

...

בימים האחרונים דיברתי גם עם כמה וכמה קצינים, בכירים יותר ופחות, בקבע ובמילואים. כולם אנשים בעלי ניסיון. הקונסנזוס ביניהם היה מלא: שבחים רבים ללוחמים, ביקורת קטלנית על התנהלות המבצע. בצבא, ובשייטת עצמה, יודעים שהתכנון המבצעי היה לקוי; שהמודיעין החמיץ פרטים חשובים (באמ"ן עלולה בשל כך להתחולל טלטלה פנימית לא קטנה); ששיתוף הפעולה בין זרועות המודיעין השונות היה קלוש; שלא היה צריך להיווצר מצב שיאפשר חטיפת שלושה לוחמים לאולם הנוסעים. "

מפקד חיל הים \ מפקד השייטת יצרו את הכשלון הזה, שרק בזכות לוחמי השייטת האמיצים לא נגרם אסון גדול ( קרבנות שלנו).

אם הם ישארו בתפקידיהם, מה יקרה במבצע הבא?

יהודה

פורסם

יהודה, עוד פעם הש.ג. אשם?

מפקד השייטת איננו אשם, הוא אחראי לאימון הלוחמים ולהוצאתם למשימות.

המשימות נקבעות בידי הדרג המדיני או מח"י.

מח"י הוא הגורם הזוטר ביותר אליו ניתן לגלגל אחריות בשל העובדה שמודיעין חיל הים כפוף אליו והוא היה אמור להתריע על שיטת פעולה שאיננה מתאימה להרכב הנוסעים שעל הסיפון.

אינני מסוגל להעריך מה הערך המוסף שתרם הרמטכ"ל לפעולה, אבל איך שהוא נראה לי שזו פעולה ש"עברה על ידו" ושמח"י עבד ישירות מול שר הביטחון.

כך אנחנו נשארים עם אדון ברק, שעל סגולותיו כבר כתבתי לא מעט בשרשור הזה ואין טעם לחזור על כך.

מעניין ש"אבו נפחא" הזה נעלם לחלוטין ממסכי הראדר והוא ירד למחתרת על יעבור זעם, בבחינת לא רואים לא שומעים - אולי ישכחו.

אז זהו שלא, זה עוד מחדל מבית היוצר של "אהוד ברח" ושום ספין לא ישנה זאת.

פורסם

שלום לכלום:

פורסם הבוקר בYNET: תמונות בעיתון טורקי: אנשי שייטת מוכים ומדממים

אין לי יכולת לתאר את כמה שהם מרגיזים אותי, כמה שהם יורדים לשפל האנושות והמדרגה, ולכן אני שמח שעכשיו הם מראים את פרצופם האמיתי.

אני אשמח אם תביעו דעה, אבל לפי חוקי הפורום כלומר:

בלי פוליטיקה

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא מבין מה מניע אותם לפרסם תמונות שמוכיחות בבירור שמדובר במחבלים חמושים?!

הם לא חושבים שזה ישמש כנגדם?

ולמה צה"ל בעצמו לא השתמש בתמונות האלו אם היו ברשותו?

פורסם

אם צה"ל היה עושה את זה, זה השפלה ללוחמים באיזשהו מקום.

אם הם מתפארים בהתנהגות הברברית שלהם, זה משפיל אותם.

שוב, אני לא אתפלא אם תמונות אלו הושארו בכוונה על הכרטיס זיכרון.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

התורכים ירו לעצמם ברגל עם התמונות האלו. מה הם יטענו להגנתם הפעם ? שזו "הגנה עצמית" ? הרי מה שרואים בתמונות זה בפירוש לא הגנה עצמית אלא התנהגות ברברית של "פעילי שלום תמימים".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מסוגל לחשוב על שני מסלולים שונים:

- התמונות הושארו בטעות על כרטיס הזכרון, פורסמו בידי הטורקים מבלי לחשוב על זה עד הסוף ומדובר בגול עצמי שהטורקים תקעו לעצמם (כי עכשיו כל העולם רואה איזה "אנשים טובים" היו על האוניה).

- ישראל העבירה את התמונות לגורמים טורקים שמפרסמים אותם מסיבות שונות כמו: שיקום הכבוד הלאומי שהוא עניין חשוב שם וכששיראו שהירי היה מוצדק הרוחות ירגעו, ניטרול ארדואן בידי גורמי אופוזיציה שכן התמונות מוציאות את הרוח ממפרשי המתלהמים.

כך או כך, התמונות עושות לטורקים שירות רע מאוד.

פורסם
אם צה"ל היה עושה את זה, זה השפלה ללוחמים באיזשהו מקום.

אני פחות רואה את זה כהשפלה.

ההיפך- זה מראה את הגדולה של אנשי השייטת שהיו מאופקים וסלחנים כלפי אנשים שביצעו בהם לינץ'!

אותו חייל שנראה בתמונות מוכה ומשופל צריך לדעת שהתמונות האלה רק מראות כמה הערכה יש כלפיו וכמה הוא מובדל מכל אותם אנשים שקוראים לעצמם בני אדם אנושיים.

הוא מעצב את פניה של מדינת ישראל.

המנצחים הגדולים במשט הזה הם הלוחמים וביטחון המדינה שמגיע בזכותם.

להצדיע לחיילי השייטת, גאוות ישראל וצה"ל.

פורסם

http://www.cnnturk.com/2010/dunya/06/06/israilin.sildigi.fotograflar.aglayan.komando/579048.0/index.html

אותי מעניין איך הלוחמים הגיעו למצב שהפשיטו אותם מציודם ופרקו אותם מנשקם החי (!).

יש הסבר לתמונה מספר 3?

או שפשוט נהלי פתיחה באש היו כ"כ נוקשים שהלוחמים שלנו הגיעו למצב כזה מבלי לפתוח באש?

לפי התמונות אני מעריך שאם נהלי הפתיחה היו באמת "סכנת חיים = ירי על מנת" היו יותר מתשעה הרוגים ופציעות מינוריות לחיילינו.

עצוב לי ששלחו את הלוחמים ללינץ' שכזה.

• תוכן חדש...