Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וסתם לשאלתך, יהודי כשר, שרתתי 4.5 שנים בצוללות וכל החצי שנה הראשונה הייתה בקסבה בשכם בפרוץ האינטיפאדה הראשונה.

ואחר כך לא מבינים למה הם שונאים אותנו.

למה חוסר המידתיות הזה? נראה לך הגיוני להעביר צוללת בסמטאות הצרות של הקסבה עם כל הנזק ההיקפי שזה גורם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשקוש שמעיד על בורות מוחלטת.

אנחנו שטים בביוב מתחת לקסבה ורק מרימים מידי פעם שנורקל מפתח ביוב מזדמן או מהאסלה של יאסר אבו דרבו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפשר להמשיך להתקשקש על זה עד מחר.

בכל העולם אנשים מתים, יש טרגיות נוראיות, נעשים פשעי מלחמה וזה לא מזיז לאף אחד את קצה הז'.

אז למה דווקא כאן זה כן מעניין? מכמה סיבות:

- הערבים הבינו שכדי לשמור על יציבות השלטון תמיד כדאי שיש אויב חיצוני אמיתי או מדומה, זה טוב זה מלכד את העם סביב אויב משותף וזה מוציא לאנשים מהראש הרבה שטויות של החלפת שלטון.

ישראל ממלאת יופי את התפקיד שלה, הצרוף של בני עמנו (הפלסטינים) שנאנקים תחת עול הכיבוש + מלחמת קודש (מי אמר גיהאד ולא קיבל) + המונים פרימיטיביים ונבערים - נותן מתכון מנצח.

- הערבים זכו בלוטו, הזהב השחור ממלא את קופותיהם בדולרים מיותרים שתמיד ימצאו מה לעשות בהם כדי להכפיש את ישראל:

כאן שיחוד אנשי תקשורת, שם קניית שכירי חרב שיעשו פרובוקציות, שם הפעלת רשת תקשורת עצמאית (אל ג'זירה), שאמשיך או שהנקודה ברורה? זה ימשך כך עד שישראל לא תתחיל לשפוך גם היא כסף על מסעות פרסום שינגנו על הפחדים הגרועים ביותר של האירופאים (למשל השתלטות האסלאם על היבשת).

- תוסיפו על זה את תלות העולם בנפט וגם את הקולות הכמעט אוטומטיים שיש למדינות המוסלמיות באו"מ ותבינו הכל.

לדעתי, בהתחשב בכל הנקודות האלה, פלא שהמפעל הציוני עדיין קיים - נראה שגם אנחנו פחות פראיירים ממה שנדמה.

פורסם

בקיצור אתם מנצלים את זה שהם לא יודעים לשחות. ממש בוגר לנצל מומים של אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה רע בשביט,

למה פרש שניסה לפזר הפגנה אלימה ולא חוקית בעמונה ופגע (רק פגע, הבן אדם חי) באזרח ישראלי הועמד לדין?

הרי מי ששוחה עם רוטויילרים...?

שביט מספיק, לא צריך את כל המה רע ב.

זוכר את השוטר ההוא שירה בגנב רכבים ערבי?

זוכר את ההוא שפרצו לו לבית, הוא ירה לפורץ 2 כדורים וצבע את הקיר בבית שלו באדום-מוח-מדמם של הפורץ, נתבע והורשע?

זוכר את שי דרומי? שירה 0.22 למוח של פורץ ורק בנס לא נכלא להמשך חייו?

אני יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות לא הוגנות מהחיים בארץ הזו.

אגב, שים לב שב2 מתוך 3 מקרים היו מעורבים ערבים/בדואים. וזו לא הכפשה זו המציאות.

סיפור לשעת ערביים - " למה שוקולד , למה לא "

יש לי שכן , בחלקה בצמודה אליי , יש חלוקה ברורה בין החלקה שלי לשלו .

השכן הנ"ל בן בליעל הוא פולש לי לגינה, וכאשר אני מגרש אותו הוא זורק אבנים ושובר לי חלונות בבית , עד כדי סיכון חיים לפעמים של יושבי הבית -

לטענתו החלקה שלי גם שלו , לאחרונה בית המשפט פסק כי לא כך הדבר, וסימן בברור את החלקות , עליו זה לא מקובל .

מאחר ואין אצלנו משטרה עירונית עדיין , החלטתי להקים גדר די גבוהה בינו וביני , להגנה וחציצה בין החלקות .

התמזל מזלי , והחלקה שלי לכיוון הכביש הראשי , ושל השכן היא חלקה פנימית אשר הגישה אליה מהכביש הפנימי המחייב סיבוב .

בעבר כאשר לא היה עימות ביננו , אפשרתי מעבר במקרים מסויימים לחלקתו , דרך חלקתי - כעת עקב הבעיות והסיכונים שהוא גורם , אני לא מאשר .

לפיכך הוא בא אלי בדרישה לאפשר לו מעבר דרך החלקה שלי , הסכמתי בתנאי שיפסיק לתקוף את חלקתי , ויהיה שכן טוב .

הוא מסרב , אבל רוצה מעבר חופשי .

כעת הוא פרסם מודעה בעיתון בית הספר. וטען בהודעה כי עקב כך שהסיבוב גדול להגיע לביתו , הוא לא יכול לארגן מסיבת יום הולדת

לילדיו - מאחר וכאשר הוא מזמין שוקולד למסיבה , השוקולד נמס בדרך :wink:

ילדיי באו אליי בדמעות וביקשו שאתיר מעבר לשוקולד , כי זה מקרה חרום , אני התבצרתי בעמדתי , השכן הנ"ל מסכן את חיי וחייכם הוא לא יקבל ממני כל עזרה .

בין אם זה שוקולד או דבר אחר .

אני מסכים לעזור רק בנושאים הומניים רפואה אוכל מים , לא אתן לנבל הנ"ל , איכות חיים , ואקבל פגיעות בראש .

מאחר ואני לא בטוח בדרך פעולתי ( בעצם אני חושב שאני צודק ) החלטתי לפנות לפורום להיתייעצות , אז אנה תשובתכם .

תודה - אייל .

נ.ב. יש לי גם נמלים מעצבנות - בסיפור הבא .

שיפתח מנהרות.

אוי סליחה אתה בטח מדבר על שכן אמיתי שלך.

אז פשוט תרים מסוק צעצוע לאוויר ותוריד את אשתו בשלב ראשון ואת הילדים שלו אחד אחרי השני.

נראה אותם עכשיו מבקשים שוקולד.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שיפתח מנהרות.

אוי סליחה אתה בטח מדבר על שכן אמיתי שלך.

אז פשוט תרים מסוק צעצוע לאוויר ותוריד את אשתו בשלב ראשון ואת הילדים שלו אחד אחרי השני.

נראה אותם עכשיו מבקשים שוקולד.

אז אני אתייעץ איך להכניס צוללת למנהרות , יש כאן קצת ידע לא לזלזל :wink: ( מורחים על הצוללת קרם והיא עוברת )

וישר יריות ישר אלימות , לא נאה - יש שם ילדים קטנים ( אה גם אצלי יש , אבל שמתם לב שזה לא מעניין אותכם )

לא קבלתי תשובה אחת הפונה לשכן , ומתייחסת לסבל שלי - הרי יש דרך מסביב , למה הוא לא עובר בה .

בהזדמנות צריך לבצע ניסוי קטן ( אני מזהיר מראש - הוא קצת מסריח , אבל אורגני ,כאילו ירוק וזה די הולך היום הטרנד הזה )

לכל התומכים בפתיחת המעבר ביני לשכן לאפשר לו מעבר לשוקולד - על אף כי הוא ממשיך לסכן את חיי וחיי בני ביתי .

אתם מזכירים את הבדיחה של שיא החוצפה .

לחרבן בפתח דלת הכניסה של השכן - ואח"כ לצלצל בדלת ולבקש נייר טואלט -

אז אני אשלח מספר אנשים נחמדים , אשר יגיעו לפתח ביתכם , כל יום , ויחרבנו בדלת הראשית - ואח"כ יצלצלו בדלת ויבקשו נייר טואלט לנגב .

נראה אותבם אוהבי האדם ומביני צרכי העולם , מתמודדים עם המצב הנעים הנ"ל .

ולא - לא יעזור אם תבנו בית שימוש בכניסה , הם עדיין יחרבנו בכניסה וגם יאשימו אותכם בשימוש באמצעים כימיים נגדם :idea: ( בית שימוש כימי כאילו - גם אם הוא רגיל )

גם לא יעזור אם תבנו להם בית מרחץ - הם יוציאו הנחיה כי הם צריכים את המרחב והאויר הפתוח בדיוק מול הדלת שלכם - שם זה עושה להם יציאות יותר טובות .

אחרי שנה ( לי השכן מציק יותר מ 10 שנים ללא הפסקה ) אם תחזיקו מעמד , ותגישו נייר לנגב, איכותי ובזמן .

גם אני אתן לשכן שוקולד .

אתם רואים אני לא רע מיסודי - אני פשוט לומד , מה שתעשו לאנשים המחרבנים בפתח ביתכם - אני אלמד ואעשה עם השכן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, אין בעייה אם תסגור את הגדר שלך עם השכן ולא תיתן לו לעבור אבל אתה לא יכול גם לסגור לו את הגדר לרחוב ולשכן בצד השני.

אין בעייה לסגור את הגבול הרמטית אבל לפתוח את שאר הגבולות לעולם (מה שלדעתי גם צריך לעשות. שהעולם יביא להם מים, חשמל ודלק).

פורסם

שי , אתה הורס לי את הסיפורים בשאלות ,אשר התשובות להם ידועות ומפורסמות ברבים - צריך ללמוד את המצב לפני שמקבלים החלטות

יש לשכן בן דוד בחלקה צמודה לשלו ולשלי - הוא מסוכסך גם איתו ( משפחת אל מצרי ) אולי אתה מכיר אותם די ידועים בסביבה ,

מובארך אל אלי יאצפאן משלהם .

אז לפני שהשכן רצח את אחיו שהיה גר איתו באותה חלקה ( משפחת אל פתחי - גם היא די ידועה , היה להם בדרן ידוע שוקינג יאסר )

עד אז - המעבר דרך משפחת אל מצרי היה פתוח , אחרי הרצח , משפחת אל מצרי התעצבנה - וביקשה לבצע סולחה

בין משפחת אל פתחי - לשכן משפחת חמאסי .

השכן , משפחת חמאסי - מסרב לסולחה ולישור ההידורים - לכן משפחת אל מצרי סגרה את המעבר שלו אליה - זה הסיפור .

הם גילו כי משפחת אל חמאסי - מעבירה דרכם אמצעי לחימה ומנסה להתסיס בשטחה + קשרים עם משפחות פשע מהאזור

משפחת אל איראני , ומשפחת חיזבאלי - גם די ידועות במרחב , אשר פוגעות במרחב של משפחת אל מצרי .

אני סגרתי את המעבר כי הוא מסכן את חיי וחיי בני ביתי - זה הגיוני לא

ומשפחת אל מצרי סגרה את המעבר דרכם , כי היא כועסת עליו על רצח אחיו ממשפחת אל פתחי .

מבחינתי - משפחת אל מצרי כועסת , ואני , אני נפגע , אני נפצע אני בסיכון חיים - למה אני צריך לתת מעבר לשוקולד .

ושוב - זה סתם היסטוריה ומציאות לא מעניינת - אם אפשר לחזור לסיפור הריחני בתשובה הקודמת - ולתת תשובה - הייתם נותנים נייר טואלט או לא .

מה שתעשו לאנשים המחרבנים בפתח ביתכם ומבקשים נייר טואלט ושוקולד - אני אלמד ואעשה עם השכן .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני בכלל הייתי סוגר את השער של החצר ודואג שהשירותים הציבוריים בסוף הרחוב יהיו פתוחים וככה אף אחד לא היה מחרבן לי ליד הדלת.

ואם בכל זאת חירבן אני אתן נייר כדי שלא ינגב בידית של הדלת.

פורסם

אייל , לא מדוייק - המצרים אמורים לפקח על המעברים , פנימה והחוצה , לפי הסכמים בין לאומיים בין מדינות .

המצרים לא מאפשרים מעבר כלי נשק - כמו כל מדינה אשר מפחדת כי יש אפשרות שיופעלו נגדה .

גם כאשר המעברים היו פתוחים לא הועבר נשק דרכם , הנשק הוברח דרך המינהרות .

המעברים סגורים לפי רצון מצריים ונפתחים לפי רצונה - היום , הם פתוחים לשבוע ..

מחר ( בעוד שבוע ) - ירצו המצרים יפתחו לא ירצו יסגרו .

הם משחקים בפתיחה ובסגירת המעברים , עקב בעיות בינם לבין הנהגת החמאס .

אין לישראל כל תוקף החלטה בנושא - למעט תיאום , או מסירת מחאה במידה ומתגלה כי הבדיקות חפיפניקיות :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שי, אתה חי בסרט. פתיחת הגבול למצריים תאפשר כניסת נשק ואנשי טרור.

והסגר עוצר את זה?

נשק מוברח היום בלי בעייה והסגר פוגע רק במי שרוצה להביא דברים נורמטיביים. חוץ מזה הרבה יותר קל לפגוע בצבא חמוש מאשר במליציות. זה מה שעזר לנו במכה הראשונה בעופרת יצוקה.

פורסם

1. די! עייפתם אותי עם הדימויים הדבילים האלה, אי אפשר לדבר דוגרי על העניין בלי החלקה של משפחת אל זבי ומשפחת אל תוחאעס?

2. שימו לב שאתם עושים בדיוק את מה שאני מדבר עליו!

אתם נלחמים על כבוד האגו הפגוע שלכם ("למה מה קרה שאני אתן שוקולד למי שמחרבן לי בפתח הדלת") בזמן שאתם לא קולטים שכל העולם בזום עליכם ועל כמה שאתם אכזריים וחסרי לב ו "חייבים לעשות משהוא למען המסכנים האלה בעזה שהשכנים הצוררים שלהם אפילו שוקולד לא מוכנים להעביר להם".

חצי מהצרות שלנו עם עמי העולם היא על נסיון לשקם את האגו העלוב שלכם ע"י התעללות חסרת כל בסיס בטחוני!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...