Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל לא שמאל קיצוני, אני ימין מתלהם שמוחה על זה שהקלו את הסגר ומהיום מותר להכניס לעזה ממתקים ומשקאות קלים.

מה, הם לא יודעים במשרד הבטחון שאם נכניס להם מנטוס וקוקה קולה מחר שדרות תהיה מופצצת בעשרות בקבוקי קולה? :loco:

אז אני יודע, אתם תגידו "החארות האלה מחזיקים את גלעד שליט ואף אחד לא מבקר אותו, למה שנאפשר להם להעביר ממתקים לילדים? למה שיהיה להם מתוק בפה?" אבל כל הזמן מתלוננים על ההסברה הישראלית, אתם יודעים איזה חומר נפץ אנחנו מוסרים במתנה להסברה/ תעמולה הפלסטינית כשאנחנו לא מאפשרים להעביר להם ממתקים?

הדובר הכי רהוט בעולם יאבד את כל הקרדיט של הקהל כשבשאלות הקהל יגידו לו "חומרי נפץ, סבבה. בטון, סבבה. אבל למה לעזאזל יש סגר על שוקולד???"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור לשעת ערביים - " למה שוקולד , למה לא "

יש לי שכן , בחלקה בצמודה אליי , יש חלוקה ברורה בין החלקה שלי לשלו .

השכן הנ"ל בן בליעל הוא פולש לי לגינה, וכאשר אני מגרש אותו הוא זורק אבנים ושובר לי חלונות בבית , עד כדי סיכון חיים לפעמים של יושבי הבית -

לטענתו החלקה שלי גם שלו , לאחרונה בית המשפט פסק כי לא כך הדבר, וסימן בברור את החלקות , עליו זה לא מקובל .

מאחר ואין אצלנו משטרה עירונית עדיין , החלטתי להקים גדר די גבוהה בינו וביני , להגנה וחציצה בין החלקות .

התמזל מזלי , והחלקה שלי לכיוון הכביש הראשי , ושל השכן היא חלקה פנימית אשר הגישה אליה מהכביש הפנימי המחייב סיבוב .

בעבר כאשר לא היה עימות ביננו , אפשרתי מעבר במקרים מסויימים לחלקתו , דרך חלקתי - כעת עקב הבעיות והסיכונים שהוא גורם , אני לא מאשר .

לפיכך הוא בא אלי בדרישה לאפשר לו מעבר דרך החלקה שלי , הסכמתי בתנאי שיפסיק לתקוף את חלקתי , ויהיה שכן טוב .

הוא מסרב , אבל רוצה מעבר חופשי .

כעת הוא פרסם מודעה בעיתון בית הספר. וטען בהודעה כי עקב כך שהסיבוב גדול להגיע לביתו , הוא לא יכול לארגן מסיבת יום הולדת

לילדיו - מאחר וכאשר הוא מזמין שוקולד למסיבה , השוקולד נמס בדרך :wink:

ילדיי באו אליי בדמעות וביקשו שאתיר מעבר לשוקולד , כי זה מקרה חרום , אני התבצרתי בעמדתי , השכן הנ"ל מסכן את חיי וחייכם הוא לא יקבל ממני כל עזרה .

בין אם זה שוקולד או דבר אחר .

אני מסכים לעזור רק בנושאים הומניים רפואה אוכל מים , לא אתן לנבל הנ"ל , איכות חיים , ואקבל פגיעות בראש .

מאחר ואני לא בטוח בדרך פעולתי ( בעצם אני חושב שאני צודק ) החלטתי לפנות לפורום להיתייעצות , אז אנה תשובתכם .

תודה - אייל .

נ.ב. יש לי גם נמלים מעצבנות - בסיפור הבא .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בסיפור הזה, גיבור הסיפור יוצא גם אידיוט וגם רשע (אני מדבר על גיבור הסיפור ולמרות שכתבת אותו בגוף ראשון, אני לא מתכוון חו"ח אליך אישית), מעניין עכשיו למה בכל העולם מסתכלים עליינו כאידיוטים ורשעים.

יש לנו אידיוט אחד שמושיב שגריר אחר על כסא נמוך ומגחך מול כל התקשורת "תראו איך אני משפיל אותו ומושיב אותו על כסא נמוך" ואידיוט שני שמאושר מזה שהוא מונע מילדי עזה משהוא מתוק.

מאף אחד מהמטומטמים הנ"ל לא תצמח לנו ישועה.

לא רק שלא תצמח ישועה, הם עושים לנו נזק הסברתי מהחמורים ביותר שידענו אי פעם!

פורסם

הנזק התדמיתי הוא אדיר.

כשקראתי, הדבר הראשון שעלה לי, זו תמונה של ילד "מסכן" שעצרו לו את השוקולד.

השוקולד משמש לתעשיית אמצעי הלחימה?

כנראה שלא.

אז למה לעצור שוקולד? כדי להעניש?

אתה חושב שזו החלטה צודקת?

אולי כן אולי לא.

זו החלטה חכמה?

בטוח שלא.

-

פורסם

הבעיה היא שחלק מהעם (עם ייצוג נכבד כאן בפורום) רואים תמונה של ילד פלסטינאי בוכה ומיד מוצאים שזו סיבה לשמחה גדולה.

תכף תראה את הנרטיב הזה צץ ועולה כאן בצורה של "מה אתה מרחם על ילד פלסטיני, תרחם על ילדי שדרות/ גלעד שליט/ שמאלני קיצוני מגעיל/ עוכר ישראל/ בוגד ושאר "ברכות".

עריכה - וכמובן אייל לא מאכזב(הקדים אותי בזמן שכתבתי את התשובה).

פורסם

טוב מה נפלתם על מקרה של מתוקים ושוקולדים?

אתם חושבים שהם לא מוחים ולא בוכים על כך שציוד בטון וברזל אשר נחוצים מאוד לבנייה אינם ניתנים להעברה?

את זה הם לא טוענים לתקשורת ? אז כן ממתקים או לא ממתקים אף אחד לא רואה את המצור על עזה בעין יפה.

אין מה לעשות, כל עוד בעל הבית משוגע ונבחר ע"י הרוב אשר כביכול יושיע אותם וישחרר את "פלסטין הכבושה" שיסבלו בשקט ומצידי שיפתחו עלית תוצרת עזה.

אף אחד כאן לא מתייחס על הדיווחים של מטעני צד שמתפוצצים מדי יום וניסיונות של מחבלים לצאת לפיגועים בשטחי אוכלוסיית ישראל, אבל שוקולד ?! אנחנו עם אכזרי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

עם כל הכבוד לשר ההסברה ולשליטי ישראל.

מה שלא נעשה ייגמר ברע.

יש ציבור פלסטיני סובל ומדוכא,

יש ציבור ישראלי שנרצח בדם קר.

ובין לבין יש קיצונים מכאן ומכאן ששולטים על כל השאר וגורמים לשני הצדדים לספוג אבידות קשות מאוד.

השאלה "מה אתם הייתם עושים" :roll:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

איזה יופי, עוד הפעם עברנו מגאווה להלקאה עצמית.

איך התסריט הזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש.

מלחמת לבנון, עופרת יצוקה, ועכשיו הפרובוקציה מכיוון טורקיה והאיסלם הקיצוני.

בגירה, אני חייב לשאול אותך שאלה וכל איש שמאל קיצוני (אבל הם בסדר כי הם לא קוראים לגירוש פלסטינאם או ההרג שלהם, הם כולה נגד מדינת ישראל כמדינה יהודית ומדינה שנלחמת למען הקיום שלה, אבל זה לא פוגע ברגשות של אף אחד לכן לא צריך לצנזר אותם).

מאיפה אתם כל כך בקיאים בכל מה שקרה ל"חפים מפשע" שנהרגו, ל"פעילי שלום" כמו הטורקים הנחמדים שהגיעו לכאן בשבוע שעבר וריצ'יל קורי הלוחמת למען הצדק.

מה שאני מנסה לומר הוא, שכמעט אף אחד לא יודע מה שקורה באמת בכל תקרית שמפורסמת בתקשורת, במיוחד שכל כתב ומגיש ועורך מנסה להעביר את האג'נדה שלו.

אם אתה רוצה אני יכול לספר לך סיפור אישי על כתבי רוייטרס בעזה והקשר למציאות בשטח.

אני יודע דבר אחד, שמה שראיתי בשירות שלי (לוחם בעזה) זה צבא מוסרי, נקודה.

אני כרגע "התגייסתי" ללוחמה הסברתית ואני קורא ומגיב הרבה בפורומים ברוסית (ובעולם) ומה שאני יכול להגיד לך זה שדבר היחיד "שחסר" לנו זה ביקורת מהבית ומהעם שלנו.

הנה תמונה של "גיבור" של אחד הפורומים.

av-719038.jpg

זאת התשובה לילד שיצא להפגנה עם דגל ישראל בארה"ב והיהודים קראו לו גיבור.

פורסם
בסיפור הזה, גיבור הסיפור יוצא גם אידיוט וגם רשע (אני מדבר על גיבור הסיפור ולמרות שכתבת אותו בגוף ראשון, אני לא מתכוון חו"ח אליך אישית), מעניין עכשיו למה בכל העולם מסתכלים עליינו כאידיוטים ורשעים.

!

הקביעה גם אדיוט וגם רשע במה - לא הבנתי את ההתיחסות של התשובה לסיפור .

במידה ויש פתרון יותר חכם אני אשמח לשמוע .

הסכמתי על אף הנזקים הקודמים לאפשר לו מעבר בתנאי שיפסיק , הוא לא מפסיק , האם בכל זאת לאפשר מעבר כל שהוא :?:

ואולי הוא סתם מעמיד פנים כי השוקולד הוא החשוב ולכן אין מסיבה , ובעצם בכל מצב הוא לא רוצה מסיבה , הוא סתם רוצה להתלכך עליי בפרהסיה .

אני באמת אשמח לשמוע פתרון לסיפור הנ"ל, לא למצב מדיני אחר ,שיאפשר לי חיים שקטים , ולשכן איכות חיים - במידה והוא רוצה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הבעיה היא שחלק מהעם (עם ייצוג נכבד כאן בפורום) רואים תמונה של ילד פלסטינאי בוכה ומיד מוצאים שזו סיבה לשמחה גדולה.

תכף תראה את הנרטיב הזה צץ ועולה כאן בצורה של "מה אתה מרחם על ילד פלסטיני, תרחם על ילדי שדרות/ גלעד שליט/ שמאלני קיצוני מגעיל/ עוכר ישראל/ בוגד ושאר "ברכות".

עריכה - וכמובן אייל לא מאכזב(הקדים אותי בזמן שכתבתי את התשובה).

אתה ממשיך לא לענות בכלל או לענות תשובות מלגלגות ריקות מתוכן (כמנהג השמאל בקודש).

במקום לדבר לעניין ולהסביר מה גורם לך להגיע לדיעות המעוותות האלה ולמה אתה חושב שאתה יודע מה קורה באמת.

אף אחד לא שמח מילד פלסתיני בוכה, אבל משום מה ההלקאה העצמית לוקחת ממך את ההגיון להבין שהפלסיני בוכה בגלל איך שהעם שלו מתנהג ולא כי מתנכלים אליו בכוונה.

שכחת שהחמאס משתמש בילד הפלסתיני הבוכה כמגן אנושי או שולח את הילד הבוכה לאסוף את המשגר של הקסאם על גבי אופניים (ולצערי הטייסים שלנו לא העזו לפגוע בילדים על אופניים שניידו נשק)

תגיד לי בגירה, אתה יהודי ? שירתת בצבא ? (לא שקמיסט, צבא אמיתי) ראית איך הצד השני מתנהג במציאות? הידע שלך מבוסס על משהו?

אני שואל לא כדי לקנטר אותך אלא כדי באמת להבין איך מגיעה תפיסת מציאות כזו מעוותת לאדם כמוך שהוא רחוק מלהיות בור.

שיעור 1:

בוא נתחיל מהבייסיקס ונתקדם קדימה : אין דבר כזה פלסתיני. אין לזה שום אחיזה היסטורית.

ממציאים לך פה עם מול העיניים ואתה וכל העולם קונים את זה. הרי מדובר בכל האספסוף הכי גרוע שאף אחת ממדינות ערב לא רצתה. כל מיני פרימיטיביים שאיישו זמנית את האיזור לפני קום המדינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואללה, אייל, אתה באמת מפליא אותי!

אתה לא מבין שאת אף אחד, כולל אותי, לא מעניין אם לילד הפלסטיני יש שוקולד או לא???:shock:

מה שכן מעניין אותי הוא שבגלל מהלך מטומטם, חסר הגיון, וחסר כל תכלית, חצי מאומות העולם פותחות עלינו עין ומצקצקות בלשון על איזה קלגסים נוראים אנחנו וכמה הפלסטינים מסכנים!

אני, אתה וכל המדינה הזאת מושפעים מהחלטה נקמנית ומטומטמת להטיל סגר על שוקולד.

ראית היום חדשות?

עשרות חברות בכל העולם שסוחרות עם חברות ישראליות מבקשות מהן להוכיח שהן לא מבצעות עסקים עם צה"ל ובמידה וכן, הן יפסיקו כל התקשרות איתן.

הסיבה לכך היא שצה"ל נתפש בעולם כצבא לא הומני וכצבא כובש ומתעלל.

למרות שצה"ל לחלוטין לא כזה, לאף מסביר ישראלי אין מה להגיד מול שאלת השוקולד.

עכשיו אתה מבין למה אני כ"כ מתעצבן מהשוקולד המטומטם הזה?

ואין פה שום הלקאה עצמית, שום שמאלקיצוני ושום בטיח.

וסתם לשאלתך, יהודי כשר, שרתתי 4.5 שנים בצוללות וכל החצי שנה הראשונה הייתה בקסבה בשכם בפרוץ האינטיפאדה הראשונה.

את הדמגוגיה הימנית קיצונית בסגנון "אין כזה עם, פרימיטיבים, אספסוף וכו" אני לא אכבד בתשובה.

פורסם

quote]

הבעיה היא שבצד השני כשרואים ילד ישראלי נהרג,אז זאת סיבה לשמחה גדולה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אז בקיצור , עם הבנת נקרא די פשוטה , אין פתרון - כרגיל , הוא יקבל את כל רצונותיו ואני אקבל בראש בכל מצב !

אחרי כמה מכות בראש , אתם רואים אני מבין , ומה לעשות לא השתכנעתי ,לא נותן .

הסבר פרטני היה קצת עוזר לי להבין במה אני טועה ואיך להתמודד עם המצב .

אבל זה שמכנים אותי בשמות , וחברות אחרות בעלות אינטרס או פחד מהשכן , לא חברות שלי - חבל

אבל אני זה שצמוד אליו בחלקה , והיפה בדבר , מגיעים אלי אורחים מרחבי העולם , חלקם תיירים שמבקרים בארץ , וכאשר הם חוזרים הם מבינים את הבעיה לאמיתה .

והופכים לשגרירי רצון טוב בעד ישראל .

כך שהסברה , פעילות חכמה , לספר ולהראות את האמת יכולים לעזור לנו .

כי הרי ברגע שקבעו כי אחותך היא .. לא יעזור גם אם אין לך אחות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...