Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות דיי מאששות את השמועות שרצות שמספר חיילים נחטפו והצליחו לשחרר אותם רק לאחר לא מעט זמן.

זה גם מסביר למה יש 9 הרוגים מהצד השני, כנראה בפעולה שנקטו כדי לשחרר את החיילים השבויים.

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא ממש שמועות. ארי שביט (הארץ) כבר אמר שהוא יודע בוודאות שזה מה שקרה. 4 חיילי שייטת נחטפו (מן הסתם הופשטו מכול הציוד והנשק שלהם), ובשביל שהמצב לא יצטייר כהשפלה (בכל זאת, אלו לוחמי שייטת. האנשים הכי טובים שלנו שנחטפים על-ידי כמה חוליגנים עם מוטות ברזל) - העניין הושתק וניתנה ההוראה לפתוח באש.

לשיטתם, יהיה יותר קל להתמודד עם 9 הרוגים "ללא סיבה" כביכול, לעומת 4 לוחמי שייטת חטופים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש לי הרבה דברים על הלב, על הפוליטיקאים, התקשורת, השמאל, הערבים ושאר העולם "הנאור" אבל אני אכתוב רק דבר אחד:

אני גאה בלוחמי השייטת, באמת אנשי הדממה, אפילו לא רמיזה אחת על מה שבאמת התרחש שם (החטיפה בידי מחבלים).

פורסם

אז אפשר להעלות למשט המדובר לכיוון תורקיה את כל יפי הנפש [גם מהארץ וגם מחו"ל] שלא מסתכלים ע הבעיה בעיניים אוביקטיביות, ואני לא רוצה לכתוב "פעילי שלום" כי יש כמה שכן רואים את הדברים בצורה אובייקטיבית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לכל התומכים-תודה על התמיכה וחימום הלב.

לכל מי שאומר אם ואם ואם-השתיקה תחמיא לכם יותר.

הפעולה בוצעה ביעילות ובמקצועיות הכי מירבית שניתן היה לעשות בהתחשב בהתפתחויות, ואני לא סתם אומר. הלוחמים גילו את מירב האיפוק והסובלנות והתוצאות מדברות בעד עצמן(אם ערבים היו תוקפים לוחמים של ארה"ב או כל מדינה אחרת בנשק קר וחם הרי שהלוחמים היו מרססים אותם).

מערכת ההסברה של צה"ל מחורבנת. אני עד לכך.

אני מקווה שהמשט הנגדי ייצא לפועל, ומקווה שהוא יביא תוצאות טובות. אבל נשארת רק התקווה, כי העולם נכבש ע"י הערבים.

ועוד משהו אישי שברצוני לרשום-למה בשבת למה בשבת? :?

פורסם
אהבתי את הרעיון :

משט לטורקיה עם סיוע הומניטרי לארמנים ולכורדים :)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899664,00.html

הבעיה שטורקיה משט כזה תוריד עם טילים בלי למצמץ בכלל.

צבועים.

משט לטורקיה עם סיוע הומניטרי לארמנים ולכורדים אכן דבר מבורך ,צריך להזכיר לטורקים שגם היום הם מבצעים רצח עם (כורדים) ולהתחיל ליפגוע בנקודות הרגישות שלהם,ארדואן עובר כל גבול!!

:fadein:
פורסם
ארדואן עובר כל גבול!!

זה רק ההתחלה , הוא רוצה לבוא במשט הבא , אז זה ממש לעבור את הגבול .

עכשיו נהיה עוד יותר שמח-איראן רוצה גם ל"עזור" וללוות את הספינות לעזה.

זה בכללל לעבור את הגבול ואפשר לאחד עם השרשור של המלחמה בדרך

פורסם
ממש לא מסכים בנוגע למשפט הראשון שלך - דעת הקהל מאוד מושפעת מעוצמת המאורעות. אף אחד לא היה שומע על זה אם זה היה מסתיים ללא הרוגים, ואנחנו לא יכולים להצהיר שאנחנו מדינה הומניטרית ושוחרת שלום, ובאותה נשימה לתקוף ספינה כזו בכל הכוח. הבעיה כאן הייתה בעיקר שהצבא לא הבין את עוצמת ההתנגדות של האנשים על הספינה, וכשהבין אותה זה כבר היה מאוחר מדי - טעות של הפיקוד, כמובן.

בנוגע למשפט השני - מסכים. זו אחת הבעיות הגדולות שלנו כיום והיא תגדל עוד יותר בעתיד.

רוני

מושפעת מעוצמת האירועים ?

האמריקאים מחזיקים שנים עצירים רבים בגוואנטאנמו , מישהו בעולם מצפצף ?

נאטו הרגו אלפי אזרחים האפגניסטן ועירק , מספיק עוצמתי ?

בדרפור נהרגו מליון וחצי איש, אני מבין שהעוצמה לא משהו..

הרוסים כיסחו את גאורגיה, לא עוצמתי מספיק לעולם הנאור.

ויש עוד עשרות דוגמאות, כולל ההתרחשויות באיראן, ו ???

ישראל נמדדת על סרגל אחר לחלוטין, של עולם צבוע להחריד, הגיע הזמן להכיר בכך.

ומי מטיף לנו מוסר ? , טורקיה, מדינה שביצעה גנוסייד אכזרי בארמנים, הגיע הזמן להפסיק להחריש ולענות לארדואן באותו מטבע.

המוסלמי הזה פשוט מטורף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
רוני, זה לא משנה אם תנהג ביד קשה או תקבל אותם בזרי פרחים. יש חוק בין לאומי שקובע שמה שעשינו אסור. מה כל כך קשה להתאפק עוד קצת ולעשות את אותו הדבר במים טריטוריאליים?

למרות דיעותי השמאלניות אני חושב שצריך היה לעצור את המשט בכל מחיר אבל במים הטריטוריאליים שלנו ואפילו במחיר של להטביע אותה.

מה שכן, עכשיו עם ביטול הנופשונים לטורקיה הכנסנו להם כמו שצריך ותעשיית המגבות לבתי המלון אצלם תתמוטט.

אני מציע לך לרענן את הידיעות שלך, במידה ומדינה חוששת לביטחון שלה מותר לה לבצע עליה לצורך בדיקה על אוניה אשר נמצאת מחוץ למים הטריטוראילים שלה.

ספרד ביצעה חיפוש באוניה צפון קוראנית מחוץ למים הטריטוראלים שלה , שמעת על זה ?

משהו פצה פה וציפצף ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...