Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גועל נפש,

אמרתי כבר מספר פעמים בעבר, כל הערבים והמוסלמים שבעולם (בין הם הם אירנים,עירקים,לבנונים, פלסטינאים או אינדונזים) לא מפחידים אותי.

מה שבאמת מכניס אותי לפאניקה זה מה שעובר על החברה הישראלית(והפוליטיקאים הם חלק מהחברה)!

פחד אלוהים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין טעם לדיון בניינו, זה רק יתלהט לכיוונים לא רצויים.

אתה רואה את צה"ל כקדוש ולא מוכן לשום סוג של ביקורת על הארוע.

נהג ה D9 קדוש, הוא תחת פיקוד ישיר של אלוהים ורייצל קורי הייתה בכלל השטן בהתגלמותו עלי אדמות.

אין פה שום ויכוח , אצלך הכל שחור לבן.

הנהג ביצע את תפקידו, גברת קורי לא הייתה אמורה להיות באיזור שם , וברגע שחדרה לאיזור לחימה לעיתים משלמים את המחיר במלואו.

אני בהחלט לא רואה את צה"ל כקדוש, אבל בוודאי שלרמת ההזניה של הצבא על ידי השמאל הקיצוני אני בשום פנים לא אתן יד.

לפני שאתה מטיף מוסר ובסרקזם מתנשא מטיל דופי בצה"ל, פקח את העינים ותראה מה עושים צבאות "נאורים" ומערבים אחרים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הציניות חוגגת הבוקר :wink:

שם לב לכתוב

ליין מן כתב

אז בשם הרומנטיקה החיים נראים אידיאל מופשט , בחיים האמיתיים , יש תאונות טעויות חוסר צומת לב וטיפשות .

ריצ'ל קורי נהרגה וחבל , זה היה מוות מיותר , היא דחפה את עצמה לנקודה ההיא בזמן הלא נכון , על אף כי הוזהרה מראש .

יש דברים שקצת קשה להיות עלייהם בשליטה מלאה

אין ולא תהיה אפשרות להחזיר כדור שנורה מהקנה ( אולי טיל אפשר להטות ברגע האחרון או להשמיד בדרך )

לכן אני מדגיש - זה לא עולם אידיאלי , יש טעויות יש לחץ , ויש טיפשות , חבל אבל זו המציאות .

יש משפט שאני נוהג להגיד לצעירים במסעדה כאשר הם " גיבורים לא חכמים בכביש " - כאשר יש טיפש אחד בכביש והשאר חכמים

הם יעזרו לטיפש לצאת מהבעיה .

הבעיה והתאונה מבוצעות כאשר יש שני טיפשים בכביש , ואין אפשרות לדעת זאת מראש .

גם החכמים לא יכולים תמיד לעזור כאשר טכנית תנאי השטח והרכבים המעורבים לא יכולים לבצע את המבוקש

אל תנסה לגרום לרכבת/משאית עמוסה להבין אותך ולעצור בשבילך .

נפגע D9 ונפגע צוות החיילים המפעילים , יתחילו שאלות למה לא מיגנו יותר את ה D9 -

מיגנו את ה D9 - ירדה הראות ל 0 - דרס ה D9 בטעות , יגיעו השאלות למה לא ראו המפעילים כלום .

כך שבין ההגנה על שלך , לבין הפגיעה באחרים , תמיד לא תצליח לתת מענה לכל .

יש מצבים שונים, לפעמים זה צודק אבל מסריח , ולפעמים זה צודק , ואין מי שיצדיק אותך .

אני לא גאה באירוע הנ"ל - במציאות נפגעים , גם הוראה לחלץ אזרחים יכולה לגרום לנפגעים באזרחים ובחיי הלוחמים .

אז לא לקבל החלטה , לא לסכן חיילים לוחמים , לא לתת להם גיבוי אח"כ - האם הם יסכימו להוציא את הערמונים מהאש בשבילנו אח"כ .

צריך ללמוד כל אירוע לנתח אותו , ולהתקדם , ולא תמיד באירוע הבא , נהיה מוכנים לכל המשתנים החדשים - זו עובדה מהמציאות

ומכאן להיגיון פשוט - באמת כל הסיפור עם המוות של ריצ'ל קורי היה שווה לצבא .

הרי והלואי וזה לא היה קורה , וישראל לא הייתה נצלבת על כך בעולם חדשות לבקרים , ואתה ואני היינו נכנסים ביאשה .

הראה לי במבחן האדם הסביר , מערכת צבאית החפה מתקלות או פגיעה באזרחים לחלוטין בתנאי מלחמה ועימות צבאי , מכל רחבי העולם הנאור .

ברוסיה , ארה"ב בריטניה גרמניה בעימותים בעירק ובאפגניסטן , צרפת בכוחות השלום באפריקה .טורקיה בעימות עם הכורדים

גם לצבאות אחרים יש אזורים אפורים , אבל לשפוט אותנו לחומרה , זה קל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

"שמאל קיצוני....שמאל קיצוני..."

נוזל לך קצף מהפה כשאתה ממלמל את המנטרה הטיפשית הזאת?

כל מי שבודק את מעשי צה"ל ומבקר דברים לא טובים שצה"ל עושה זה שמאל קיצוני?

כמו שאמרתי, אין בסיס לדיון בניינו.

אייל,

עם ההודעה האחרונה שלך לא רק שאין לי שום בעיה, אלא זאת גם נקודת ההשקפה שלי.

פורסם

אמר לי חבר פורום יקר מאד, על החלטה של לוחם בשטח אי אפשר לערער.

לגבי רייצ'ל קורי, מי ששוחה עם כרישים סופו שינשכו אותו בתחת. (או מי שהולך מכות עם פיטבול? כבר שכחתי. אותו הסוף)

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אין פה שום ויכוח , אצלך הכל שחור לבן.

הנהג ביצע את תפקידו, גברת קורי לא הייתה אמורה להיות באיזור שם , וברגע שחדרה לאיזור לחימה לעיתים משלמים את המחיר במלואו.

אני בהחלט לא רואה את צה"ל כקדוש, אבל בוודאי שלרמת ההזניה של הצבא על ידי השמאל הקיצוני אני בשום פנים לא אתן יד.

לפני שאתה מטיף מוסר ובסרקזם מתנשא מטיל דופי בצה"ל, פקח את העינים ותראה מה עושים צבאות "נאורים" ומערבים אחרים.

:mm_yeah:

אתה יודע מה עוד הבעיה עם השמאל הקיצוני? שהם עונים ישר בליגלוג , מכניסים אחת מהמלים הבאות ,לא משנה באיזה הקשר:

היטלר

נאצים

מחנה ריכוז

פאשיסטים

תוך התעלמות מהעובדות.

גועל נפש,

אמרתי כבר מספר פעמים בעבר, כל הערבים והמוסלמים שבעולם (בין הם הם אירנים,עירקים,לבנונים, פלסטינאים או אינדונזים) לא מפחידים אותי.

מה שבאמת מכניס אותי לפאניקה זה מה שעובר על החברה הישראלית

פחד אלוהים!

מסכים איתך, אנשים שמחזיקים בדיעות דומות לשלך הם מה שגורם לנו את מרבית הנזק.

ממש מפחיד לדעת שיש אנשים ישראלים שמחזיקים בדיעות אנטי ישראליות שלא מחוברות למציאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, פיספסת לחלוטין את כוונתי, בקטע החברתי הישראלי דיברתי על התדרדרות המוסר ועל האלימות הגואה ולא על ענייני ימין-שמאל, אבל בכל מקרה, תמיד נעים לדעת מה אתה חושב עלי.

מה רע בשביט,

למה פרש שניסה לפזר הפגנה אלימה ולא חוקית בעמונה ופגע (רק פגע, הבן אדם חי) באזרח ישראלי הועמד לדין?

הרי מי ששוחה עם רוטויילרים...?

פורסם

לא פספסתי, בכוונה הטיתי את זה לכיוון אליו רציתי לקחת את זה.

אני מסוגל לעשות הפרדה בין דיעות פוליטיות של בן אדם , לבן הבן אדם עצמו.

אבל כן, השקפת העולם שלך בקטע הזה לטעמי היא מעוותת ולא מחוברת למציאות.

אני יכול להיות חבר הכי טוב של מישהו אבל להתנגד נחרצות לדיעות שלו בתחומים כאלה.

בגירה, העובדה שאתה מדבר על מקרים נקודתיים ושמות ספציפיים רק מדגימה באיזו צורה כירורגית הצבא שלנו עובד.

אם היינו עובדים כמו המדינות שמטיפות לנו, היינו מורידים באותו יום איזה 300 מפגינים ואף אחד לא היה מכיר שם ספציפי של איזור רייצ'ל כלשהי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, נכון שהצבא שלנו משתדל לא לפגוע ונכון שהאחרים יותר גרועים מאיתנו אבל אותי לא מעניינים אחרים אלא אני. אני מצפה מהצבא שיפעיל לפי אמות המוסר שלנו ולא ביחס לאחרים.

אין לי בעייה עם זה שלפעמים אנשים נפגעים כשנמצאים באיזורי לחימה אבל יש לי בעייה קשה אם מתייחסים שונה לנפגע יהודי ישראלי, ישראלי לא יהודי ולנפגע זר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואיפה בדיוק טענתי שצריך להתנהג בכפפות של משי כלפי טרוריסטים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם שדה הראיה מטנק לא מי יודע מה ולא זכור לי שנהג הטנק נתן גז על הסטודנט בכיכר טיאנמן.

בטח אם הוא היה עושה את זה הייתם אומרים שהם חיות אבל אנחנו זה משהוא אחר לגמרי, אנחנו העם הנבחר, עם סגולה, אנחנו תמיד קדושים וצודקים.

מעבר ל SELF HATING JEW יש רק דבר אחד שדוחה אותי יותר וזה self Righteousness jew

tiananmen-square-hero.jpg

אני רוצה לתקן טעות פה בקשר לרייצ'ל קורי. היא נעמדה על ערמת עפר גבוהה מספיק כדי שהמפעיל יראה אותה. דבר זה נעשה ע"י פעילים מהסוג שלה ( אני לא קורא להם פעילי שלום, אלא אנשים תמימים) הרבה מאוד פעמים, וגם היא עשתה זאת בעבר בהצלחה.

במקרה הספציפי הזה היא איבדה שיווי משקל ונפלה מאחורי הערמה, וה-D9 שנסע קדימה שיטח את הערמה על רייצ'ל קורי.

זאת תאונה מצערת ומזעזעת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
"שמאל קיצוני....שמאל קיצוני..."

נוזל לך קצף מהפה כשאתה ממלמל את המנטרה הטיפשית הזאת?

כל מי שבודק את מעשי צה"ל ומבקר דברים לא טובים שצה"ל עושה זה שמאל קיצוני?

כמו שאמרתי, אין בסיס לדיון בניינו.

אייל,

עם ההודעה האחרונה שלך לא רק שאין לי שום בעיה, אלא זאת גם נקודת ההשקפה שלי.

אני מוכן לקבל ביקורת הוגנת על הצבא, אין לי שום בעיה עם זה.

המקרה של רייצל קורי אכן מצער, אבל הגברת נמצאה במקום רווי לחימה , הסיכון כולו עליה, היה לה ברור שיתכן שחייה יהיו בסכנה, בדיוק כמו הסכנה שעומדת בפני כל חייל במצב הזה.

קצף וכדומה, רק התגובה הזו לבדה מגלה את השמאל הקיצוני שבך, מי שלא חושב כמותינו ישר מקוטלג כנחות , קצף מהפה (אשר משויך למוגבליות שכליות כאלו ואחרות), אכן אין בסיס לדיון הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...