Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אידיוטים יושבים בשלטון אצלנו.

זוהי הייתה יכולה להיות הזדמנות מעולה לעצור אותם ולשחררם בתמורה לגלעד שליט.

מה הקשר בין המחט לתחת ?

אתה חושב שלפלסטינאים בכלל ולחמאס בפרט באמת אכפת ממשתתפי המשט ?..

הם לא מעניינים אותם, הסיבה היחידה שחמאס כביכול כל כך "מתרגש" מהמשט הזה כי זו הזדמנות עבורו לעשות רעש בעולם עם המצור הימי.

תקשיב טוב, גם אם היית עוצר שם את הבן של נסראללה או איסמעיל הניה, זה לא היה מקדם את שחרור גלעד שליט במילימטר.

יתרה מכך, גם ככה כל העולם "בוער" עלינו, עכשיו אתה גם רוצה לקחת את "פעילי השלום" כבני ערובה ולהתנות את שיחרורם בשיחרורו של גלעד שליט ?

מבטיח לך שבמצב כזה, גלעד שליט, חמאס,חיזבאללה ותורכיה יהיו הבעיות הכי קטנות של המדינה.

אייל תרשה לי לחלוק על ההודעה האחרונה שלך,

בינתיים אובמה, למרות היותו הנשיא האמריקאי הכי פחות "טוב ליהודים" מבין כל הנשיאים האחרונים, הוא היחיד שאמנם הביע צער על מות הפעילים אבל במקביל גם אמר לארדואן שהיו צריכים למצוא דרכים טובות יותר להעביר את הסיוע ההומניטרי.

אמנם אמירה פושרת, אבל ביחס ליתר האמירות שקיבלנו בעולם האמירה הזאת חמה כמו לבה.

ועדיין, אנשים, בואו נכניס דברים לפרופורציות המתאימות, כשמטפטפים טיפה על שלולית ה"גל" הראשון גדול אבל לאט לאט זה יורד.

טיבו של האדם לשכוח, כך שכחו מהפצצת הכור בסוריה, כך שכחו מחיסול מבחו'ח, כך ישכחו בעוד שבוע ממווי מרמרה, התקשורת תרגע והעולם יחזור לסידרו (גם בישראל, אגב, אני נותן לישראלים בדיוק 3 שבועות לפני שמטוסים שוב מתחילים לטוס לתורכיה מלאים ב"סגרתי דיל פצצה, כל המשפחה,4 לילות,7 ארוחות ביום ב-199$).

לטוב ולרע- זה טיבו של האדם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בדעה עם אייל!

מה שאתם לא מבינים שבכל מקרה, ולא משנה מה היה קורה על הספינה הזאת, הינו יוצאים באור שלילי.

ד"א בעולם עדיין מדווחים על 19 הרגים.

אני חושב שהמצב שהגענו עליו היום, הוא תוצאה של שנים של רפיסות כלפי הדעה עלינו בעולם.

BMW

תודה על הסרטון!

פורסם

כן, ברור, אם היינו מתנהגים כלפיהם וכלפי כל המתנגדים לנו ביד יותר קשה - בטח כל העולם היה מתייחס אלינו יותר לחיוב. הם היו רואים שיש לנו כבוד! שאנחנו לא פרייארים של אף אחד! שאנחנו גברים! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בורקה,

תעבור על הודעותיי ותבין עד כמה אני ימני שתומך בכך שישראל תראה שהיא לא מתכופפת כל פעם שהעולם מתעטש.

אבל, בין מה שכתבתי בשורה הקודמת ובין ללכת ולהתנצח בכל מאבק המרחק גדול.

מסכים איתך בעניין דעת הקהל, נכון, היא תמיד היתה מגמתית ופרו-ערבית, ועדיין, מערך ההסברה הישראלי מפגר ב-50 שנה מאחורי מערך ההסברה הערבי.

יכול להיות שמערך הסברה אפקטיבי היה יכול לשפר במעט את דרך הצגתנו בעולם, לא בטוח.

כמו שכבר אמרתי לפני כן, בוא ניקח באמת בפרופורציות את תגובת העולם לפעולה, אבל מצד שני בוא גם ניהיה מחוברים לקרקע ונבין שגם לנו לא יהיה טוב אם העולם "יחרבן עלנו".

בכל דבר בחיים צריך מידתיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כן, ברור, אם היינו מתנהגים כלפיהם וכלפי כל המתנגדים לנו ביד יותר קשה - בטח כל העולם היה מתייחס אלינו יותר לחיוב. הם היו רואים שיש לנו כבוד! שאנחנו לא פרייארים של אף אחד! שאנחנו גברים! :-P

לא ירדת לסוף דעתי.

אני אומר שגם פעולה בכפפות של משי וגם פעולה עם 900 הרוגים היתה גורמת לאותה תוצאה בדעת הקהל העולמית הצבועה,

לכן למה לא לסיים את העבודה כמו שצריך בלי לסכן חיילים .כנ"ל בעופרת יצוקה.

דעת הקהל העולמית הזאת היא לדעתי האישית רבות בעקבות ההגירה של ערבים לכל מדינות העולם המערבי.

ניתן לראות שכל המפגינים למעט כמה תמהונים שמאלניים אמריקאים, הם ערבים אשר ממוקמים בלונדון, ניו יורק, פאריז וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממש לא מסכים בנוגע למשפט הראשון שלך - דעת הקהל מאוד מושפעת מעוצמת המאורעות. אף אחד לא היה שומע על זה אם זה היה מסתיים ללא הרוגים, ואנחנו לא יכולים להצהיר שאנחנו מדינה הומניטרית ושוחרת שלום, ובאותה נשימה לתקוף ספינה כזו בכל הכוח. הבעיה כאן הייתה בעיקר שהצבא לא הבין את עוצמת ההתנגדות של האנשים על הספינה, וכשהבין אותה זה כבר היה מאוחר מדי - טעות של הפיקוד, כמובן.

בנוגע למשפט השני - מסכים. זו אחת הבעיות הגדולות שלנו כיום והיא תגדל עוד יותר בעתיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני גם עם אייל.

במזרח התיכון - (מתנהגים) כמו במזרח התיכון (כי כאן אנחנו חיים. לא באמריקה).

http://www.youtube.com/watch?v=ilN5ope8qeU

(מילים - יורם טהר-לב. לחן קובי אושרת)

תראו מה היה פעם. זה נכון גם להיום. מי שישלה את עצמו שמשהו ישתנה בצורה דראסטית עם שכנינו - חי באספמיה (לצערי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני גם עם אייל ובורקה. לפי דעתי הכל היה נראה הרבה יותר טוב עם מקיין ולא "חוסיין". יצא חרוז

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוני, זה לא משנה אם תנהג ביד קשה או תקבל אותם בזרי פרחים. יש חוק בין לאומי שקובע שמה שעשינו אסור. מה כל כך קשה להתאפק עוד קצת ולעשות את אותו הדבר במים טריטוריאליים?

למרות דיעותי השמאלניות אני חושב שצריך היה לעצור את המשט בכל מחיר אבל במים הטריטוריאליים שלנו ואפילו במחיר של להטביע אותה.

מה שכן, עכשיו עם ביטול הנופשונים לטורקיה הכנסנו להם כמו שצריך ותעשיית המגבות לבתי המלון אצלם תתמוטט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני גם עם אייל ובורקה. לפי דעתי הכל היה נראה הרבה יותר טוב עם מקיין ולא "חוסיין". יצא חרוז

עם כל הכבוד לנו ולכל השאר, כששני ילדים רבים אז לפעמים צריך מבוגר אחראי שלא ינסה למצוא מי אשם או יתמוך בצד אחד אלא ישלח כל אחד לחדר שלו עם פליק בישבן להרגע וזה מה שאובמה עושה. לא תצמיד להצדיק אותנו זה מה שבאמת טוב לנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני גם עם אייל.

במזרח התיכון - (מתנהגים) כמו במזרח התיכון (כי כאן אנחנו חיים. לא באמריקה).

אני מקווה שאתה לא מציע שאנחנו נתנהג כמו שכנינו המקיפים אותנו. עם דיכוי, טרור, ניצול וגזענות וללא דמוקרטיה אמיתית (גם במדינות בהן יש בחירות...). אתם לא מבינים משהו אחד חשוב - מה שמבדיל אותנו מכל המדינות הללו הוא הערכים המוסריים ולא שום דבר אחר. אם נתחיל להתנהג כמוהם המצב רק יסלים, ואנחנו פשוט לא יכולים להרשות לעצמנו דבר כזה - כי אז לא תהיה לנו תמיכה גם מצד התומכים הכי גדולים שלנו (ארה"ב...). לא הגענו לאן שהגענו (לטובה) בגלל כוחניות נטו, אלא בגלל האיזון בין הפגנת הכוח והשליטה העצמית. המצב הפוליטי פה לא ישתפר באמצעות כוחניות כי במלחמה כזו כולם מפסידים - רק באמצעות חתירה לשלום. ואני לא נאיבי - זה עוד רחוק מאוד. אבל מעשים כמו המשט המטופש הזה רק מרחיקים אותו יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, התגובה שלך קצת לא מציאותית.

יש סוג מסויים של אנשים שמבינים רק תגובה כוחנית, כל דבר פחות מזה יתפרש אצלם כחולשה.

עיקר המדיניות בכל מה שקשור לבטחון שמתווה בעיקר שר הביטחון ברק (שברח מלבנון) בסוף תעלה לנו ביוקר.

זה המשך של הקו הרופס של אולמרט וליבני.

אין בכלל קשר לניצול /גזענות / דמוקרטיה וכו'... דמוקרטיה לא אומר שלאנשים מותר לעשות הכל.

גורמים כמו ראאד סלאח הייתי מוציא להורג או זורק לכלא ומאבד את הפתח, חברת הכנסת צריכה להיות מודחת מהכנסת וזה נכון לכל אחד שמסייע לאוייבי המדינה.

שי ז. היקר , אולי מספיק כבר לזלזל במדינה שלנו? המדינה שלנו לא יכולה להיות מדומה לילד , זה בכלל לא בכיוון.

בתוך אחד שחטף קסאמים , אני מתפלא עליך שאתה בכלל חושב לדבר ככה.

אגב, גם במוצרי חשמל אפשר לסנדל אותם . כל המקררים מכונות הכביסה וכו' הזולים מתוצרת BEKO, NORMANDE וגם אלקטרה מיוצרים בטורקיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רוני, זה לא משנה אם תנהג ביד קשה או תקבל אותם בזרי פרחים. יש חוק בין לאומי שקובע שמה שעשינו אסור. מה כל כך קשה להתאפק עוד קצת ולעשות את אותו הדבר במים טריטוריאליים?

או שלא הבנתי אותך או שלא הבנת אותי - כמובן שהדברים שכתבתי היו בציניות גמורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זאת הייתה המטרה שלהם, לעורר סערה.

ככה שגם אם איזה "פעיל שלום" היה נשרט קל הם היו עושים מזה הר.

מי שראה את השידור של ה"פעילי שלום" בטח שמע את השדרן אומר את המשפט זה:

"הרמנו דגל לבן ועדיין חיילי הקומנדו יורים עלינו"

מה לעשות חייבים להודות שהם די טובים בזה.

מי שמעוניין לעזור בקידום ההסברה יש כאן הסבר קטן:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=514195

• תוכן חדש...