Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין למה לא שלחו חברה מהשייטת לנמל בתורקיה,

גורמים לכשל כזה או אחר בספינה ,

ובה לציון גואל.:twisted:

מסכים.

בדיוק כפי שהרוסים הורידו את המטוס הפולני (לא ידענו, לא שמענו), כך אנו היינו צריכים לנהוג עם האוניות.

אין לי שום בעיה עם ההרוגים שם, יש לי בעיה רצינית עם ההשלכות המדיניות/ פוליטיות/ דיפלומטיות שההרג הזה יגרום.

בכניסה לכל נמל צבאי בעולם יש רשתות הגנה גמישות מפלדה שבמידה ואתה לא נכנס דרך הנתיב המורשה אתה מטפס על רשת שכזאת, האוניה עולה עליה, משקיעה את הרשת, עוברת אותה, ואז הרשת מסתבכת במדחפים והאוניה צפה במים ללא יכולת תנועה עצמית או ניווט.

אני הייתי פורש כמה רשתות כאלה לפניהם ומאותו רגע מצידי שיתחילו להסחף בזרם ללא יכולת שליטה לכיוון איטליה תוך כדי קריאות מיי-די מיי-די.

שחיל הים הטורקי יבוא לחלץ אותם.

בקשר לסטודנטים שבתמונה, אני מנהל אז מותר לי להגיד כושלאמאשלהם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני החיילים והקצינים שהשתתפו במבצע, לטעמי המבצע הזה הסתיים כפי שהסתיים ללא הרוגים בצד שלנו, אך ורק בזכות האיכות המדהימה והיכולת הכמעט על-אנושית של האנשים האלה.

יש לי בעיה חמורה עם מתכנני המבצע, אנשים נפוחים מחשיבות עצמית שהפיכת הפשוט למורכב הפך אצלהם למקצוע, דוגמא מובהקת לז'אנר הזה הוא שר הביטחון שלנו.

אני מוטרד מההסברה הישראלית ואיכותה, קשה לי להשתחרר מהתחושה שמדובר בבטלנים מפוטמים שרק בילוי במסיבות קוקטילים בראש ענייניהם (דוגמא: דני "כיסא נמוך" איילון).

אל תבינו אותי לא נכון, היה צריך לעצור בכל מחיר את המשט, חיילי הקומנדו עשו את חלקם מעל ומעבר, לטעמי הבעיה בהנהגה שאיננה ובהסברה העלובה...

פורסם

למה לא לעשות כמו הרוסים? כן הרגנו מחבלים וזה מה יש!!

צריך להתחיל(מזמן) חרם על מוצרים מטורקיה כל עוד ארדואן האיסלמיסט הקיצוני נשאר בתפקידו,אחד מהמוצרים שאפשר להחרים נוגע לכולנו בפורום זה וזה רכבים http://www.motocar.co.il/article/12433.aspx .

:fadein:
פורסם

עכשיו ראיתי את נתניהו בטלויזיה מסביר למה החיילים התנהגו ככה ובלה בלה.

בושה לנו שראש הממשלה שלנו נראה כמו אחד שמתבייש במה שקרה, ועם העיניים למטה במקום לבוא עם ביטחון ותת מבט ישיר למצלמה. כנראה שיש לנו ממשלה של פחדנים. כנראה שראש הממשלה שלנו כבר לא מה שהיה וצריך להחליף אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין מילים, הסרטון הבא פשוט צריך ליהיות משודר בכל העולם ושכל יפי הנפש יסתמו אחת ולתמיד

http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני בהלם מהסרטון האחרון פה.

שערוץ 2 ישדר את זה קבוע 24 שעות בחודש הקרוב בתמונה ממוזערת במסך.

כשהייתי בבסיס בבוקר היום אמרנו לנו שמעלים כוננות, חשבתי שסתם מגזימים.

מפחיד לחשוב שיכול להתפתח מתקרית כזו מלחמה.

רק חסר עוד איזה אירוע מצידנו או מצידם שילהיט את הכל והופ מלחמת עולם 3 בקרוב בבתי הקולנוע הקרובים אליכם.

פורסם

אם זה לא לינץ' אז מה ההגדרה הנכונה פה ? לא חבל על החיילים האלה שירדו אחד אחד כדי לקבל מכות מחבורת מחבלים בתחפושת "אנשי שלום" ?! למה לא מראים את זה בטלויזיה:|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לא קראת את השרשור הארוך,

אני מחזק את ידיו של צ.ה.ל חילות האויר הים והיבשה.

בהשתלטות למופת על קבוצת אנרכיסטים וטרוריסטים שמטילים ספק בהחלטות ממשלת ישראל.

איחולי החלמה מהירה ללוחמים.

הלואי, והישראלים על הסיפון ירקבו בבתי הסוהר שנים רבות או מתחת לאדמה.

אני לא מבין את יונית לוי ואת כותרת "ההסתבכות"

זו הצלחה גדולה, לנו ולכוח ההרתעה של מדינת ישראל.

מי הסתבך? אנחנו? למה אנחנו?

מה הם בדיוק חשבו, שבאמת יתנו להם לזלזל בריבונות שלנו ולהגיע לעזה?

הם ציפו שלוחמי צהל יגלשו מהמסוקים עם קפה ובקלאווה?

ואם אני הייתי שר הביטחון, הייתי מטביע אותם בשניה שעזבו את המיים הטרטוריאלים של תורכיה.

פעם הבאה הם יחשבו טוב טוב לפני שהם יעלו על ספינה אחרי שאמרו להם לא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני בהלם מהסרטון האחרון פה.

שערוץ 2 ישדר את זה קבוע 24 שעות בחודש הקרוב בתמונה ממוזערת במסך.

כשהייתי בבסיס בבוקר היום אמרנו לנו שמעלים כוננות, חשבתי שסתם מגזימים.

מפחיד לחשוב שיכול להתפתח מתקרית כזו מלחמה.

רק חסר עוד איזה אירוע מצידנו או מצידם שילהיט את הכל והופ מלחמת עולם 3 בקרוב בבתי הקולנוע הקרובים אליכם.

+1 בקשר לסרטון. זה מה שאנחנו צריכים להראות לעולם באופן קבוע

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כלוחם (לשעבר בסדיר היום במילואים) חי"ר שהשתתף במבצעים כאלו ואחרים,

לא נותר לי אלא פשוט להצדיע ביראת כבוד לחיילים שהשתתפו במבצע,

משמעת עצמית כלכך גבוה נוכח כל הסכנות לחיים שלהם ועדיין לא להשתמש בנשק חם

עד לרגע קבלת פקודה ממשית מהפיקוד !

זה פשוט מדהים, זה סוג של על טיבעי זה נוגד את איסטינקט ההגנה החייתי שטבוע בנו

אין ספק שמדובר בטובי בניינו ואנחנו יכולים להיות גאים שהמדינה שלנו למרות כל המשקעים מצליחה להפיק חומר אנושי

עליון שכזה !!

פורסם

את העולם לא מעניין מה קרה שם באמת.

עברתי על כמה אתרי חדשות וראיתי את הטובקים שם, בואו נגיד ככה ששום הסברה לא היתה עוזרת לנו.

צריך להפסיק להצטדק ולהרגיש כל פעם רגשי אשם.

הבעיה הכי גדולה שלי זה עם ההגדרה של האירוע על ידי תקשורת הישראלית והפולטיקאים (לא מדבר על קקי"ם ערביים), "הסתבכות בלב ים".

כל מי שמתראיין לתקשורת היה צריך להגיד שספינות זרות חדרו למים טריטריוליים של ישראל, התבקשו להתלוות לספינות חיל הים, הן סירבו, בוצע השתלתות שבמהלכה היתה התנגדות אלימה וכל מי שהתנגד נורה.

זהו.

פורסם

קראתי את כל השרשור, באמת שנאמר כבר הכל.

רק דבר אחד לא מובן לי, למה להוריד את לוחמי השייטת אחד אחד על הסיפון.

תראו בסרטון מה קורה לחייל הראשון שיורד, חוטף מכות, נזרק מהסיפון, והוא כנראה הפצוע הקשה ששוכב כעת ברמב"ם.

בורקה, דווקא ב-CNN הטוקבקים די לטובתנו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...