Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתרון אחד אני כבר רואה מכל המצב:

ועדי העובדים בישראל: "בגלל המשט לעזה לא נשלח טיולים לטורקיה"

מה שאני עושה כבר הרבה זמן לאחר התבטאויותיה של תורכיה מגובה שוב במעשים נכונים מצד וועדי העובדים:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100530_1171128

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, אני מגיב לשרשור כשרשור (בכלל מוזר שאני מגיב לשרשור פוליטי כי גם אני נמנע מזה בד"כ)

אני מציג את עמדתי אל מול אחרים שבתגובתם אני קורא שמחה שהרגנו כמה פעילי שלום ו/או מחבלים בלי להבין שהיום המלחמה האמיתית היא בהסברה ובדרך בה עושים דברים ובהבנה שאין ארועים נקודתיים ושהכל קשור,לחשוב שכן, זו בועה, למשל דוגמה שזו לא בועה, הבורסה בת"א נופלת היום למרות שהיתה אמורה לעלות והיא נופלת רק בגלל הארוע הזה ואולי אפילו תרד חזק כל השבוע כי משקיעים זרים ירגישו לא נוח עם כסף שמושקע בארץ כשכל הכותרות נגדינו בעולם.

אז 100 מיליון שקל ישארו בארץ כי ישראלים לא יסעו לטורקיה אבל 10 מיליארד דולר יברחו מפה כי לא טיפלנו חכם בספינות הפרובוקציה האלה, שאני אסביר כמה זה לכלכלה הישראלית הבריחה הזו או שזה ברור ?

הזכרת את המטוס הפולני, נגיד, רק נגיד, ואני ממש לא נוקט דעה ולא טוען שזה קרה באת, רק נגיד, שזו לא באמת היתה תאונה, מישהו הוכיח את זה ? פה מאוד קל להוכיח, היה חייל על הסירה, ירה במישהו, הרג אותו, אתה לא יכול להיתמם ולהגיד לא הינו שם, זה לא אנחנו.

ודבר אחרון אני מזכיר שכתבתי יותר מפעם אחת ואני אחזור היה צריך לעצור את המשט הזה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שאלה לכל אותם שמודאגים מההסברה - אם רואים למשל וידאו שמראה בבירור שחייל צה"ל יורד מהמסוק וחוטף דקירות(רואים את זה באופן ברור לגמרי) מ So called פעיל שלום, לא ישפיע על העולם?

פורסם

לא ממש ישפיע,

הרוב גם ככה מסתכל עלינו בתור גוליית,

התדמית שלנו לא משהו אז נקודת המוצע שלך \ שלנו מתחילה בנקודות חובה.

עד שנעבור לנקודות זכות בדעת הקהל העולמית תמיד יקום איזה חכם ויגיד שפעיל השלום הותקף ולכן התגונן או שהנשק הושתל בזירה על ידי כוחותינו, ולך תסביר שאין לך אחות .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אייל, אני מגיב לשרשור כשרשור (בכלל מוזר שאני מגיב לשרשור פוליטי כי גם אני נמנע מזה בד"כ)

אני מציג את עמדתי אל מול אחרים שבתגובתם אני קורא שמחה שהרגנו כמה פעילי שלום ו/או מחבלים בלי להבין שהיום המלחמה האמיתית היא בהסברה ובדרך בה עושים דברים ובהבנה שאין ארועים נקודתיים ושהכל קשור,לחשוב שכן, זו בועה, למשל דוגמה שזו לא בועה, הבורסה בת"א נופלת היום למרות שהיתה אמורה לעלות והיא נופלת רק בגלל הארוע הזה ואולי אפילו תרד חזק כל השבוע כי משקיעים זרים ירגישו לא נוח עם כסף שמושקע בארץ כשכל הכותרות נגדינו בעולם.

אז 100 מיליון שקל ישארו בארץ כי ישראלים לא יסעו לטורקיה אבל 10 מיליארד דולר יברחו מפה כי לא טיפלנו חכם בספינות הפרובוקציה האלה, שאני אסביר כמה זה לכלכלה הישראלית הבריחה הזו או שזה ברור ?

הזכרת את המטוס הפולני, נגיד, רק נגיד, ואני ממש לא נוקט דעה ולא טוען שזה קרה באת, רק נגיד, שזו לא באמת היתה תאונה, מישהו הוכיח את זה ? פה מאוד קל להוכיח, היה חייל על הסירה, ירה במישהו, הרג אותו, אתה לא יכול להיתמם ולהגיד לא הינו שם, זה לא אנחנו.

ודבר אחרון אני מזכיר שכתבתי יותר מפעם אחת ואני אחזור היה צריך לעצור את המשט הזה.

אף אחד לא שמח על הרג פעילי שלום, מתגובתך ניתן להסיק שאכן מדובר בפעילים שכאלה. השאלה כיצד אתה מגדיר פעילי שלום? אם אתה מגדיר פעילי שלום כאנשים אלימים, תוקפניים אשר משתמשים בנשק קר או חם, אזי המונח 'אנשי שלום' מקבל פנים אחרות. עם כל הכאב על הרג 'פעילי השלום', האם על חיילינו להקריב נפשם רק בתמורה לכך שסיקור תקשורתי שלילי על מדינת ישראל לא יתפוס מקום בעיתוני העולם (דבר שנעשה מדי יום ביומו, גם בלי קשר ל'ספינות השלום')? האם רק בשם 'ההסברה' היה עלינו להפקיר את דמם של לוחמי הקומנדו הימי?

הרי ברור לך שבכל מצב, בכל מצב, לא היינו יוצאים טוב בכל הסיפור בעיניי שאר העולם. האם עלינו להתנצל על כך שאנו מנסים לשמור על ריבונותינו? כן כלכלה, לא כלכלה, בורסה עולה, בורסה יורדת. אני חושב קודם כל על בטחונה של מדינתי, וממש לא מזיז לי שזה יעלה בכמה מיליארדי שקלים לכאן או לכאן. אף דם של חייל ישראלי לא שווה יציבות כלכלית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
אני אומר שמשהו פשוט נראה לי לא מספיק חכם בפתרון הזה

פיקח לא נכנס למצב שחכם יודע לצאת ממנו. חבל שהמנהיגים שלנו לא פיקחים (וכנראה גם לא חכמים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני רק שמח שבינתיים אין הרוגים בקרב כוחותינו. אני עצוב על זה שעדיין יש נפגעים.

מדינת ישראל חייבת להגן על עצמה בכל מחיר שלא יהיה.

בעולם תמיד שנאו אותנו ותמיד ישנאו אותנו.

לדעתי הפרובוקציה הזאת תעשה לנו רק טוב בסוף.

נדבר עוד יומיים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

פיקח לא נכנס למצב שחכם יודע לצאת ממנו. חבל שהמנהיגים שלנו לא פיקחים (וכנראה גם לא חכמים).

שי ודרור ( :lol:), אשמח לשמוע את הצעותיכם כיצד צריך להגיב כאשר אוניה עמוסה בזהויות לא ידועות ובמטען לא ידוע מתעלמת לחלוטין מבקשות חוזרות שלא להיכנס לשטח טריטוריאלי של מדינה מסויימת וממשיכה בדרכה פנימה.

אשמח גם לשמוע את דעתכם כיצד הייתה מתנהגת מדינה אחרת באותה הסיטואציה.

ואני מוסיף את דעתי (שמוסכמת לגמרי עם דבריו של רוני דניאל): אין שום סיבה הגיונית לאף מדינה וצבא של מדינה שהיא לבצע איזשהו תרגיל התקלה בלב הים לספינה זרה רק כדי למנוע נסיבות אחרות ו/או דעה עולמית.

מה היו עושים כדי למנוע את תנועת האונייות ללא השתלטות? צוללנים היו מניחים C4 (לא הסיטרואן) על להבי המנוע תוך כדי שהוא מונע?

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שמישהו בדובר צה"ל היה מספיק חכם לשלוח עם הלוחמים גם צלמים שתיעדו את תהליך ההשתלטות מתחילתו ועד סופו

+1

:mm_yeah:

פורסם

פשוט לא יאומן http://news.walla.co.il/?w=/22/1680904 כמה פריארים אנחנו יכולים להיות? במקום שיפטרו אותה ביחד עם כול ה-XXXX עוד נותנים להם לדבר בטלוויזיה,

אסאנא אמר שלא צריך להיות גרמני בשביל להיות נאצי זה ח"כ במדינת ישראל...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

קודם כל את הספינות היה צריך לנטרל בלב ים ע"י השבתת מערכות ההנעה שלהם. כך הם לא היו מגיעים לאיזור והיו תלויים בספינות שלנו כדי להגיע לחוף.

אבל לפני כן לדעתי לא צריך בכלל מצור על עזה וצריך לאפשר לסחורות להיכנס חופשי כי ממילא הנשק מגיע בלי הפרעה דרך המנהרות והמצור הוא באמת רק נגד אזרחים רדילים.

מעבר לזה אפשר למקש את הים מסביב לרצועה ואפשר גם לנקוט בגישה תקיפה הרבה יותר ולהודיע שכל כלי שיט שיתקרב לעזה יוזהר פעם אחת ואם לא יישמע להוראות יוטבע. כך הם יודעים מראש למה הם נכנסים וזו כבר בעייה שלהם.

פורסם

BMW - לא אמרתי שיש לי פתרון, אפילו אמרתי שלא, וגם שאני לא רהמ"ש או רמטכ"ל או שר הביטחון ולכן אני לא מצפה מעצמי, הבעיה היא כמו ששי אמר "חבל שהמנהיגים שלנו לא פיקחים (וכנראה גם לא חכמים)" זו בעיה רצינית

Smiro , האמת, הפעם אכן רואים התאמצות לצאת בסדר, ואכן רואים דברים שיכולים לתמוך בנו

עכשיו רק צריך לדאוג לא שישראלים יראו את זה אלה העולם, צריך לצאת בהסברה אגרסיבית בהתבסס על זה ואני אשמח אם כספי המיסים שלי יופנו לזה.

the who - אני דווקא כתבתי פעילי שלום ו/או מחבלים, לא יודע מי ומה היה על הספינות כי יכול להיות שהכינוי פעילי שלום כן היה כיסוי למשהו אחר, לא יודע.

אנחנו ל-א צריכים להתנצל שאנחנו מגינים על עצמנו, אנחנו זכאים וחייבים לעשות את זה, ושוב, השאלה איך.

אתה כתבת שאף דם לא שווה יציבות כלכלית וזו לא היתה כוונתי בכלל, נתתי אותה דוגמה לזה שאי אפשר להוציא ארועים בודדים ולהגיד שהם בלתי תלויים

ד"א אני חושב באופן כללי שיציבות כלכלית של אזור (לא של מדינה) יכולה לחסוך חיים וזה דיון אחר.

(על קצה המזלג למשל אנחנו קונים חופשות מטורקיה והם קונים מאיתנו השבחה של מטוסים WIN-WIN)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
קודם כל את הספינות היה צריך לנטרל בלב ים ע"י השבתת מערכות ההנעה שלהם. כך הם לא היו מגיעים לאיזור והיו תלויים בספינות שלנו כדי להגיע לחוף.

אבל לפני כן לדעתי לא צריך בכלל מצור על עזה וצריך לאפשר לסחורות להיכנס חופשי כי ממילא הנשק מגיע בלי הפרעה דרך המנהרות והמצור הוא באמת רק נגד אזרחים רדילים.

מעבר לזה אפשר למקש את הים מסביב לרצועה ואפשר גם לנקוט בגישה תקיפה הרבה יותר ולהודיע שכל כלי שיט שיתקרב לעזה יוזהר פעם אחת ואם לא יישמע להוראות יוטבע. כך הם יודעים מראש למה הם נכנסים וזו כבר בעייה שלהם.

כל ההצעות האלה מיותרות. מה היה צריך לעשות וכו'. אתה לא אחד מבעלי התפקידים שמפתחים את המבצעים הללו וכו' ולכן אתה לא יודע אילו שיקולים עמדו בפניהם ולמה הם בחרו דווקא בדרך הזו ולא בדרך שאתה מציע.

פורסם

SMIRO, נכון שאני לא מפקד המבצע ולא יודע מה היו השיקולים אבל אני יודע מה התוצאה ומה היה אפשר למנוע.

דווקא ממקבלי החלטות ומתכנני מבצעים אני כן מצפה לקחת כל תרחיש אפשרי בחשבון כי זה המקצוע שלהם. בדיוק כמו שאם תקנה אצלי ברז והוא ינזל אני אהיה אחראי לנזילה כך הכישלון הוא שלהם (וכדי להסיר כל ספק הכישלון הוא ממש לא מבצעי אלא פוליטי הסברתי. עם כל הכאב בזה שנפגעו אנשים לפעמים אין ברירה) וכמו שאם אני לא מצליח לפתור את הבעייה אתה תבוא עם פתרונות משלך כך גם בכישלון כזה הציבור יביע את דעתו ותתפלא לשמוע שלפעמים דווקא האדם הפשוט בא עם הרעיון המקורי והטוב.

• תוכן חדש...