Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לצה"ל, מקווה רק שאין נפגעים משמעותיים לכוחותינו. מעדיף שיילכו שם 100 "פעילי שלום" על פני שריטה של חייל שלנו.

אני רק לא מבין מה אנחנו צריכים להביא את כולם לכאן ולהחזיר אותם בטיסות על חשבון משלם המסים, צריך לשלוח אותם בדרך הים לחורים מהם יצאו.

נ.ב. מקווה שהורידו את השייח הזה שעושה לנו מלא צרות -ראאד סאלח מנהיג הפלג הצפוני של הטרור. זו היתה אחלה הזדמנות לבזבז אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי, אני לא טענתי ואפילו לא רמזתי שהיה צריך לתת לספינות לעבור, לא לא, מ-מ-ש לא.

ברור גם לי שזו פרובוקציה שהיה צריך לעצור, אני אומר שמשהו פשוט נראה לי לא מספיק חכם בפתרון הזה

האם יש לי פתרון חכם יותר ? לא, בגלל זה אני מהנדס ולא ראש הממשלה / שר הבטחון / רמטכ"ל.

מהם אני כן מצפה.

אלעד, על מה אתה גאה עוד לא הבנתי...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כל הכבוד לצה"ל.

כל הכבוד למקבלי החלטות.

לכל אלו שמודאגים מהביקורות בעולם- תעשו לי טובה, גם כשביבי נתניהו תוקע נאד מגנים אותנו, על כל דבר מגנים אותנו, גם שאנחנו מנסים ליצור אוירה שקטה ושיחות שלום מגנים אותנו.

אני לא רואה את החמאס מתרגש מגינויים תקופים, כמו גם את איראן שממשיכה בגרעין, ארה"ב שממשיכה בלחימה באסיה וכו'.

ניסיון חדירה למים טריטוריאלים של מדינה אחרת זה אחד משני דברים- ניסיון פלישה צבאי מלחמתי או ניסיון להקמת פרובוקציה בינלאומית.

במקרה הזה, שבו מדובר על התנגדות סטייל לינץ על חיילי צה"ל (חייל נדקר, אלות, אלימות רבה), כנראה שנסיון החדירה הזה הוא הכל מהכל.

אף מדינה לא הייתה יושבת על הגדר ורואה איך כמה אוניות "פליטים" מתעלמות מקריאות לעצור ונכנסות להם בנונשלנט לשטח המדינה מבלי שום התערבות.

הפעילים החליטו שתמות נפשם עם פלישתים, התנהגו באלימות, השתמשו בסכינים וגרזנים וניסו לחטוף נשק, כי אם כבר צה"ל מנע את כניסת האונייה, לפחות נמות בשביל הרעש בעולם.

פורסם

ביבי משתין מהמקפצה.

בוכה כמו ילד קטן ש"גם בתקופת ברק בנו בירושליים" רק שאני לא זוכר שאצל ברק, באופן הפגנתי, דווקא שכאישיות בכירה מבקרת בארץ בנושא ירושליים נגיד, אז הממשלה יוצאת בהצהרה "אישרנו 84,286 יחידות דיור חדשות בירושליים" זה פשוט להשתין מהמקפצה ואז לבכות שדווקא אותו מענישים, פשוט לא חכם, תשתין במים כשהבריכה ריקה, ולא מהמקפצה על ראשים של מתרחצים אחרים.

אני חוזר ואומר, היה צריך לעצור את המשט לעזה אני לא גאה בתוצאות (גם לא מתבייש בהם !) ולא בטוח שהדרך שעשו את זה היתה חכמה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור,

אני מבין שאתה משתייך בצורה כלשהי לבועת השמאל.

אני מציע להתפכח ולהבין שמה שקרה כאן זה טיפול בפינצטה.

מדינות מתוקנות היו מטביעות ספינה כזאת על יושביה, בטוח לא מביאות אותם לארץ למלון 5 כוכבים וטיסה חזרה על חשבוני ועל חשבונך.

אם זה היה תלוי בי, הייתי דואג שהספינות האלו ייעלמו מהמכ"ם מסיבות בלתי ידועות הרחק הרחק מישראל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין למה לא שלחו חברה מהשייטת לנמל בתורקיה,

גורמים לכשל כזה או אחר בספינה ,

ובה לציון גואל.:twisted:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני לא מבין למה לא שלחו חברה מהשייטת לנמל בתורקיה,

גורמים לכשל כזה או אחר בספינה ,

ובה לציון גואל.:twisted:

מסכים.

בדיוק כפי שהרוסים הורידו את המטוס הפולני (לא ידענו, לא שמענו), כך אנו היינו צריכים לנהוג עם האוניות.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

כל הכבוד לצה"ל!

רק חבל שאני כמוכם בתור משלם המיסים צריך לממן את הטיסות של "הפעילים" האלו בחזרה!

לפי דעתי צריך לעשות טיסת "גוביינא" לטורקיה!וחבל שאני ואתם ממשיכים לשלם משכורת לאותה חברת הכנסת

שהייתה על האוניה.

לפי דעתי צריך לפתוח קבוצת בפייסבוק לשלול ממנה את התפקיד שלה-הרי היא מיצגת את עזה,ולא מדינת ישראל!

עריכה: ואין מצב שאני מתקרב לטורקיה,גם ב10$ לשבוע 5כוכבים בפנסיון מלא!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
רק חבל שאני כמוכם בתור משלם המיסים צריך לממן את הטיסות של "הפעילים" האלו בחזרה!

אני מוכן לשלם עוד קצת מיסים, ובלבד שיחזירו את כולם בארונות קבורה לאיסטנבול, אנקרה, אנטליה, אלניה וכו'.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אני יושב עם טלוויזיה פתוחה מאז שעות הבוקר, ואני אסכם את דעתי בקצרה -

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שמישהו בדובר צה"ל היה מספיק חכם לשלוח עם הלוחמים גם צלמים שתיעדו את תהליך ההשתלטות מתחילתו ועד סופו, והסיבה שעדיין לא שוחררו תמונות רישמיות מטעם דובר צה"ל היא טכנית. נניח, כמה חיילים בחובה יושבים עכשיו באיזה חדר ממוזג, אוכלים מנות חמות, שותים דיאט קולה ועורכים איזה סרטון שיראה לעולם מה באמת קרה שם על הספינה.

אם לא נשחרר בקרוב איזה סרטון וידיאו טוב, יש לי הרגשה שעם כל ההצדקה המוסרית לביצוע הפעולה זה הולך להיות פיאסקו תקשורתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל "פעיל שלום" משועמם שעלה על האניה הזאת לקח בחשבון שהוא עלול להפגע.

אני מאמין גם שמי שנפגע עשה משהו שזה קרה לו...

כל הכבוד לצה"ל!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני חוזר ואומר, היה צריך לעצור את המשט לעזה אני לא גאה בתוצאות (גם לא מתבייש בהם !) ולא בטוח שהדרך שעשו את זה היתה חכמה.

זה בדיוק העניין, או שאתה עוצר או שלא, אתה לא יכול להגיד שהדרך שעשו את זה לא היתה חכמה כי זה או לעצור או לא פשוט מאוד.

זה מקרה של שחור או לבן, כי הם קיבלו אזהרות הרבה לפני. זה כמו נוהל פתיחה באש, אתה קודם מזהיר ובסוף יורה, ופה הזהירו ובסוף "פתחו באש" כדי לעצור אותם. אני מאמין שהחיילים שלנו לא סתם השתמשו בנשק, אלא כי הם חטפו (וזה מגובה בצילומים).

אם זה משט שלום וכ"ו, למה הם נשאו אקדחים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שוחררו סרטוני וידאו שמראות מה שקרה שם.

באמת כל הכבוד לצה"ל. ישראל החליטה לפעול ולא לשבת בשקט וזאת לאור המצב שלא מאפשר לה להמשיך רק בדיבורים.

מדובר לא רק על המשט אלא גם על הצוללות שייצאו לכיוון אירן ועוד מס' דברים שאי אפשר לפרסם.

פורסם

ההרג של המחבלים האלה יעשה לנו הרבה בעיות בעולם.

הם הרי יציגו את זה שתקפנו אזרחים תמימים.

מערכת ההסברה של ישראל לא שווה כלום.

האמריקאים תומכים בנשיא המוסלמי שלהם.

אנחנו נשארנו להציג את הצד הישראלי של הנושא.

תפתחו חשבונות היוטיוב ובשאר אתרי הסרטים.

אחרי שצהל יעלה תמונות וסרטונים מהלחימה על הספינות צריך לעלות אותם ליוטיוב.

יוטיוב יורידו אתם ישר אז צריך ישר לעלות אותם בחשבון אחר.

אייל

• תוכן חדש...