Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מנוע 50Cc

mosheji
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש אני טס לארצות הברית ואני צריך מנוע 50 סמק לאיזה פרויקט, הבעיה היא שבארץ דופקים לך מחיר של איזה 2000 שקל למנוע חדש, אז חשבתי אם אני כבר שם להביא איזה משו (ראיתי בebay זה איזה 500-600 שקל למנוע הונדה חדש).

השאלה היא אם אפשר ליבא אותו כאילו שאני חוזר לארץ לשים אותו במזוודה פשוט, או שיחרימו לי אותו ואני צריך לפרק אותו לחלקים ולשים כל חלק במזוודה אחרת.....

תודה לעוזרים

פורסם

שמע, העצה הזאת לא קשורה למנועים אלא בכללי לדברים שאתה מביא מחו"ל.

טסת לחו"ל כבר פעם בחיים. נכון?

זכור לך אם פתחו לך את המזוודה כשחזרת לארץ? או בכל רגע אחר?

התשובה היא כנראה לא.

אם אתה לא מצהיר על זה - הם לא יודעים.

פעם בכמה זמן אם יש מישהו חשוד המכס יכול לעצור אותו לבדיקה, אבל זה רק במקרים מוזרים כאלה כמו מישהו שחוזר לבד עם 10 קופסאות קרטון שכתוב עליהם SONY.

הבאתי מוצרי אלקטרוניקה בשווי אלפי (אם לא עשרות אלפי) שקלים לאורך השנים ואף פעם לא הייתה לי בעיה.

וגם אם המכס עוצר אותך אתה תמיד יכול להגיד שזה לא חדש בכלל ולקחת את זה איתך לחו"ל מסיבה כלשהי.

Auto Emoción

פורסם

אם אתה לא מצהיר על זה - הם לא יודעים.

פעם בכמה זמן אם יש מישהו חשוד המכס יכול לעצור אותו לבדיקה, אבל זה רק במקרים מוזרים כאלה כמו מישהו שחוזר לבד עם 10 קופסאות קרטון שכתוב עליהם SONY.

מזכיר לי שאמא שלי חזרה מאורוגוואי לבד עם 5 מזוודות ומלא שקיות של הדיוטי פרי. עצר אותה שוטר וחקר אותה מעט (תכלס, צודק. אישה מבוגרת נוסעת לחודש לאורוגוואי לבד? נסעה לייבא סמים אלא מה...). רק אחרי 20 דקות שהחליטה להגיד לו את מה שהיית צריכה להגיד לו מלכתכילה, שהיית אורחת של שגריר ישראל באורוגוואי.

קיצר, תהיה חכם.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
שמע, העצה הזאת לא קשורה למנועים אלא בכללי לדברים שאתה מביא מחו"ל.

טסת לחו"ל כבר פעם בחיים. נכון?

זכור לך אם פתחו לך את המזוודה כשחזרת לארץ? או בכל רגע אחר?

התשובה היא כנראה לא.

.

אבל מעבירים את המזוודה בשיקוף או משו כזה שהם רואים על המחשב מה יש בתוך המזוודה לא?

פורסם
אבל מעבירים את המזוודה בשיקוף או משו כזה שהם רואים על המחשב מה יש בתוך המזוודה לא?

השיקוף מתעסקים באבטחה, לא בגביית מסים.

Auto Emoción

פורסם
השיקוף מתעסקים באבטחה, לא בגביית מסים.

אבל אל תשכח שמנוע מכיל המון מתכות ודי מחשיד.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

תן לי לשתף אותך בסיפור הייבוא ה"קטן" שהייתי עד לו לפני כ-5 שנים.

קרוב משפחה שלי החליט לנצל את הנסיעה לארצות הברית עד תום, ולכן הוא רכש אופנוע מוטוקרוס 250 במעוד מועד.

האופנוע פורק למרכיביו, והם חולקו בין כל המזוודות הרבות של כל חברי המשפחה , כאשר המנוע זכה למזוודה פרטית משלו.

הבעיה הייתה דווקא עם הגלגלים שלא נכנסו לאף מזוודה. הגלגלים נעטפו בניילון פצפצים שקוף ונשאנו אותם דרך המסלול הירוק כאשר

ממוקמים בראש ערמת המזוודות. אני מודה שהייתי סקפטי לסיכויים למעבר נקי דרך המכס, אבל תתפלא שני הפקידים של המכס היו

עסוקים באותה שעה בלנסות ולהחזיק את עצמם ערים (שעה מאוד מוקדמת בבוקר) והם לא יחסו שום חשיבות לגלגלים.

בשורה התחתונה צריך להיות חכם , לא ללכת עם מספר מזוודות ענקיות כאשר אתה אתם בודד, וכמובן בר מזל.

*כמובן כל העניין הוא באחריותך בלבד לך תדע איזה מזל יהיה לך במעמד.

*המלצה נוספת שעולה לי, תנסה לאכסן את המזוודה שלך כמטען שביר , את הבדיקה הביטחונית שעשו למזוודה של המנוע ערכו בנוכחותנו( בארצות הברית) ככה שהייתה לנו אפשרות להסביר למאבחנת ההמומה של מכונת השיקוף שזה רק מנוע, והיא נאלצה להעביר את המזוודה. 

פורסם
תן לי לשתף אותך בסיפור הייבוא ה"קטן" שהייתי עד לו לפני כ-5 שנים.

קרוב משפחה שלי החליט לנצל את הנסיעה לארצות הברית עד תום, ולכן הוא רכש אופנוע מוטוקרוס 250 במעוד מועד.

האופנוע פורק למרכיביו, והם חולקו בין כל המזוודות הרבות של כל חברי המשפחה , כאשר המנוע זכה למזוודה פרטית משלו.

הבעיה הייתה דווקא עם הגלגלים שלא נכנסו לאף מזוודה. הגלגלים נעטפו בניילון פצפצים שקוף ונשאנו אותם דרך המסלול הירוק כאשר

ממוקמים בראש ערמת המזוודות. אני מודה שהייתי סקפטי לסיכויים למעבר נקי דרך המכס, אבל תתפלא שני הפקידים של המכס היו

עסוקים באותה שעה בלנסות ולהחזיק את עצמם ערים (שעה מאוד מוקדמת בבוקר) והם לא יחסו שום חשיבות לגלגלים.

בשורה התחתונה צריך להיות חכם , לא ללכת עם מספר מזוודות ענקיות כאשר אתה אתם בודד, וכמובן בר מזל.

*כמובן כל העניין הוא באחריותך בלבד לך תדע איזה מזל יהיה לך במעמד.

*המלצה נוספת שעולה לי, תנסה לאכסן את המזוודה שלך כמטען שביר , את הבדיקה הביטחונית שעשו למזוודה של המנוע ערכו בנוכחותנו( בארצות הברית) ככה שהייתה לנו אפשרות להסביר למאבחנת ההמומה של מכונת השיקוף שזה רק מנוע, והיא נאלצה להעביר את המזוודה. 

אמנם לא העברתי אופנוע שלם, אבל עכשיו אני נזכר שהעברתי קיט שלם של מתלים לרכב.

הקפיצים והבולמים נכנסו במזוודות, אבל המוטות המייצבים לא נכנסו בכלום. עטפנו בפצפצים ושלחנו.

חוץ מזה העברתי כל קונסולת משחקים קיימת, משהו כמו 3 מחשבים, ועוד המון המון שטויות שעשויות ממתכת.

Auto Emoción

פורסם

אני הבאתי שני אופנועי מוטוקרוס דרך חלקים של טרקטור תחת "אביזרים נלוים"

אבל בלי קשר אם יש מנוע מסויים שאתה רוצה יכול להיות שאוכל להשיג לך במחיר הוגן אומנם לא חדש אבל משומש עם רישיונות .

אז פנה אליי במסרים פרטיים ואנסה לעזור.

פורסם

שמעת פעם על 5 אנשים שהביאו טרקטורון מקפריסין בהפלגה של מג'יק 1 ?

אז דע לך שהכל אפשרי , 1 טס ודאג לכל עניין הפרוק לחלקים, 4 בהפלגה של מג'יק העמיסו חלקים כולל שילדה וג'אנטים ללא צמיגים , הגיעה כמו גדול הורכב ונוסע עד היום .

עלות 15K שקל כולל טיול לטורקיה וקפריסין ומוניות הלוך וחזור נמל אשדוד .

בארץ תשלם על כלי כזה 60K שזה פי 4 בלי טיול .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אם זה יעורר חשד בשיקוף, סביר להניח שהדבר הכי רע שיכול לקרות לך זה שיחה לא נעימה עם מאבטח. פקידי המכס לא ידעו מזה בכלל. האבטחה מתעסקת בעיקר בטרוריסטים ובמבריחי סמים, עבירות מס זה הדבר האחרון שמעניין אותם. אם אי פעם טסת עם לפטופ, תשים לב שאף אחד לא שואל אותך אם הצהרת עליו במכס כשאתה עובר בשיקוף. לאף אחד לא באמת איכפת.

בטיסה האחרונה שלי, חזרתי לארץ בלילה והיה במסלול הירוק פקיד אחד משועמם שישב ובהה באויר. אפילו לא הסתכל עלינו.

• תוכן חדש...