Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל רגע איך זה שהוא לבד עובר את 170 וסטיב מייד המהולל בעל ארבעת ה18 ביטיאל שלו מגיע רק ל181 לפי מה שהבנתי?! ולגבי זרם ברור ישודרג יש בכלל ספק יענו. בגלל זה הוא סקרן אותי אז מה אתם אומרים לגייר אותו להגיד לחבר שלי כי הוא מתחיל לגמגם לי סטרוקר וזה... ועד ארבע וחצי איזה מגבר נשדך לו במידה ויהיה גיור שלו בסוף?

פורסם

וואלה. עם יש לו גישה לסטרוקר הישן.שיקח.

גישה ל 12W7 שיקח. 13W7

אני הייתי קונה ב 600 דולר JL ו לא פיוניר.

כאוס וכו. לא פיוניר.

יודע מה. שיקנה 2 L7 ויהיה לו סאונד יותר טוב. וחזק. ואחד כזה.

אגב הוא לא ממש קטן מבחינת עומק.

וזה ישפיע על התיבה מעוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבל זה העניין היה לו אותם חוץ מהסטרוקר שאני שונא יאותו כלכך אז הוא חשב יענו על אולי סאונד שונא אז הוא העלה אותו בשיחה. המלצתי על שלי אבל הוא טוען שזה גדול מידי ויהיה מעדיף 12 אינטצ יענו אז נו יש דעה חותכת למישו? משוא מעניין שלא שמענו אליו משו שיפתיע קצת למרות שהפיוניר מגרד באצבעות חחח בואו נערוך דיון מפתיע נחשוב בשבילו על סאונד פאנצי אבל עם זאת אחד שיהדק את הנשימה כשצריך. ג'ינו.

פורסם

עזוב, שיקנה מה שהוא רוצה אם הוא מתווכח איתך ועם כלל הפורום.

ובלי קשר לשירשור, ג'ינו, מתי אפשר לשמוע את המפלצת שלך? :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההפך הוא לא מיתווכך.האמת אני בשלבי העברת כל הציוד לרכב החדש אבל תבוא ללוד נעשה איזה השמע איזבז חחח

פורסם
ויכוח עם חבר לגבי הפיוניר TS5000 הדי "חדש".

הוא חפץ לרכוש אותו למערכת SPL שהוא עובד אליה כבר זמן מה,הכל מושלם עכשיו נישאר הסאב,שכרגע נדון בו.

הוא העלה את הסאב הזה של פיונירTS-W5000SPL:

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/TS-W5000SPL/index.html

הוא אומר שהוא בטוח שהוא מפלצת ובלה בלה בלה,ואני כמו שאתם יודעים חובב SPL מושבע,לא הנחתי לו לחשוב כך

כי עד כמה שידוע לי אישית אני לא שמעתי אותו,אבל אפשר להסכים שהסאבים שלהם לא משו בכלל,אז אמרתי אולי זאת סתם בדיה נוספת עוצמה יש כניראה,אבל איכות? יש סיכוי?

אני לא שמעתי אותו בחיי,אז אני אישית המלצתי לו על סאבים אחרים במידה והוא מזמין כדי להיתרחק מפיוניר. אבל

אמרתי בוא ניתייעץ אולי מישו יתקן אותי. מה דעתכם אליו? אותה שושלת ה"מריחה" של פיוניר או משו מפתיע באיכותו?

אשמח ליישב את הוויכוח.

אני היחיד שלא מבין פה איך המשפט "חובב SPL מושבע" נכנס באותה פסקה עם המילה "איכות"?

זה סותר אחד את השני.

אתה לא יכול להגיד שאתה חובב SPL מושבע כשאתה מתלונן על האיכות של הפיונירים.

הם נועדו (בעיקר דגמי ספינות הדגל שלהם בסאבים) ל-SPL נטו, והם עושים את זה מצויין (ויעידו כל התחרויות שהם זכו בהן. עם עובדות אי אפשר להתווכח)

אתה מחפש SPL רציני עם איכות?(יחסית) - לך על איזה LMS 18"

אתה מחפש SPL טהור? (על כל המשתמע מכך) - תתחיל לפזול לכיוון הפיונירים.

אני לא אומר שהפיונירים האלה יותר חזקים בהכרח (מבחינת הספקים), אבל הם מגדירים בצורה יפה את המושג SPL.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
אני היחיד שלא מבין פה איך המשפט "חובב SPL מושבע" נכנס באותה פסקה עם המילה "איכות"?

זה סותר אחד את השני.

ממש לא ואתה טועה. יש המון מערכות SPL שהן איכותיות פי כמה וכמה ממערכות SQ הטובות בעולם (איכות זה לא רק שמיעה, זו השקעה, התקנה וכו'). הרבה יותר קשה לעשות מערכת SPL מאשר מערכת SQ!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...