Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרוג ופצוע קשה בגלל פנצ'ר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3851818,00.html

עוד תאונה שיכלה לא להיות....

אם יש לך פנצ'ר למה להישאר באמצע הכביש ולא לרדת לשוליים... זה ברור מאליו לדעתי =\

וגם אם אתם נשארים באוטו למה בלי חגורות?!

פשוט משהו לא מסתדר לי פה...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שומדבר לא ברור מאליו, מהסיבות:

א. לא בכל קטע הכביש יש שולים לעמוד

ב. יש אנשים כמו גיא, שכל צמיג במכוניתו עולה כ1000 שח, אם הוא יסע עם צמיג מפונצ'ר גדלים הסיכויים שיהיה חייב להחליף צמיג ולא יוכל לתקנו, אי לכך ובהתאם לזאת, הוא מעדיף לעצור באופן מיידי ולהחליף גלגל.

כי החיים לא שווים 1000 שח...

משתתף בצער המשפחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אם זה היה עולה בכל האוטו, לעמוד בכזה כביש באמצע זה ממש מפגר (כמובן אם יש לך מה לעשות ולא נתפס לך המנוע פתאום, אז אתה באמת בבעיה)

ואפשר לחשוב שג'אנט וצמיג לג'אסטי עולים כל כך הרבה.. 300 שקל מקסימום, אז אם כבר הולכים על העניין הכספי, דפיקה ענקית באוטו עולה יותר מצמיג.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

גם אם נתפס המנוע ברכב, עדיין תהייה לו אינרציה מספקת כדי לרדת לשול הכביש.

לגבי עלות הצמיג בג'סטי, לדעתי כל הרכב הזה לא שווה יותר מכמה אלפי ש"ח בודדים, בטח שלא אלף ש"ח לצמיג. :shock:

לטעמי רוני הגדיר את הארוע נכון - טמטום מזוקק.

פורסם

היי, אני רשמתי 1000 שח לרכב של גיא, גיא הוא חבר פורום בעל סקודה פאביה חדשה.

בדיון שהיה לפני מספר חודשים, על תאונה דומה, בה נהרג שוטר שהגיע לתקן תקר ברכב של בנו (או משהו דומה) ונדרס למוות, גיא הצהיר כי במידה ויהיה לו תקר, יעצור במקום מיידית ע"מ לא להרוס את הצמיג.

צחקתי עליו אז, אני אמשיך לצחוק על זה עכשיו.

אמרתי אז, יתכן וזה רק אני בגלל ששברתי את 2 רגלי בתאונה ואין לי ערך לכסף בכלל, קודם כל החיים שלי, גם אם צמיג יעלה 10 אלף.

פורסם

לא, לא רק אתה.

יצא לי כבר פעמים לנסוע עם פנצ'ר יותר ממאה-מאתיים מטר, עד שהגעתי למקום שבו יכולתי להחליף גלגל בבטחה, החיים שלי שווים יותר מצמיג .

פורסם

האא, מהדיון הקודם יש לי באמת מסר בעבור גיא ידידנו:

אל תטרח לעצור, כי אם יש לך פנצ'ר, הלך לך הצמיג.

זה מנסיון של חבר עם פאביה, בגלל החתך נמוך הצמיג פשוט מתפוצצ בעת פנצ'ר, ועצרנו מיד כי היה לנו האפשרות, אבל בכ"ז זה עלה למחרת בבוקר ב1000 שח.

אז לפחות תישאר בחיים.

פורסם

קרה לי מקרה שנסעתי בחיפה בלילה ביום חמישי פתאום עליתי בטעות על המדרכה שמפרידה בין נתיב ציבורי לנתיב רגיל(מדרכה ממש חדה) התפוצץ לי הצמיג וגם הרגשתי איך אני נוסעה על הג'אנת אבל לא היתי דפוק ועצרתי באמצע הכביש להחליף צמיג.

נסעתי לפחות חצי קילומטר עד שחניתי בחניה בצד הכביש.

פורסם

רוני, לצערי - אור יודע על מה הוא מדבר, גם אני חוויתי זאת על בשרי לא מזמן.

קונטי ספורט קונטקט 2 עולה 950 ש"ח לצמיג (מידה 205/45/16).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...