Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרוג ופצוע קשה בגלל פנצ'ר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני השבוע התפוצץ לי הגלגל במשאית במהירות 120-130 קמ"ש כמעט ראיתי גם את מותי,

מזל שהצלחתי להשתלט על הרכב אחרי איבוד שליטה של 300 מטר הצלחתי לעצור את הרכב מטר וחצי מעמוד,

עצה לכולם לבדוק גלגלים במיוחד מהקיץ החם הקרב ובא...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו, מה קרה לצמיגים השבוע?!

יום חמישי, ערב, תקר באמצע כביש הבקעה, צמיג בן 7,000 ק"מ בקושי.

התפרק לגמרי מבפנים, בין השאר כי נאלצתי לנסוע קילומטר שלם עד שמצאתי שוליים נורמליים.

באותם רגעים, החוק שמחייב לבישת אפוד זוהר נראה כדבר הנבון ביותר בעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשראיתי את הכותרת,חשבתי שהתאונה נגרמה עקב איבוד שליטה על הרכב בגלל פנצ'ר.רק הרעיון של לעצור באמצע כביש מהיר להחליף גלגל נשמע לא נורמלי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
יש אנשים כמו גיא, שכל צמיג במכוניתו עולה כ1000 שח, אם הוא יסע עם צמיג מפונצ'ר גדלים הסיכויים שיהיה חייב להחליף צמיג ולא יוכל לתקנו, אי לכך ובהתאם לזאת, הוא מעדיף לעצור באופן מיידי ולהחליף גלגל.

כי החיים לא שווים 1000 שח...

צחקתי עליו אז, אני אמשיך לצחוק על זה עכשיו.

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא קוטף את הכסף מהעצים - בפעם האחרונה שיצאתי לגינה שלי, התברר שיש שם עצי נוי בלבד. אם יש לך עודף כסף ואתה מעוניין לתרום אותו לפנצ'ריות, אתה יכול להרוס צמיגים ואפילו מכוניות כמה שתרצה - זאת בעיה שלך. לי, כנראה בניגוד אליך, יש ערך גדול לרכוש שלי ואעשה הכל כדי לשמור עליו כמיטב יכולתי.

במקרה של תקר בגלגל תידלק נורת האזהרה בלוח השעונים - במידה ויש שוליים והמקום מספיק בטיחותי (99% מכבישי הצפון שאני נוסע עליהם מכילים שוליים בטיחותיים) אני אכן אעצור בצד, אפעיל איתות חירום, אלבש את האפוד הזוהר ואחליף את הגלגל. החיים שלי אכן יותר שווים מה- 1000 ש"ח של הצמיג, אבל מי אמר שידרסו אותי - האם יש לך חוש שישי? אני מציע לך להפסיק לעסוק בספקולציות ולהפסיק לצחוק על אחרים - אתה יודע מה אומרים, נכון? "צוחק מי שצוחק אחרון"... ואכן אתה הוא זה שהרסת את הרכב החדש שלך ואתה הוא זה שנדרסת ע"י מכוניות.

אם אכן נהג הג'סטי עצר באמצע הנתיב בגלל תקר זה רע מאוד, אני לא מבין איך אני נכנס למשוואה הזו בכלל. כמדומני שאתה שברת את הרגליים בתאונה על הקטנוע, שאז נהגת נסעה באדום ונכנסה בך. כנראה שאני ואתה שונים, כי גם כשיש לי ירוק ברמזור אני מסתכל ימינה ושמאלה לפני שאני לוחץ על הגז, בדיוק כדי למנוע את המקרים המיותרים האלו.

פורסם

אכן תאונה מטומטמת.

ואני לא מכיר את stio אבל,

אני מאמין שהוא לא עוצר באמצע הנתיב בכביש מהיר, רק בשביל לא להרוס את הצמיג ולחסוך 1000 ש"ח.

מה שכן, אני לא רואה שום סיבה גם לעצור בצד הדרך, כאשר השול לא מספק מרווח הגנה גדול.

עדיף לסוע 100 200 מטר עד שאתה מרגיש בטוחה בסביבה שלך.

פורסם

היי, הרכב נהרס אכן באשמתי.

2 תאונות הדרכים בהן הייתי מעורב עם אופנועים, היו ללא אשמתי.

"ערך רב לרכוש"

שוב, לפני התאונה חשבתי כמוך, אחרי התאונה גם מליון שח לא שווים סכנת חיים מבחינתי.

איזה נורת אזהרה בדיוק תידלק לך בזמן תקר ?

אני לא זוכר שמשהו נדלק בפאביה חוצ מהאוזן שלי בשעת הפיצוצ

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי דעתי אתם צריכים להפסיק להתווכח.

כי בשורה התחתונה לשניכם החיים שווים יותר מ 1000 ש"ח

אפשר לסכם את הנושא

לא לעצור במקום שלא מאפשר החלפה בטוחה של הצמיג גם עם הורסים את הצמיג בדרך למקום בטוח

פורסם

אין בי רחמים על מי שעוצרים באמצע הכביש בטיפשות ראויה להערכה ומחכים שמישהו ייכנס בהם

אין בי גם רחמים עבור אלה שמעריכים את החיים שלהם כעלות של צמיג [גם אם הוא עולה 5000 ש"ח]

יש בי רק רחמים עבור בני המשפחות שלהם שכנראה די מצטערים שגידלו כאלה טיפשים ועכשיו הם אינם וגם עבור אלה שנכנסו בהם ושילמו בבריאותם על טפשותם של אחרים.

מי שיש לו פנצ'ר \ מי שנכנס במישהו אחר מאחור \ מי שקרה לו משהו ויכול להתגלגל לשוליים - שיעשה כן.

המנהג המטומטם והישראלי כל כך - לעצור באמצע הכביש הוא בין הרעות החולות הגרועות ביותר שקורות היום על הכבישים

ויעידו על כך אלפי הנהגים שנתקעים מידי יום בפקקים [מי אמר איילון, כביש 4, כביש מס' 1, כביש החוף] בגלל טיפשים שעוצרים באמצע הכביש [להחליף גלגל או להחליף פרטים]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הטימטום היחידי שאני רואה פה זה תגובות הגולשים. אנשים ניספו ואתם מכנים אותם מטומטמים כי ע"פ דעתכם הם לא פעלו נכון. רבעק ערס יש אלף ואחת סיבות למה הם עמדו איפה שהם עמדו, אבל אתם תעדיפו שלשלול את כולן מידית וללא מחשבה עמוקה ותעדיפו לקרוא להרוג ולפצוע קשה "מטומטמים". חוסר כבוד לאדם, חוסר כבוד למת, וחוסר כבוד למוח האנושי שלכם שאתם מתנהגים ומגיבים ככה. ולמה אין בכלל איזכור לאידיוט בפוקוס שנהג לפחות 140.

להאשים את הנוהגים בג'אסטי בגלל התאונה הזאת זה כמו להאשים נאנסת באונס.

פורסם

מה שבאמת הזוי בכל הסיפור הזה הוא הדיווח של חדשות 2 אתמול בערב.

לפי הדיווח, התאונה נגרמה בגלל עקיפה לא זהירה של הרכב הפוגע.

הבנתם את זה? רכב תקוע באמצע הכביש במקום לעוף לשוליים ומי שניסה להתחמק ממנו (להזכירכם, התחמקות מחפץ דומה שחוסם נתיב אמצעי במהירות 100 קמ"ש) הוא האשם בתאונה!?!!

אגב, הייתי במקום התאונה אתמול, יש שם שוליים מספקים. אפילו אם הוא היה עומד בנתיב הימיני ביותר אני מאמין שהתאונה היתה נחסכת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איזה נורת אזהרה בדיוק תידלק לך בזמן תקר ?

אני לא זוכר שמשהו נדלק בפאביה חוץ מהאוזן שלי בשעת הפיצוץ

מערכת TPM לניטור לחץ האוויר בצמיגים בזמן אמת - עובדת ביחד עם חיישני מערכת ABS. במקרה של בריחת אוויר באופן משמעותי, תידלק נורת אזהרה בלוח השעונים (מצ"ב סמל נורה).

TPM.jpg

פורסם
הטימטום היחידי שאני רואה פה זה תגובות הגולשים. אנשים ניספו ואתם מכנים אותם מטומטמים כי ע"פ דעתכם הם לא פעלו נכון. רבעק ערס יש אלף ואחת סיבות למה הם עמדו איפה שהם עמדו, אבל אתם תעדיפו שלשלול את כולן מידית וללא מחשבה עמוקה ותעדיפו לקרוא להרוג ולפצוע קשה "מטומטמים". חוסר כבוד לאדם, חוסר כבוד למת, וחוסר כבוד למוח האנושי שלכם שאתם מתנהגים ומגיבים ככה. ולמה אין בכלל איזכור לאידיוט בפוקוס שנהג לפחות 140.

להאשים את הנוהגים בג'אסטי בגלל התאונה הזאת זה כמו להאשים נאנסת באונס.

כל מילה בסלע. התאונה המחרידה הזאת עדיין בחקירה משטרתית ואין עוד מסקנות.

פורסם
כשראיתי את הכותרת,חשבתי שהתאונה נגרמה עקב איבוד שליטה על הרכב בגלל פנצ'ר.רק הרעיון של לעצור באמצע כביש מהיר להחליף גלגל נשמע לא נורמלי.

ככה זה כשקוראים בעיתון שבמקרה של תקר צריך לבלום בכל הכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...