Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרוג ופצוע קשה בגלל פנצ'ר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטימטום היחידי שאני רואה פה זה תגובות הגולשים. אנשים ניספו ואתם מכנים אותם מטומטמים כי ע"פ דעתכם הם לא פעלו נכון. רבעק ערס יש אלף ואחת סיבות למה הם עמדו איפה שהם עמדו, אבל אתם תעדיפו שלשלול את כולן מידית וללא מחשבה עמוקה ותעדיפו לקרוא להרוג ולפצוע קשה "מטומטמים". חוסר כבוד לאדם, חוסר כבוד למת, וחוסר כבוד למוח האנושי שלכם שאתם מתנהגים ומגיבים ככה. ולמה אין בכלל איזכור לאידיוט בפוקוס שנהג לפחות 140.

להאשים את הנוהגים בג'אסטי בגלל התאונה הזאת זה כמו להאשים נאנסת באונס.

עד לשורה האחרונה שלך הסכמתי עם כל מילה אבל אז קלקלת אם האשמה על נהג הפוקוס והפכת להיות בדיוק כמו כל המגיבים כאן.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד אף אחד מכם אינו בוחן תאונות מוסמך, שהיה במקום הארוע, ובדק את המימצאים - הספקולציות הלא מבוססות שלכם מבזות את המתים.

איחולי החלמה לשאר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
המנהג המטומטם והישראלי כל כך - לעצור באמצע הכביש הוא בין הרעות החולות הגרועות ביותר שקורות היום על הכבישים

המנהג המטומטם הזה , זה עוד שיא הגאונות לעומת המנהג המדהים שמי שפספס את היציאה באוטוסטרדה/ איילון פתאום מתחיל לעשות רוורס חצי על השול וחצי על הנתיב הימני :shock:

כל פעם שאני רואה את הגאון התורן שעושה את זה, אני מצטער שלא בחרתי להיות שוטר, אחרי הטיפול שלי, האידיוט היה מקבל שלילה לכל החיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רואה פה שני דברים שיש לתת עליהם את הדעת -

1. בצמיגים חסרי פנימית, במרבית המקרים האוויר אינו יוצא בבת-אחת, אלא דולף יחסית לאט כך שניתן לאתר את הפנצ'ר ולתקנו מבלי להיתקע באמצע הכביש המהיר. הקפדה על צמיגים תקינים שלא פג תוקפם, ובדיקה שבועית של לחץ האוויר, מסייעים למנוע מצב של מחסור טוטאלי של אוויר / פיצוץ צמיג באמצע כביש מהיר. כמובן שבמידה ועולים על חפץ גדול חד, ייתכן קרע גם בצמיג (גם אם הוא חדש לחלוטין) ואז האוויר ירד מיידית, אולם כאמור במרבית המצבים - זה לא המקרה.

2. הסטטיסטיקה מראה שיותר אנשים נהרגים כשהם עומדים לתקן פנצ'ר / תקלה בשולי הדרך, בהשוואה לאלו שנהרגים לאחר שעצרו באמצע כביש מהיר מסיבה כזו או אחרת. ברור כשמש שהדבר נובע מכך שלרוב - אנשים אינם נוהגים לעצור באמצע כביש מהר. בכל מקרה, מדובר כאן במקרה טראגי, מיותר, שהיה ניתן למניעה בקלות, אך יחד עם זאת גם נדיר במיוחד. המשותף לו ולאלו שמעדיפים לחסוך כסף בתמורה לסיכון חייהם בהתעסקות ברכב בשול הוא - שכשהם נהרגים, גם אלה מתים וגם אלה מתים...

לאף אחד אין ערובה לכך שימות או שיחיה בעת העצירה בשולי הדרך , אבל דבר אחד בטוח - עמידה מאחורי גדר בטיחות והזמנת גרר או נסיעה על הג'נט עד למקום בטוחה והחלפת הגלגל - בטוחים הרבה יותר מאשר הישארות בטווח פגיעה של כלי הרכב בכביש.

דני G.

פורסם
האא, מהדיון הקודם יש לי באמת מסר בעבור גיא ידידנו:

אל תטרח לעצור, כי אם יש לך פנצ'ר, הלך לך הצמיג.

זה מנסיון של חבר עם פאביה, בגלל החתך נמוך הצמיג פשוט מתפוצצ בעת פנצ'ר, ועצרנו מיד כי היה לנו האפשרות, אבל בכ"ז זה עלה למחרת בבוקר ב1000 שח.

אז לפחות תישאר בחיים.

מה הקשר חתך נמוך? (סתם בשביל להעשיר את המידע)

מקרה אישי - שנה שעברה בחורף ירדתי לעבודה עם הרכב ושמעתי רעש כלשהו חלש מאחור.

מכיוון שמהרתי לא ייחסתי לו חשיבות,עד שמאוחר יותר באמצע העבודה יצאתי להביא משהו מהרכב,ומישהו שעבר בסביבה שאל איך לא שמתי לב שהגלגל האחורי הימני מפונצ'ר לגמרי (גם לי היה בפולו הקודמת חתך נמוך,185/55/14)

מילאתי קצת אוויר ונסעתי לפנצ'ריה (עובד בא.ת,פנצ'ריה במרחק 400מטר מהעבודה) מבועס,הנה אני מחליף זוג יוקו SDRIVE..כמעט אלפייה.

בהתחלה הייתי בשוק שהבחור תיקן (!) את הפנצ'ר והרגיע שלא צריך להחליף צמיגים

השוק השני הגיע ממה שגרם לפנצ'ר - בורג סיבית 5x60 מ"מ (משהו די גדול) שפשוט ישב בתוך הצמיג,ולהזכירך נסעתי איתו מהבית לעבודה (11ק"מ) :idea:

כן זאת חתיכת פאדיחה מה לעשות,אבל מטעויות לומדים (ולפעמים גם משלמים) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כאחד שיצא בחיים מתאונה שלפחות נשמעת דומה. (נהגת העמידה את הרכב בנתיב האמצעי בשעה לילית עם איתות שמאלה בכביש מהיר.)

אם וקרתה בעיה בכביש מהיר יש להפעיל תושיה מינימלית על מנת להוריד את הרכב לשוליים וכך להציל את חייך וחיי אחרים.

stio,

אם החלטת לטפל ברכב בשולי הדרך דמך בראשך שבסבירות גבוהה עלול להתפזר לכל עבר כאשר מלאך המוות יגלוש מנתיבו בשביל להוריד לך כאפת שטות על הטעות שעשית.

יש לי כבוד לרכוש, אך לא תראה אותי מסתובב עם האפוד הצהוב (כאילו זה שדה מגנטי ממסע בין כוכבים) בשולי הכביש משחק ברולטה רוסית על מנת לזכות בפרסי דארוויןhttp://www.darwinawards.com/

פורסם

מזכיר לי את השרשור הזה שלי, כשנתקעתי עם רכבי בכביש החוף, בקטע ללא שוליים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295735&highlight=%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D

פעמים התנגשו לי במשולש והעיפו אותו.

פעם אחת נהגת, נוסעת בימני במהירות גבוהה, רואה את המשולש, עוקפת אותו, ומייד אחרי שעוקפת אותו חוזרת שוב לימני, ובנס, ברגע האחרון ראתה את הרכב, אחרי שכבר חזרה לימני וכמעט נכנסה בו. היא לא הבינה שהמשולש בא להתריע על מכשול / סכנה. כנראה חשבה שהוא המכשול וזהו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מקרה דומה גם אצלי.

גם במקרה שלי לא היה לי צ'אנס להזיז את הרכב אפילו מילימטר מהנתיב האמצעי במרכזו של הכביש הסואן.

הדבר הראשון שעשיתי אחרי הצבת המשולש היה להתרחק מהרכב לצד הכביש ולקוות לטוב.

פורסם

שלום.

אז ככה אני עובד בחברת אלדן השכרת רכב.

רכב הפוקוס המעורב בתאונה של אלדן בליסנג תפעולי,אתמול בא נהג הפוקוס לקחת את הציוד האישי שלו מהרכב.

אני פירקתי מהרכב את הדיבורית והדלקן והוצאתי ציוד אישי,דיברתי אם הנהג והוא סיפר לי

שהרכב המעורב השני הג'אסטי עמד באמצע הנתיב, ללא אורות מצוקה וללא אורות ברקס,הוא ניסה לעקוף אותו משמאל, בשביל להתחמק ולא הצליח, פגע בו מאחור, הרכב הסתובב פעמיים במקום ופגע עם האחורה במעקה בטיחות.

לא תאמינו הנהג יצא ללא פגע, חוץ ממכות יבשות בלבד באותו יום שיחררו אותו לביתו מבית החולים,

נלקח רישיונו ל90 יום מינהלי.

מקווה שלא נשמע עוד על קטל בכבישים, סעו בזהירות וגם אם צמיג עולה מיליון יורו,לא שוווה לקפח את החיים שלכם ושל הסובבים אותכם.

נירן

• תוכן חדש...