Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 ורצוי למלאות 2-4 PSI יותר לאותם אנשים שבודקים פעם בשנה, אם בכלל.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם
שימו לב אנשים .

נתקלתי במקרים לא מעטים של אנשים שרצו להחליף תקר בדרך והגלגל הרזרווי היה ריק מאוויר .

בדקו אוויר בגלגל והמנעו מצרות .

בדיקת גלגל תחליפי,האם לא צריך להעשות בטסט ?

פורסם

אמורים לבצע בדיקה בטסט, לדעתי כמעט ולא בודקים, טרם נתקלתי בטסטר שבדק מתחת לרכב שלי כדי לבדוק זאת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בחורה שצועדת מכיוון של תחנת דלק, כאשר היא מחבקת גלגל של הרכב שלה (אפילו לא מגלגלת ).

הרכב בכלל לא נראה באופק...

יש לי המלצה להחזיק מכשיר כזה באופן קבוע ברכב, כדי שלא יהיו הפתעות:

31407.jpg

הוא לא בא במקום בדיקת לחץ בצמיגים!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם הקטע שצריך לבדוק את הגלגל רזרבי. פעם אחרונה שהחלפתי גלגל בגלגל הרזרבי גילתי שהוא ללא אוויר.

סתם גרם לי כאב ראש ונסיעות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נכון מאוד.

ברכב של אישתי ראיתי שהרזרבי מנופח ל 25... (ולא ממש באשמתה, יש צורך לפרק ולגלגל את הרזרבי החוצה כדי למדוד/למלא לחץ אוויר) ומאז התחלתי לנפח את הרזרבי ברכבה ב 43 (הלחץ המקסימלי לצמיג הוא 44) כך שהוא מחזיק מספר חודשים (עד שהוא יורד ל 30) ויכול למלא את תפקידו בשעת הצורך.

פורסם

אני גם נוסע עם משאבה, אבל בכ"ז בודק את הגלגל פעם בחצי שנה (כי צריך להוציא את כל מה שבבגאז', לפרק את הרצפה, להוציא את הגלגל - רק בשביל למדוד.) בשביל לראות שאופן כללי הוא תקין, וגם בשביל שאם יהיה פאנצ'ר לא ייקח למשאבה שעתיים לנפח אותו.

העניין הוא שקניתי משאבה זולה ב 60 ש"ח, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליה

פורסם
אני אישית נוסע עם משאבה ידנית ומד לחץ אויר צמוד....

אתה יכול גם עם מתאם לפלאג,זה מנפח מצוין

פורסם
אבל בכ"ז בודק את הגלגל פעם בחצי שנה (כי צריך להוציא את כל מה שבבגאז', לפרק את הרצפה, להוציא את הגלגל - רק בשביל למדוד)

מה שמזכיר לי את השירשור הזה

שימרו על תא המטען נקי וריק כמה שאפשר, וכך אפשר לבדוק את הגלגל לעיתים תכופות יותר, יחד עם ארבעת חבריו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נכון בתיאורייה. אצלי, עם תא המטען נקי וריק לחלוטין, יש צורך ל: להרים מכסה פנימי בתא מטען, לפרק ג'ק וסט כלים, לפרק מאחז גלגל מאום הפלסטיק ולשלוף אותו, לשלוף את הגלגל החוצה ולהפוך כדי להגיע לוונטיל. (ההחזרה קצת יותר מסובכת כי הדבילים שתכננו את מאחז הגלגל לא קיבעו את אום הפלסטיק לגוף הרכב כך שהברגת מאחז גלגל היא סיוט.)

עכשיוו אתה מבין למה אישתי אינה בודקת את הרזרבי?...

פורסם

תודה על התזכורת- היום אני אבדוק

כמה שאני לא משקיע ברכב זה באמת מהדברים שתמיד אני מזניח

כנראה שעד שאני לא אחטוף אני לא אלמד:?

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

• תוכן חדש...