Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לטופיק הנ"ל.

אני מתכנן בימים הקרובים למכור את הרכב, האוטו שלי רחוק מלהיות "מושלם למכירה", ז"א המצב החיצוני שלו נראה זוועה, צבע מתקלף במכסה מנוע+גג, והמון עיקומי פח מהתקופה שאמא נהגה (אחד גדול ובולט. אין תאונות\שאסי או משהו בסגנון), חוץ מזה, המצב המכני מצויין (עבר המון טיפולים) חוץ מבעיה אחת(צריך להחליף צירייה).

המחירון של הרכב הוא : 16,320 ואני חשבתי על למכור ב14.

זה הגיוני למכור ב14?

יש טיפים באיפה לפרסם את האוטו{עדיף בחינם, את הX שקלים על הפרסום אני מעדיף להשקיע באוטו החדש}(בנתיים הכנתי שלט ואני אפרסם בקרוב בפורום)?

תודה מראש.

אני שונא צרפתים.

פורסם

לגבי המחיר של הרכב זה פשוט התמקחות שלך מול הקונה, תגיד שהמצב המכני מעולה תבקש קצת מתחת תראה לכמה יורידו אותך (ינסו בטוח...) ותתמקח, תגיע להצעה שניראית לך הגיונית - תמכור. לא נראה הגיוני חכה למישהו אחר. תמיד אפשר גם לבקש טלפון ולהגיד שאם אני אחליט לרדת ל 13 (סתם דוגמא) אז שתיצור איתו קשר.

לגבי האתרים, פרסם פה, וב http://www.motocar.co.il

אם אתה רוצה נוספים תחריץ חיפוש בפורום הזה על המילה אתרים, תקבל הרבה תוצאות עם שאלה זהה לזו.

בהצלחה במכירה.

גיא

• תוכן חדש...