Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 500 שקל בערך , יש לי קומפוננט של מורל 130 רמס , ומאחורה רמקולים 6X9 של פריונר 80 רמס ,

המגבר של פלנטיום אוודיו 1000 וואט , אני רוצה להחליף את הרמקוליים האחורים מה אני יכול להביא וכדאי להביא ב500 שקל ?

פורסם

עוד 70 ש"ח הייתי מביא את המורל טמפו 6X9,רמקולים פשוט תענוג ביחס למחיר,עם מגבר יודעים לדפוק כמו שצריך,נותנים צליל רך,נעים,חזקים מאוד 140RMS,מגיעים עם קרוס אובר.

יש אותם גם ביד שנייה אם אני לא טועה ב350 ש"ח.

בנוסף הקומפוננט הקדמי שלך זה מורל,עדיף שלא תביא חברה כמו JBL,אם אהבת את הצליל של הקומפוננט אין לך מה לחשוב פעמיים וללכת על המורל טמפו 6X9,אם אין לך עוד 70 ש"ח להשקיע אז תקנה את המורל פולס 6X9.

בנוסף הייתי מציע לך לחשוב על שדרוג המגבר,כי המגבר שיש לך כרגע הוא זול ולא איכותי בכלל.

פורסם

אז מה אתם אומרים ללכת על המורל טמפו ולא על הפולס ?

הפולס הם 120 רמס והטמפו 110 רמס

ואני ישמח לשמוע בנוסף על מגבר טוב להביא ( מגביר את הקומפוננט והרמקולים האחוריים ...) בסביבות גם של עד 500 שקל

פורסם

הציעו לי רמקולים 6X9 boston acoustics וואט רמס 100 , ב500 שקל (דרך סוכן ) , מה עדיף המורל טמפו או הבוסטון ?

פורסם

למה שלא תביא סאב? קיקר C12 נכנס לך בול בתקציב ויהיה יותר טוב מכל רמקול אחורי מבחינת באס

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם ככה תוותר על רמקולים אחוריים ותשדרג את המגבר, יעשה לך הרבה יותר טוב

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

גם , וגם כי יש לי פיונר מאחורה ואני רוצה משו יותר טוב ואיכותי ...

מישו יכול בבקשה לענות לי איך הבוסטון שהצגתי בהשוואה למורל טמפו ?

• תוכן חדש...