Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אלו היו ה2 סנטים שלי, לא שמעתי את המורל או את הבוסטון, אך שמעתי את הסדרות הטובות של פיוניר (היה לי), קנווד, SONY (היה לי), יש לי גם סט של JBL בטנדר, ושמעתי עוד 2 סטים של חברות יוקרתיות שאני לא זוכר את שמם כרגע ומכולם הFLI נתן את הצליל הכי נקי והכי מדויק, אם אתה בחיפה תקפוץ. על המורל שמעתי רק דברים טובים בכל אופן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש פה מישו שכן שמע על החברה הזאת וכן יכול להשות ?הבן אדם שאני מביא ממנו תרמקולים אמר לי שהם הרבה יותר חזקים מהמורל ואין מה להשוות בכלל . אבל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ...

פורסם

מישו ? הבחור מחכה לתשובה ממני , מורל טמפו או בוסטון אקוסטיק ? תענו בבקשה רק מי שמכיר את החברה ויודע מה היא שווה

פורסם

ה-6X9 הכי טובים\חזקים של בוסטון מסידרת SR הם 75RMS

ולא ניראה לי שזה מה שתקבל ב-500 שקל ככול הניראה מדובר בסידרת ה -SC או סידרת ה-S

שהם חלשים ופחות איכותיים.

המורל טמפו הוא רמקול 6X9 מעולה מהטובים ביותר שבהם ,רמקול מקצועי שמגיע עם קרוס

אובר פסיבי שמאפשר גם עבודה בביווייר או ביאמפ או הנחתה של הטוויטר

בנוסף מדובר ברמקול עם יכולת ספיגה של עד 140RMS

בקיצור מדובר ברמקול 6X9 מהטובים ביותר שיש.

פורסם

אף פעם לא שמעתי על הדגם\סידרה הנ"ל של בוסטון

ואני בספק אם הם טובים יותר מהמורל טמפו

יש לך כבר סט קומפוננט של מורל למה לא ללכת גם על 6X9 של מורל ?.זה הבחירה הטיבעית

במיוחד שמדובר ברמקול ברמה גבוהה ובמחיר אטרקטיבי.

פורסם

מחזק את KING, הטמפו רמקול מעולה למחיר שלו ולתמורה שהוא נותן.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...