Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפה: באפריל אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי על הפלאפון תמונה של פונטו אבארת' פה מהארץ.

אולי זה יבוא אישי, קשה לי להאמין שזה קיט כי האוטו נראה טוב מכל הכיוונים.

IMG_5363.jpg

IMG_5359.jpg

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי על הפלאפון תמונה של פונטו אבארת' פה מהארץ.

אולי זה יבוא אישי, קשה לי להאמין שזה קיט כי האוטו נראה טוב מכל הכיוונים.

אכן זו פונטו אבארת' מקורית. לא יודע מי נוהג עליה כיום אבל כנראה מדובר באחד מבכירי פיאט - היא יושבת בדר"כ באזור אולם התצוגה בת"א.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סמל"ת תייבא את דגמי אבארט מסיבה פשוטה אך עצובה - ברוב פלחי השוק הרלוונטיים אין לפיאט מה להציע.

הפנדה סיימה את חייה, וגם כשהוצגה לא היתה להיט גדול (בארץ).

הגרנדה פונטו הרובוטית התקשתה להתחרות בשלל מכוניות הסופר מיני ואת ציי הרכב, פלח שוק גדול באופן מסורתי לקטנות של פיאט, היא הפסידה ליונדאי גטס\דייהטסו סיריון.

משפחתית 1.6 אין לפיאט כלל, ואת פסגת ההיצע מייצגת הכרומה, שסיכוייה להצליח כאן הם בערך כמו הסיכוי שסבתי עליה השלום תקום מקברה..

בלית ברירה נאלצים בסמל"ת למצוא פלחי שוק פנויים, או יותר נכון נישות, שבהן יש להם סיכוי למכור משהו.

הבעייה ביבואן שלא מוכר היא לא רק אצלו בבית.

ישנן לא מעט סוכנויות משנה ומוסכים מורשים שפשוט אין להם עבודה, כי אין "גלגול" מחזורי.

נקווה מאד שהרוח החדשה שמנשבת כעת תחזיר מעט עטרה ליושנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חן.

בשביל כל מה שציינת יש להם את קאיה:).

כבר מזמן לא, הזיכיון נלקח מסמל"ת לפני כשנתיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נשמע מאוד (מאוד) מעניין.

אם אכן סמל"ת מתכוונת לייבא את האבארט החל מחודש אפריל, כנראה שנראה את כל קולקציית "אבארט" בתערוכת "אוטומוטור" הקרובה, שהיא נערכת סמוך מאוד למועד תחילת הייבוא ונוכל להתרשם מהמכוניות.

כך או כך, אני מקווה שמחיר הגרנדה פונטו אבארט יהיה זהה (פחות או יותר) לאלפא מיטו, ואפילו פחות ממנה. המיטו בגרסת ה- 155 כ"ס (מנוע 1.4 טורבו בנזין) עולה סביבות 150K ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי, הגרנדה פונטו אבארט היא גם בעלת הספק מנוע של 155 כ"ס (1.4 טורבו בנזין), הגיר הוא ידני 6 הילוכים בשתיהן, ובהתחשב בזה שהמיטו מבוססת על הפונטו הן אמורות ע"פ ההגיון לעלות אותו הדבר בערך.

בשורה התחתונה - הכל עיניין של מחיר טוב. יהיה מחיר טוב (סביבות 140K ש"ח לפונטו) אנשים יקנו. יהיה מחיר גבוה - רק בודדים יקנו, וחבל.

פורסם

אם יתמחרו אותה בסביבות ה130-140 (גרסת 180 כח) היא יכולה להיות הלהיט הבא של ''ילדי'' ישראל כמו האיביזה הקודמת והקודמת.

פורסם
אכן זו פונטו אבארת' מקורית. לא יודע מי נוהג עליה כיום אבל כנראה מדובר באחד מבכירי פיאט - היא יושבת בדר"כ באזור אולם התצוגה בת"א.

אני ראיתי את אותו הבחור נוהג ברכב כבר מס' פעמים באיזור ת"א, השמועות אומרות שמדובר באח של הבן של ההוא שנוהג בפרארי 575 (והמבין יבין), אבל יכול מאוד להיות שהוא כבר על תקן אחר (הרכב, לא הבן).

פורסם
סמל"ת תייבא את דגמי אבארט מסיבה פשוטה אך עצובה .

סמל"ת תייבא את דגמי אבארט מסיבה מאוד משמחת.

הם בדרך להביא את כל מה שפיאט מייצרים-פרארי,מזראטי...

ועוד הרבה דגמים שהם יעשו בשיתוף עם קרייזלר.

את היצור של וייפר מפסיקים אז ויפרים לא יגיעו:cry:.

אייל

פורסם
מגיעה להם טפיחת כל-הכבוד.

גם הבראבו TJET תמכר עם תיבה ידנית שזה משהו שאין ל-C4 טורבו, גולף TSI, ו-308 THP.

גולף TSI ידנית אתה יכול להזמין.

ונראה שאורי להב שהגיע מפולקסוואגן עושה רק טוב לסמל"ת: כרומה, בראבו, 500, ותוסיפו את העליה במכירות של אלפא רומיאו.

ככל שההיצע יותר גדול ככה יש יותר מכירות.

אגב הפונטו אבארט' היא של אחד המקורבים לסמל"ת, יש למקורבים גם 500 אבארט', 3 בראבו שיובאו לפני שנה, לינאה, סדיצ'י וסטראדה (טנדר ברזילאי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היא אכן שייכת לאחד האנשים בסמל"ת. שם המשפחה שלו הוא לוי ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עם סמל"ת יחליטו לייבא את גירסת ה-180 באמת במחיר של 140+- זאת תהיה המכונית הכי כדאית מבחינת מחיר הספק.. הנאה.

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

בהחלט מעניין יהיה לראות אותה על כבישי הארץ,

אך יותר מעניין לראות אותה עוברת קיץ או שניים בארץ,

לכל פיאט שהייתה לי(4 במספר, בין השנתונים 98-03) הייתה נטייה להתחמם בקיץ...

וזאת עדיין פיאט...:?

חולה רוח - תמיד עם חלון פתוח...

• תוכן חדש...