Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגיפ 7 מקומות עד 200,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני לא מבין איך ישאר לי עודף עם סנטה פה כאשר המחיר שלו הוא מעל 200,000 ש"ח. ואם אני אקח מפלצת כזאת זה חייב להיות דיזל.

2. מולטיפלה, מתי להערכת יגיע הרכב החדש לארץ? ככה אני אוכל לקנות יותר בזול את הרכב הישן. :wink: נשים לא שמות לב להבדל. כל ההגדרה של מכונית זה צבע + יופי. אין משמעות לשנה, מנוע וכל מני דברים אחרים מיותרים.

3. הקשקאי+2 נראת לי גם בחירה טובה אבל בגלל שהיה לי רנו כבר 8 שנים (מגאן 2002-2005 וסניק 2005-עד היום) כמות התקלות ברכבים מעייפת אותי ועולה הרבה כסף. האם בגלל שזה אותו יצרן צריך לצפות לאותה כמות תקלות?

vladclar: אני מבין כזה רכב הביתה ואני ישן בו....

תודה!

פורסם

שלום מר THE WIZ. הסנטה פה החדש כבר מיובא, לפי מגזין אוטו. לגבי הניסאן - זה שקרסו מייבאים אותם, לא אומר שהאמינות שלהם היא כמו של רנו. ניסאן זו החברה מס' 2 בגודלה ביפן. היא נהנית ממוניטין של אמינות טובה מאוד. ניסאן היא הבעלים של מותג היוקרה אינפיניטי הספוטיבי ויש לה מסורת ארוכת שנים בייצור רכבי שטח מעולים. בקיצור, אל תירתע מהקשקאי.

• תוכן חדש...