Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מערכת הכוללת מגבר 4 ערוצים סאב+תיבה וזוג רמקולים 6"-9" אחוריים.

עכשיו אני מעוניין לחבר את הסאב בשני ערוצים(לעשות גשר) וערוץ לכל רמקול.

עכשיו האוטו הוא ליסינג ואני לא רוצה להחליף את הרדיודיסק המקורי למרות שאני יודע שזה יוריד איכות.

מה שרציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המגבר לרדיודיסק המקורי בדגם של קורולה 2008 עם הגיר הרובוטי.

תודה לעונים, עידו.

פורסם

מהוא מנחת וכמה בערך עולה?

ועכשיו כמה בערך אמורה לעלות לי ההתקנה של המערכת שרשמתי ויש לי גם קיט התקנה בעובי 4.

פורסם

עידו,

מנחת למעשה "ממיר" את יציאות הרמקולים הרגילות שיש במערכת המקורית של הרכב ליציאות RCA על מנת שתוכל לחבר מגבר, ישנם גם מספר מגברים שמגיעים עם מנחת מובנה כמו אודיסון SRx.

עלות? זה כבר תלוי בך, יש מנחתים ב-100 שקל ויש גם ב-400 שקל, תלוי איזה, יש מנחתים של מותגים סינים בעלות של 100 שקל אבל האיכות שתקבל מהם היא בהתאם.

לגבי עלות של התקנה כנ"ל, יש התקנה ב-200 ש"ח ויש התקנה גם ב-1000 ש"ח, הכל תלוי במי מתקין איך ואיפה.

בשורה התחתונה ממליץ לך להריץ חיפוש.

דני.

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...