Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משכיר דירה עם בת זוגתי עד עכשיו נישארו עוד 3 חודשים לשכירות, ואני לא נישאר

סגרתי עם המשכיר סכום שכירות לפני כ 9 חודשים של סכום מסויים

לפני כ 4 חודשים הוא ביקש מימני להוסיף 100 ש"ח לשכירות עקב מ"ס בצורת ( למרות שבהסכם שכירות סוכם שהסכום כולל מים )

הסכמתי והוספתי לו כבר 4 חודשים 100 ש"ח נוספים כל חודש

עכשיו הוא פונה אלי ורוצה שאני ישנה את הכתובת של הת"ז לבית שלו כדי שיוקל לו המ"ס

ואני חושב על הקנסות העתידיות ( מ"ס בצורת ) שיכולות להגיע למשפחה שלי אם אני יעשה את זה

האם אני מחוייב לשנות את הכתובת ?

מה אתם חושבים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בשביל 3 חודשים נשמע לי מיותר לגמרי, לא רק שהוא העלה לך את המחיר הוא רוצה עוד הקלות במס ? (מישהו רוצה לעשות עליך קופה...)

לא בחוזה, אתה לא עושה, ואתה גם לא מחוייב.

במיוחד כשאתה אוטוטו עוזב.

ד"א, גם זה שהוא העלה את המחיר זה לא בסדר, אם קבעתם על מחיר קבוע של שכירות שכולל את החשבונות בדירה והמחיר עלה - זאת בעיה שלו (אלא אם מופיע בחוזה שהסכום יעלה\ירד בהתאם לעלות החשבונות).

ככה זה כשקובעים מחיר פיקס - לפעמים הוא מרוויח ולפעמים מפסיד

בכל מקרה זה לא חוקי לשנות את המחיר באמצע החוזה (שוב, אלא אם סוכם על זה מראש בחוזה, אבל לא נשמע סביר שכן)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

ממתי מעלים באמצע החוזה? אין דבר כזה.

סיכמתם על סכום מסוים, חתמתם עליו?

זה מה שתשלם עד סוף השכירות, נקודה.

רוצה לתרום כסף? צלצל לאיזו אגודה למלחמה בסרטן, לנזקקים, משהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני משכיר דירה עם בת זוגתי...מה אתם חושבים

אני רואה שלגופו של עניין כבר ענו לך, לכן ארשה לעצמי לעסוק מעט במה שמסביב.

אני חושב שאתה שוכר דירה עם זוגתך.

אני חושב שבעל הבית משכיר לך אותה.

אני חושב ש"בת זוגתי" זה לא בעברית.

אבל זאת רק דעתי, כן? :rolleyes:

פורסם

אני בבעיה דומה לשלך -

אני שוכר דירה אבל בתעודת הזהות שלי רשומה הכתובת של ההורים. מצד אחד, אני לא רוצה "לדפוק" את ההורים ולהוריד להם את מכסת המים ומצד שני עושה רושם שההיטל הקרוב הולך להיות כואב מאוד בכיס הסטודנטיאלי העני שלי.

יש לי רעיון לפיתרון פשוט יחסית שיכול לסגור את הפינה, מהסוג שנמצא בתחום האפור של החוק, אבל אני לא בטוח שזה המקום לפרט אותו.

אתה לא חייב לבעל הדירה כלום, אלא אם הכניס סעיף כזה לחוזה. בכל מקרה כדאי לך לזכור שתמיד טוב לשמור על קשר טוב עם בעל הדירה וגם אם תחליט לא לשנות את הכתובת כדאי שתעשה זאת בצורה חכמה ואל תלך עם הראש בקיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מס הבצורת הוא רק מעל צריכה של 15 או 16 קוב.

אתם בטוחים שאתם עוברים את זה כשאתם חיים רק עם בת-זוג ורוב היום לא בבית ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ובהשלמה לדבריו של אמיר - המס הוא זהה ל-1, 2 או 4 נפשות,

ורק מעל למספר הזה יש "מדרגות". זוג שפוי בדירה ללא גינה לא מגיע ל"תקרה".

אפילו 3 נפשות, בעצם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעיקרון זו דירת וילה

קומת גג משכירים

חדר בקומה 1 משכירים

ומרתף משכירים

כל ההשכרות הגיעו אחרי שאני הגעתי ולפני מס הבצורת

בעל הדירה גר בקומה 1+2 שהדירה מחולקת

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בתאוריה, הבקשה של המשכיר היא לגיטימית - אם הוא חורג ממכסת ה-15/16 קוב הרי שכל נפש נוספת (מעל 4 נפשות שנכללות ב-16) מוסיפה לו עוד 3 קוב בתעריף מוזל.

מעשית, מבחינת החוזה שלך, אינך חייב להוסיף כסף ואינך חייב לשנות כתובת.

כל השאר נתון לטוב ליבך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מבחינת התקנות - עד סוף 2009 המס מחושב לפי 4 נפשות מינימום ו-36 מ"ק. מעל ל-4 נפשות מקבלים הקלה.

משנת 2010 - כל נפש תקבל 5 מ"ק לחודש, ולא פחות מ-12 מ"ק לדירה. ככה שאם אתם זוג אין סיבה לדווח ועדיף לתת את המים הנ"ל למישהו שישתמש בהם (הורים וכו').

לגבי שוכר הדירה - אל תשנה את הכתובת שלך. מנסיון, אחרי שינוי כתובת כל מיני מכתבים נוטים ללכת לאיבוד. (ואלה תמיד אלו החשובים ולא אלו עם הצו מילואים).

תסביר לבעל הבית שלך שאם הוא רוצה שתשנה את הכתובת שלך אליו אז שייתן לך הקלה בשכ"ד כי בעצם הוא לא ישלם את הקנס בגללך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם הוא משכיר ל3 תת-דיירים בבית שלו, אני בטוח שמס הכנסה ישמחו לדעת

ואם כל הדיירים שלו יעבירו את הכתובת שלהם אליו הביתה.. יש סיכוי גדול יותר שמישהו יפתח עיניים ויתחיל לברר

שלא לדבר על איזשהו "דייר מרוצה" שיחליט לעדכן את מס הכנסה בנידון

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

כמה דיבורים ואף אחד לא בדק אהה?

א. לדעתי אין דבר כזה "חוזה סגור" בכל הקשור למס הבצורת (או כל עניין אחר דומה), כי את השינוי/אילוץ הנ"ל אף אחד מהצדדים לא יזם.

ב. ללא קשר לדעתי בסעיף א, אני בדקתי אצלי בעירייה (ח/קריית גת) וכל מה שהם אמרו זה שדרוש צילום חוזה שכירות ות"ז של השוכרים , ואין צורך בשינוי כתובת.

ברר זאת עם הגוף האוכף את תשלום המים והארנונה בעירך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יותר נכון זה לא מס בצורת - זה מס.

הבצורת היא תירוץ פופוליסטי בכדי שהציבור יבלע את הגלולה המרה בשקט.

בעקבות יוזמה של מס' חכי"ים לבטל את מס הבצורת, האוצר כבר הזדרז להודיע שאם המס הזה יבוטל, הוא יאלץ להטיל מיסים אחרים.

משמע, המטרה לא היתה לחסוך במים כמו להפחיד אותנו ושנפתח את הארנק בכל ענות חלושה.

.

• תוכן חדש...