Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות אחזקה משוערת ל- Corvette C6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עלות הטיפולים לרכב הנ"ל, עלות חלקים, ביטוחים וכו'.

כל כמה זמן או כמות ק"מ צריך לבצע טיפול, ומי מטפל בארץ ברכב הזה.

מה היא צריכת הדלק האמיתית של הרכב המדובר?

רק מי שיודע על מה הוא מדבר בבקשה...

תודה מראש,

יוני :-).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מיכאל, תודה על האתר. מאוד שימושי!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה באמת צודק, הוא מזה לא בשבילי. אולי אתה לא רואה טוב? אמרתי פה איפשהו שזה בשבילי?

הוא בשביל חבר שרוצה לייבא אחד.

ואם למישהו יש משהו חכם להוסיף על אחזקה של ה-C6 אני אשמח.

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אני חושב שמה שמנסים להגיד לך הוא שכל מי שמעוניין לקנות רכב ספורט בחצי מיליון ש"ח ומודאג מצריכת הדלק, עדיף לו שידלג על הרכב ויחפש משהוא סולידי יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי הוא לא מודאג,אולי הוא סתם מתעניין.

אני לא מבין,מישהו קבע שלאדם שקונה רכב בחצי מליון או אפילו במליון אסור להתעניין בצריכת דלק ובביטוח?

V5

פורסם

לפי הכתבה הזו, מי שמתעניין ברכישת הרכב הנ"ל אינו צריך להתייחס לצריכת הדלק....

http://www.tuningnews.net/article/080702/corvette-c6-2008-test-drive/

הקטע הרלוונטי:

As to the money saving, the fuel consumption rate seems to be kept in strict secret. None of the representatives could sound this treasured number. And where could they know that from! The technical spec has a “t.b.c.” filled in the appropriate cell. The supercharged version of Corvette – Z06 with the 7-liter engine has this number known. 15 liters per 100 kilometers in a mixed cycle is not that frightening number for such power. And what normal human being that is dreaming to buy a Corvette will change his mind only because of high fuel consumption.

פורסם

אני התעניינתי בצריכת הדלק, לא הוא.

ממה שכתוב הצריכה סבירה בהחלט יחסית להספק ולנפח.

המחיר לא מתקרב אפילו לחצי מליון. 330,000-340,000 מחירים של LS3 שנת 2009 עם 1,000 מייל מקסימום.

לדעתי זה יבוא מאוד משתלם ביחס למה שיש לסוכנויות בארץ להציע. STI חדשה עולה פה 400,000 +-.

השאלה היא מה עלות החלקים / טיפולים בארץ...?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לא יודע לגבי C6 אבל C4 אוכל לפחות 25 ליטר למאה.

לקחת בחשבון שחלקים להביא רק מE-BAY. כלומר לקחת בחשבון השבתות ולא להחזיק כרכב ראשי ויחיד.

לא יודע לגבי C6, הוא בטח מפוצץ אלקטרונירה, אבל SMALL BLOCK של C4 לא מסובך ומוסכניק טוב שמכיר אמריקאיות יכול לטפל בו.

פורסם

עזבו רגע צריכת דלק, זה לא ממש מעניין.

כל מי שיש לו C6 ויש די הרבה, מביא חלקים מחו"ל?! אתם בטוחים?

אין מי שמטפל ברכב הזה בארץ?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ממליץ לך לדבר עם החבר'ה ממועדון הFUEL SLUT http://www.fuelslut.co.il/forum/index.php

אולי שם יענו לך תשובות יותר רלוונטיות,חוץ מזה צור קשר עם משתמש בשם קובי ISO אני חושב שהוא יוכל לסייע לך...http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=160

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
לדעתי זה יבוא מאוד משתלם ביחס למה שיש לסוכנויות בארץ להציע. STI חדשה עולה פה 400,000 +-.

שתי חיות שונות לחלוטין. שהחבר שלך לא ינסה לבצע תעלולי STI בקורבט אחרת הביטוח שבאמת יעניין אותו זה ביטוח רפואי, והחלפים יהיו מפלטינה.

לגופו של עניין, כיסוי ביטוחי נגד נזקים לא צריך לעלות בשמים (יחסית) כל עוד אין הסטוריה של תביעות ולא מדובר בנהג צעיר במיוחד. לגבי צריכת הדלק כל שהיית צריך לעשות הוא ללכת לגוגל ולרשום "Corvette C6 spec" עשר ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית עדינה מאוד וכ-6 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית עדינה עוד יותר.

מה שלא יהיה, שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...