Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב, באגי אספנות מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בחיפה ראיתי רכב מוזר כלשהו בעל לוחית אספנות ו6 מספרים, לדעתי זה פולסווגן.

הרכב הוא דו מושבי פתוח, לא רודסטאר אלא יותר באגי כזה, די דומה לאריאל אטום שהופיעה בטופ גיר.

לא הספקתי לצלם אבל אני בטוח שהתיאור לא מתאים להרבה מכוניות.

פורסם

בצבע כחול, טורקיז? מכיר את הרכב. אוטו מגניב, הוא מבוסס על מכלולי חיפושית ויש לו רישוי כביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה שאני מכיר, יש לו פנסים מרובעים בכנפיים, אבל בצורה שלו מהצד דומה לדבר כזה (מניח שרובם דומים, זה בודי מפיבר):

22103740013_large.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הספקתי לראות את הנהג הוא עבר מהר, מה שהספקת לראות לוחית 6 מספרים וצבע צהוב לא מי ישמע נראית שמורה.

וראיתי אותו ליד קניון חיפה נוסע לכיון עתלית.

פורסם

כן, נוהג בה מבוגר והרכב דומה לתמונה שהביאו רק בצהוב. לדעתי הקדימה שלו קצת שונה ונראית יותר כמו באגי..

אני רואה אותה הרבה באיזור מרכז הכרמל. פעם הבאה אצלם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

פולקסוואגן באגי יוצרה בייצור סידרתי.

מבוססת על שילדה, מנוע, ושאר מכלולים מכאניים של חיפושית.

עם השנים הבעלים בנו להם מרכבים מפיבר בצורות שונות, ולכן הן לא דומות אחת לשניה.

יש רישוי כביש, כי זה רכב מקורי לכל דבר, לא בניה עצמית

פורסם

באיזה שנים הרכב יוצר?

יש לו איזה ברזנט לחורף או שלא חשבו על זה?

הנעה 4 על 4, קידמית אחורית? איפה המנוע יושב מאחורה כמו בחיפושית?

פורסם

רשמתי, שהרכב מבוסס על שילדה ומכלולים של חיפושית

זה אומר מנוע אחורי והנעה 2X4, בגלגלים האחוריים כמובן.

פורסם

הרכב הוא דו מושבי פתוח, לא רודסטאר אלא יותר באגי כזה, די דומה לאריאל אטום שהופיעה בטופ גיר.

:-):-):-):-):-):-)

זאת קופסאת פיבר מתפרקת עם רצפה ומנוע של חיפושית תחתיה והאטום היא אחת ממכוניות הכביש הקיצוניות ביותר, בעלת נתוני התאוצה המהירים ביותר בעולם.

סתם לידע כללי על הדרך.

פורסם

אני דווקא חושב שמדובר על גירסא מסויימת של סיטרואן דה-שבו, שלא יובאה לארץ באופן סדיר, ולפני כמה שנים מישהו שיפץ אותה. אני זוכר אותה מסתובבת בדרום דווקא (קרית גת). אני חושב שהייתה כתבה אודותיה בגליונות 2/3/4 השנה של "הגה". כל התיאורים שלך מתאימים לה במדוייק. וכן, אני יודע שהגירסא הזאת מרובעת יותר מהדה-שבו הרגילה.

• תוכן חדש...