Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי היא בהספקים שהמגברים נותנים, רק לציין שלעיתים קרובות המערכת עובדת כמו שצריך לפרק זמן מסויים ( חצי שעה , שעה).

אם אני מפעיל את המערכת ואני שומע שהסאב פועל אני יודע שהמגברים נותנים את התפוקה שלהם והכל עובד כמו שצריך..אבל ברוב הפעמים אני מדליק אותה ולא מרגיש את הסאב פועל(לפעמים ההספקים יורדים גם באמצע ולא רק בהדלקה), מגביר לווליום גבוהה ומרגיש כאילו אני על מגבר של 50 WMRS, ומונו חלש ביותר, הרמקולים לא דופקים והסאב עושה טובה שהוא זז בכלל.

ההרגשה שלי שמקור הבעיה היא במערכת החשמל ברכב , שהמתח נופל גם בעת הדלקת המערכת אחרי הנעה, קורה גם מצבים שאני מכבה את הרדיו דיסק ומפעיל מחדש ואז הכל מסתדר ושוב לפרק זמן מסויים, השתגעתי כבר, פעם עובד פעם לא מה יכולה להיות הבעיה?

המצבר שלי הוא של שנפ 65A משנת 2006, לי נראה שהוא מקור הבעיה שהוא פשוט לא מספק מתח יציב.

חיווט 4 גייג' Soundquest עם מפצל לשני המגברים.

(רק לציין שהסט הותקן אצל יוסי אלפיין ולכן לעת עתה אני שולל בעיה בהתקנה)

נ.ב -- הכבל RCA של הסאב היה קצר מידי לכן הייתי צריך להאריך אותו ע"י כבל RCA מחברה שונה, זה משמעותי?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מצבר משנת 2006 - נשמע כאילו שכבר רשמת את הפתרון ולא את הבעיה.

ליתר בטחון תעשה בדיקת טעינה ותראה שהאלטרנטור עובד יציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיקה פשוטה עם מד מתח. המצבר הוא הראשון שעולה לראש אבל אם המתח יורד פתאום אז משהו לא תקין באלטרנטור או בחיווט שלו.

תעקוב ותבדוק אם יש איזושהי קפיצת סל"ד/רעידות בעת שיש "ירידה" בווליום.

...CASKA for life

פורסם

הלכתי לבדיקה אצל חשמלאי רכב ומהצבר תקין לגמרי בזמן שהמערכת פועלת + אורות הוא מוציא בסביבות 14.8 ל 15.5 V ~~ !!

עכשיו חזרתי מחנות בעיר שלי וסיפרתי לו את הבעיה, הוא שאל אותי איזה מכשיר יש לי אמרתי לו "אלפיין", ומה החצוף הזה אומר לי : "אההה אלפיין זה שייך להיסטוריה אתה צריך פיוניר כל העיר עם פיוניר".

דפקתי לו צחוק בפרצוף ואמרתי לו תודה ושלום, הוא קרא לי בחזרה ואמרת שהוא יעשה בדיקה ויעלה על הבעיה תוך 2 דקות, ואכן הוא עלה על הבעיה אפילו בדקה!! ציטוט שלו: " אתה צריך 6X9 מאחורה מכאן נובעת הבעיה ".

בקיצור הבנאדם חאפר רציני, שאמרתי לו אין לי קרוסים הכל מוגבר אקטיבי הוא אמר שאין דבר כזה חייב קרוסים.

מישהו יכול להמליץ על מעבדה \ כל מקום שבאמת מתמחה בעסק הזה של אודיו לרכב ?

תודה שגיא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני חושב שהאוזניים שלך "מתרגלות" לווליום,

ישנו תהליך באוזן האנושית שנקרא "הסט שמיעה" ,משמע - השערות באוזניים מתכופפות קצת ובעצם האוזן שומעת חלש יותר,

הפיתרון,מנוחה לאוזניים.

לדעתי,זו הבעיה.

בדוק את עצמך.

עריכה: קראתי שוב את ההודעה הראשונה,אני קצת לא קשור.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לזה שמעליי, אם באת להצחיק מישהו זה לא המקום בשביל זה יש תחרות כישרונות צעירים במתנס בעיר שלך.

השקעתי כסף וזמן רב על הרכיבים האלו, יש בעיה שאני מנסה לפתור.

פורסם

תבדוק באמת את המצבר.כי אצלי זה אף פעם לא קרה עם המגבר הזה.כאשר בווליום גבוה ההתנגדות של רמקול עולה מגבר מתאמץ הרבה יותר ,מכאן ,יכול להיות שהוא מושך יותר זרם שהמצבר שלך לא יכול לספק.מקווה שאני צודק במה שכתבתי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

המצבר תקין לחלוטין, כמו כן בדקתי את המתח של המונו והוא עומד על 12 שהרדיו כבוי , 14.4 שהוא פועל

במונו עצמו יש 4 חיבורי RCA , שתיים של INPUT ושתיים של BR ( מצב של SLAVE שמתחבר לעוד מגבר )

כשאני מחבר במצב רגיל ל INPUT הבעיה עם ההספק שדועך עדיין קורה , כאשר אני מחבר ל BR הסאבים עובדים חזק אבל כמובן שאי אפשר לשלוט בפונקציות של המגבר , לדוגמא אין שום שינוי ב GAIN אני משחק איתו והם עדיין נשארים על עוצמה קבועה.

ניסיתי כבר כמה כבלי RCA ואין שינוי

פורסם

אם בחיבור לחיבורי ה SLAVE אתה לא מרגיש את הירידה בעוצמה אז סביר מאוד שמקור הבעיה הוא במגבר עצמו (PRE AMP) - הצעד הבא בבדיקה יהיה לנסות מגבר אחר.

...CASKA for life

פורסם

זה רק אני או שאתה פשוט לא שמים לב למה שקורה פה.

בדקתה טעינה והמצבר הראה לך כשהאוטו מונע 15.5 ?

ומה תקין פה בדיוק?

זה טעינת יתר ידידי לא שזה קשור אבל זה מזמבר (אונס) את המצבר ואת האלטרנטור.

וגם מצבר משנת 2006 תחליף ודחוף. ועוד שאלה אם מה החשמלאי בדק לך את המערכת חשמל עם רב מודד?

לא יודע מה יכולה להיות הבעייה פה מאוד מוזר.

יכול להיות הrca תלך לחשמלאי לא ל"חשמלאי" זה א.

אחרי זה תילך למתקין שיבדוק לך מישו מקצועי ולא חאפר שדוחף פיונרים ועוד 6 על 9.

על גבי דפי הפורום קשה לעלות על הבעייה.

תנסה לבדוק עם rca חדש תריץ אותו באוויר אפילו הrca שהארכתה.

תעשה בדיקות כול דבר זה הפיתרון היחידי שאני רואה וחושב עליו כרגע.

עוד בעייה שיכולה להיות הרדיו דיסק תנסה להחליף לאחד אחר ולראות אם זה קורה גם.

יכול להיות נדפק בו משו.

בכול זאת כול מה שאמרתי פה בגדר יכול להיות,

לא יכול לעזור לך על דפי הפורום ולא נראה לי שמישו יוכל לעזור כנ"ל על גבי דפי הפורום.

פורסם

ניתקתי את הארבע הערוצים , רק המונו מחובר שומעים רק את הסאב , מדליק את הHU הסאב דופק יפה ולאט לאט מתחלש עד שלא מורגש בכלל.. ובשביל להרגיש אותו אני צריך להגביר עד הסוף (35) + הגברה של הסאב דרך הHU מעל 10.

במצב הזה לא משנה אם אני יכבה את האוטו או את הרדיו דיסק עדיין הסאב לא יעבוד אני צריך לחכות לפחות שעה שהאוטו כבוי ואז הכל חוזר לעצמו ושוב...אותה בעיה.

ניסיתי כמה סוגי RCA ועדיין אין שינוי.

ולדי בפורום Sundown audio הבחור מהחברה אמר לא לעשות את זה.

פורסם

זה משאיר לך כמה אופציות.

א.תנסה לחבר מונו אחר לבדיקה

ב.אולי בעיה כלשהי בסאב(למרות שזה נשמע הזוי)

ג.אם הרכיבים תקינים סביר להניח הבעיה בחשמל

תתאמץ ותעשה את הבדיקה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תבדוק עם רדיו דיסק אחר.

תבדוק את המגבר שלך על סאב אחר.

ואת הסאב שלך על מגבר אחר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...